EXCLUSIV Cine e noul adjunct al Poliţiei de Frontieră Timiş şi unde...

EXCLUSIV Cine e noul adjunct al Poliţiei de Frontieră Timiş şi unde au ajuns foştii şefi

3
DISTRIBUIȚI

După valul de demisii, controale şi cercetări pornit după declanşarea tsunami-ului antişpagă de la vămile aflate la graniţa cu Serbia, cornel iuresIGPF începe să reaşeze lucrurile la Poliţia de Frontieră Timiş. Cererea de demisie înaintată de fostul şef al inspectoratului, comisarul şef Cornel Iureş a fost aprobată, acesta fiind numit ca şi şef al Biroului supraveghere şi control trecere a frontierei din cadrul Poliţiei de Frontieră Timiş.


Postul era liber după ce ocupantul său şi-a dat, de asemenea, demisia din funcţie în timpul controlului IGPF. Fostul adjunct al IJPF Timiş, comisarul Ioan Mudure a fost numit şeful sectorului Deta, post care a rămas liber în urma pensionării fostului ocupant al funcţiei. În urma controlului IGPF, Iureş şi Mudure au primit doar avertismente.

Comisarul Marius Dan Popară a fost numit de IGPF  ca adjunct al inspectorului şef al Poliţiei de Frontieră Timiş împuternicit la comandă până la organizarea concursului. Popară a fost şef de catedră pregătire juridică la Centrul de pregătire al Poliţiei de Frontieră de la Timişoara şi în ultimele două a fost şeful sectorului Curtici dinj judeţul Arad.

Până la această oră, oficialii Ministerului de Interne nu a anunţat cine este ceş care va fi împuternicit la comandă pentru funcţia de inspector şef. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia MAI.

3 COMENTARII

  1. Dupa cat stiu ei cu ce se mananca munca de politist de frontiera trebuia sa-i puna la control acces!!!!Ce tupeu jegos sa mai ramana acolo dupa ce si-au bagat la puscarie subalternii!

  2. Dragos tata m-ai dat pe spate cu „IGPF începe să reaşeze lucrurile la Poliţia de Frontieră Timiş” !
    Pt cine sa le reaseze???
    Este f f f competent dl Popara, oare unde a invatat munca operativa? La Moravita,desigur, de fapt il va lua ca sfatuitor de taina pe dl. Magdalin, ca doar au fost parteneri de afaceri,pardon colegi, de serviciu-punct….

  3. Amy, da tu esti un mare politist de ii judeci pe altii care stiu cu adevarat ce este munca de politite.Dupa neuronu tau obosit munca de militian de frontiera inseamna sa stai la bariera si sa iei spaga ca tine?? Sau ai emotii ca in viitorul apropiat o sa dai si tu o tura cu elicopteru pe la capitala??? Anchetatoru lu peste!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.