Deputatul Horia Cristian anunţă electoratul că a revenit gripa porcină

Deputatul Horia Cristian anunţă electoratul că a revenit gripa porcină

2
DISTRIBUIȚI

După ce vineri a prevestit pericolul pe care îl reprezintă gripa de tip B şi riscul de a nu mai fi pregătiţi să facem faţă unei epidemii din horia cristian 3 pcauza intenţiei de transformare a Spitalul Clinic Victor Babeş din Timişoara în secţie a Spitalului Municipal, deputatul liberal de Timişoara, Horia Cristian, a venit, astăzi, cu o altă veste şoc. Printr-un mail semnat Horia, parlamentarul îi înştiinţează pe jurnalişti că „din păcate situaţia epiedmiologică se agravează de la o zi la alta. Ieri s-a înregistrat un nou deces cu gripa AH1N1, al 6-lea din acest sezon, şi la 22-lea de la începutul epidemiei. Asistăm la începutul celui de-al II-lea val epidemic cu AH1N1″. Persoana decedată din cauza gripei porcine  este o femeie de 58 ani din Teleorman, care spre deosebire de celelalte decese din acest sezon nu avea boli asociate.


Horia Cristian are o veste proastă pentru alegători „ne aflăm într-o situaţie dificilă  în care avem doua tipuri de virus gripal care circulă concomitent – AH1N1 care afectează adulţii şi B care afectează mai ales copiii şi vârstnicii” şi una bună – ” ne putem vaccina pentru amândouă”. Până la această oră nu există un comunicat oficial din partea Ministerului Sănătăţii pe această temă.

2 COMENTARII

  1. A lua de bun, a priori, ca tot ce spune si face puterea, la ora actuala, este rau si ca opozitia face sau spune de bine, io consider ca este gresit.
    Prblema sistemului sanitar din Romania este lipsa competitiei si faptul ca nu au fost incurajate intiative private care sa duca la infiintarea de spitale private, nu a fost incurajata initiativa privata in domeniul asigurarilor de sanatate, etc.
    La ora actuala statu’ este jucator, antrenor, arbitru, finantator, impresar si chiar suporter in sistemu’ sanitar. El centreaza, el da cu capu’, el apara si tot el fluiera pinalti. De exemplu, in loc sa fim obligati sa platim 11% la Casa de Sanatate (unde a fost si ipochimenu’ de Horia Cristian derector) mai bine eram obligati prin lege sa incheiem o polita de asigurare de sanatate cu o firma de asigurari, ca si in cazu’ RCA. In acel moment stiam fiecare pentru ce servicii medicale platim si in caz de neplata aveam pe cine sa luam la palme. Asa dam in judecata statu’ iar judecatoru’ Vanish care nu ne da dreptate este tot sluga statului. Daca spitalu’ ar fi fost privat, in caz de servicii necorespunzatoare anuntam compania de asigurari si spitalu’ nu incasa banii pentru servicii medicale prestate necorespunzator. Iar in caz de malpraxis, tot firma de asigurari ar fi facut presiuni pentru ca acel medic sa dispara din sistem. Iar statu’ in tot acest sistem trebuia sa aiba rol de supraveghetor si arbitru.
    Dar daca s’ar fi intamplat asta, nu mai existau licitatii pentru aparatura medicala care sa stea cu anii depozitata si nedesfacuta, oamenii din sistem, politicienii si alti pitzyponci nu ar fi avut de unde sa mulga si ei de’o vacanta in strainatate, de’un beamve x6, de’un chiusapte, etc. etc.
    Sistemu’sanitar a fost o vaca buna de muls pana acum. Problema la ora actuala este faptu’ ca medicii care pana acu’ stateau in Romania si se multumeau cu un salariu mic dar completau cu plicu’ acu’ pleaca in strainatate. Iar sistemu’ va crapa din cauza lipsei de resurse umane. Dar vinovat este tot Dinu Patriciu. Sa’ti fie rusine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.