Cum găseşti o vacanţă de lux şi ieftină

Cum găseşti o vacanţă de lux şi ieftină

0
DISTRIBUIȚI

O variantă ca să mergi la vară-n concediu şi să nu faci împrumut la bancă pentru aceasta este să-ţi faci rezervarea din timp. Una ADAMS BEACH 1dintre destinaţiile din acest an propuse de agenţia RA Turism este insula Cipru. Ofertele „early booking” aduc reduceri de până la 20% , dar numai pentru rezervări făcute până în cursul lunilor martie şi aprilie 2011, data exactă fiind diferită în funcţie de hotelul ales. Plecările se fac cu chartere din Budapesta, oferindu-se transportul gratuit din Timişoara, în cazul rezervarilor prin programul de early booking. Iată câteva dintre ofertele RA Turism pentru această vară

Hotel Lordos Beach **** este unul dintre cele mai importante hoteluri de patru stele din Cipru, situat în Larnaca. Preţul începe de la 664 euro/persoana/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de demipensiune şi include transportul cu avionul din Budapesta, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport, asistenţa turistică Neckermann şi cazarea în regimul specificat, transferul Timişoara – Budapesta – Timişoara, in programul de early booking; tariful nu include asigurarea medicala.


Hotelul este situat pe plaja de nisip din Larnaca, aproape de Aeroportul Internaţional din Larnaca, dar şi de centrul oraşului.

Palm Beach Hotel & Bungalows ****+ din Larnaca, este situat aproape de aeroportul din Larnaca şi oferă o atmosferă mediteraneană de vacanţă cu grădini spaţioase cu palmieri şi o plajă deosebită. Hotelul a fost renovat şi modernizat recent şi are  facilităţii şi servicii foarte bune. Preţul începe de la 670 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de demipensiune. Preţul include transportul cu avionul din Budapesta, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport, asistenţă turistică Neckermann şi cazarea în regimul specificat, transferul Timişoara – Budapesta – Timişoara, în programul de early booking. Tariful nu include asigurarea medicală.

Adams Beach Hotel ***** este un hotel de lux situat pe una dintre cele mai frumoase plaje din Cipru, situată în Ayia Napa, Nissi Bay. Hotelul are spaţii de cazare de lux şi un standard ridicat de servicii. Preţul începe de la 783 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de demipensiune. Preţul include transportul cu avionul din Budapesta, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport, asistenţă turistică Neckermann şi cazarea în regimul specificat, transferul Timişoara – Budapesta – Timişoara, în programul de early booking. Tariful nu include asigurarea medicală. Pentru alte detali şi oferte puteţi intra pe www.raturism.ro. (P)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.