Contrabanda prinde din nou aripi – 255 litri de alcool din...

Contrabanda prinde din nou aripi – 255 litri de alcool din Serbia în maşina unor arădence

3
DISTRIBUIȚI

După o perioadă de acalmie, datorată arestărilor masive ale DNA în rândul poliţiştilor de frontieră şi a vameşilor, contrabandiştii alcool capturatîncep din nou să facă legea la graniţa cu Serbia. Ultima dovadă este captura făcută, în această după amiază, de poliţişti în localitatea Dumbrăviţa care au oprit pentru control un Renault în care erau două femei din localitatea arădeană Zărand. În portbagajul Renault-ului au fost descoperite nu mai puţin de 255 de sticle de un litru pline cu alcool.


Sticlele erau împachetate în clasicele pungi de culoare neagră, folosite de contrabandişti pentru a ascunde marfa.  Alcoolul provenea din Serbia, însă cele două ocupante ale maşinii – Bogdan Maria, de 49 ani, şi Bogdan Mariana, de 41 de ani, au susţinut că ar fi cumpărat alcoolul din Piaţa Iosefin din Timişoara. Cum nu au putut justifica provenienţa alcoolului, acesta a fost confiscat, iar cele două femei s-au ales cu dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false.

3 COMENTARII

  1. hahahaha ce stire adevarata !hai ca-ti spun si de la cine a cumparat alcoolul :de la Miron !cel mai mare dintre bisnitarii de tigari si alcool din Iosefin care sta la umbra dar are destui prosti ce lucreaza ptr el…

  2. atunci…va revoltati toti cand cerem sa se judece in libertate cei de pe arest,aia sunt pericol…s-a luat cine trebuie,sau asa s-a vrut…s-au luat tocmai cei care nu aveau pile,cei care trebuie sa „LUCREZE” O FAC INCONTINUARE!!!cine ar mai avea curajul dupa tot ce-a fost…cine stie si trebuie,credeti ca nu se stie ???…ASA SE VREAAAAAAAAAAAAAA…STITI CE NI SE RASPUNDE LA BUCURESTI,NOUA CELOR APROPIATI :ASA SE VREA!!!unde-i corectitudinea,justitia,transparenta,judecatorii neinfluentati… a fost doar un spectacol,DOAR PT SPECTACOL!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.