EXCLUSIV Complicii sensei-ului lui Nuţu Cămătaru, reţinuţi. Cât datora timişoreanul pus...

EXCLUSIV Complicii sensei-ului lui Nuţu Cămătaru, reţinuţi. Cât datora timişoreanul pus să-şi sape singur mormântul

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de la „Crimă organizată”  au descins, în această dimineaţă, la 14 adrese din Drobeta Turnu Severin, Bucureşti şi mascati scut pjudeţul Gorj, fiind vizaţi mai mulţi complici ai lui Emilian Ştefan, senseiul lui Nuţu Camataru, acesta fiind deja arestat pentru cămătărie, şantaj şi constituire de grup infracţional organizat. Gruparea lui „Emil de la Viena” este celebră pentru metodele violente prin care recupera banii – datornicii erau luaţi de pe stradă, duşi în pădure şi puşi să-şi sape groapa sau erau bătuţi cu ciocanul.


Printre victime s-a aflat şi un timişorean care a împrumutat de la un cămătar din Drobeta Turnu Severin 250.000 euro. Pentru că nu a înapoiat banii la timp, a fost luat de pe stradă şi dus în pădure, unde mai mulţi membrii ai grupării l-au pus să-şi sape mormântul. A scăpat doar pentru că a fost înapoiată datoria înainte de a-şi terminat mormântul.

În această dimineaţă, poliţiştii de la „Crimă Organizată” Mehedinţi sub coordonarea procurorului DIICOT au descins pentru a-i prinde pe complicii sensei-ului lui Nuţu Cămătaru, una dintre locaţiile vizate fiind clubul „Diplomat” din Drobeta Turnu Severin. În timpul percheziţiilor, la locuinţa unuia dintre suspecţi a fost găsit un carneţel cu numele şi numerele de telefon ale unor importante personaje din sud-vestul României, inclusiv politicieni. Printre cei ridicaţi până acum se află Epuran Ninel, Susan Pericle zis „Măru” şi Jianu Costel.

1 COMENTARIU

  1. o tzara plina de marlanii..cu politisti care sunt ocupati cu netu…sa vada pitipoance ,care mai e disponibila… mai mult de barfe tabu inloc sa si faca treaba..si care sunt mana in mana cu infractorii..si care fac abuzuri peste abuzuri.
    Pricipalul vinovat e in acest caz este emilian stefan….un om nebun,fara scrupule…restu sunt maruntisi de umplutura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.