EXCLUSIV 40 de saci cu ţigări, abandonaţi de cărăuşii sârbi

EXCLUSIV 40 de saci cu ţigări, abandonaţi de cărăuşii sârbi

1
DISTRIBUIȚI

Închiderea aproape totală a „robinetului” din vama Moraviţa, în urma amplei operaţiuni antişpagă,  îi obligă pe contrabandişti tigari contrabanda sacisă găsească noi variante de a băga ţigările în România. Soluţia rămasă – transportul ţigărilor peste fâşia verde.


Azi noapte, un echipaj al Poliţiei de Frontieră, aflat în zona Deta,  a observat cu ajutorul termoviziunii un grup de persoane care se îndrepta spre România cărând bagaje voluminoase în spate. Imediat s-a dat alarma, un echipaj de intervenţie plecând în direcţia suspecţilor. Cărăuşii au intrat pe teritoriul României şi şi-au continuat marşul pe culoarul de frontieră aproximativ 2o0 de metri, sperând că vor scăpa. Când au văzut că nu au nici o şansă, au abandonat bagajele şi au fugit înapoi în Serbia. Poliţiştii de frontieră s-au transformat în agricultori, culegând de pe câmp nu mai puţin de 40 de saci plini cu ţigări sârbeşti. Au fost demarate cercetări la faţa locului de către poliţiştii de frontieră, aceştia încercând să se adune cât mai multe probe. Deocamdată, nu se ştie cantitatea exactă de marfă de contrabandă deoarece sacii nu au fost încă desfăcuţi. Anchetatori încearcă să ridice amprente în speranţa că vor afla indicii despre cărăuşi şi şefii lor.

1 COMENTARIU

  1. Du-te ma de aici, „echipaj al Poliţiei de Frontieră, aflat în zona Deta, a observat cu ajutorul termoviziunii un grup de persoane care se îndrepta spre România”, habar nu au avut frate!!!!!!!!!!
    S-au trezit cu sacii pe camp!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ca la noi bla bla bla , ca sa ne scoatem, cica am stiut, ptiu ma apuca dracii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.