Cum umple Retim-ul Timişoara de praf VIDEO

Cum umple Retim-ul Timişoara de praf VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

În plin scandal al prafului, Retim-ul munceşte din greu. Nu la combatere, ci la amplificarea fenomenului. Dovadă stau imaginile retim remorcasurprinse, ieri dimineaţă, în jurul orei 10, pe strada Virgil Simionescu din cartierul Freidorf.


Unul dintre muncitori se apucă de muncă cu mare elan. Aruncă gunoiul într-o remorcă. Toate bune şi frumoase, numai că fiecare mişcare provoacă apariţia unui norişor de praf. Fără a-i păsa că pulberile se întoarc pe stradă sau că ajung pe hainele trecătorilor ghinionişti, muncitorul continuă ca un roboţel să încarce praful cu lopata. În acest timp, colegul său de serviciu se băgă sub tractor înarmat cu o sticlă de plastic. Când gunoiul de la colţul străzii dispare – trei  sferturi în remorcă şi un sfert înapoi pe stradă- angajaţii Retim-ului  pleacă spre următoarea ţintă. Vezi înregistrarea video

1 COMENTARIU

  1. asta nu i nimic. saptamana asta, cred ca luni, in piata sinaia era o masina a retim care dupa ce colectase venise momentul sa evacueze praful in forma pura. Nu am apucat sa fotografiez norul de praf.
    Este cert ca si retimul (ca si ratt) inca mai folosesc epave de autospeciale desi cel putin retimul este firma privata.

    cand se matura oare strazile? sa nu vorbim si de spalat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.