Cum sfidează magistraţii legea?

Cum sfidează magistraţii legea?

3
DISTRIBUIȚI

semn intrebare artificiiPRESSALERT.ro va prezenta, luni, constatările unui amplu raport despre modul în care procurorii şi judecătorii bănăţeni au încălcat legea.


Ce fapte au comis au aceştia, câte plângeri au fost înregistrate împotriva magistraţilor din vestul ţării, care au fost urmările, veţi putea citi aici.

3 COMENTARII

 1. Faptu’ ca magistratii in Romania urmeaza principiu’ biblic: „cu Legea pre Lege calcand” nu cred ca este o noutate.
  Procuroru’ Ariel, judecatoru’ Vanish, lichidatoru’ Domestos, avocatu’ Johnson Baby, executoru’ Bilutza da chid isi dau mana peste tzara, chiar in mandra primavara. Toti ipochimeni astia au ca scop prinderea clinetului gascan, jumulirea lui si dupa ce nu mai ramane nimic din el, aruncarea la cosu’ de gunoi si cautarea unei noi gaste, asta in cazu’in care gascanu nu este pus la prajit. Faptu’ ca un procuror Ariel il scapa pe judecatoru’ Vanish, in maxim trei zile de la depunerea plangerii este un fapt certificat si parafat, MADE IN ROMANIA. Daca un judecator incomodeaza, cum a fost cazu’ judecatoarei indragostite, atunci fara nici o alta formalitate este indepartata de la placinta, ca doar trebe si gura altora sa manance si ea ceva. Un notar Cilit primeste maxim o amenda administrativa, chiar daca mortii invie pentru o ora in cabinet si apoi se duc cu Charon. Acest sistem mafiot, platit de stat si de justitiabili, este ca o ceapa unde foitzele se acopera una pe alta, iar modalitatea de a anihila este sdrobirea in prosop pentru a nu ne stropi si contamina de otrava lor. Sa’ti fie rusine, Dinu Patriciu.

 2. da’ ce are patriciu cu faptul ca noi romanii suntem hotzi,spagari mincinoshi, obedientzi, pleshcari, puturoshi s.a.m.d.
  adica un neam de tot rahatu ?????
  voi ziceti ca ciuhandu si echipa fura, ca ostafriciuc si echipa fura, ca pdl fura , ca psd fura da’ la alegeri tot astora le acordati votul. iar toate „anchetele” ziaristilor de banat si nu numai au ramas fara consecinte. adica cei enumerati nu au raspuns adminstrativ, contraventional sau penal, deci sunt nevinovati !

 3. @azazel
  Saracu’ conu Costachi nu are nici o vina. Da’ asa’mi place vorba ciorcovatzului, incat imi place sa o repet in situatii de genu’asta, in care altu’este vinovat dar noi injuram oamenii nevinovati.
  Tu ii dai inainte cu ciuhendu’, Brendu’, Pitzyponcu’ Gastric si trupa lor ca este nevinovati. Pai cu asemenea gasca de judecatori Vanish, procurori Ariel e normal sa nu fii condamnat. Da’ stii ca uneori exista o „justitie divina” si te miri cand mama procuror ajunge sa-si ingroape copilu’ sau mama judecator se mira ca fica o reneaga si ii intoarce spatele. Si te intrebi: Oare de ce? Bergenbier.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.