EXCLUSIV Un vameş beat a forţat filtrele Poliţiei de Frontieră

EXCLUSIV Un vameş beat a forţat filtrele Poliţiei de Frontieră

4
DISTRIBUIȚI

Un vameş, care ieşea din tură de la Stamora Moraviţa, a fost prins în timp ce conducea maşina sub influenţa băuturilor alcoolice, vames 1 pdupă ce a forţat filtrele Poliţiei de Frontieră. Miercuri dimineaţă a fost organizat un filtru total la ieşirea din vama Stamora Moraviţa. La un moment dat, un BMW seria 5, nu s-a oprit la semnalele poliţiştilor de frontieră, forţând trecerea. BMW-ul seria 5, condus de vameşul arădean Eduard Ianosiga, a trecut şi de cel de al doilea baraj.


De abia la ieşirea din localitatea Deta a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere. Pentru că bateria etilotestului era descărcată a fost testat cu fiola care s-a înverzit. Vameşul a fost transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş a confirmat că pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. Incidentul confirmă încă o dată informaţiile apărute în timpul anchetei care a dus la arestările masive din dosarul „lotului 140 şpagă” al DNA despre obişnuinţa vameşilor de la Stamora Moraviţa  de tragă ceva la măsea în timpul programului.

4 COMENTARII

  1. Si asta e unul dintre smecherii care a cazut brusc la pat cu vreo 3 luni inainte de actiunea din Moravita gratie unui telefon primis de sus .Un caracter slab facut vames peste noapte si cunoscut cu probleme grave cu alcoolul nu de azi de ieri .

  2. Mda….Banuiesc ca „vamesul aradean” lucrase la Nadlac sau Virsand (in cel mai rau caz, ca Turnu era vama amaritilor, ;-)) La Nadlac alcoolul ???? Nu, poate altceva mai grav..cine stie… Mutat la Stamora Moravita in urma inchiderii vamilor cu Ungaria, desigur pe baza rezultatelor profesionale, si, in fond, ce ti-e 200 km zilnic naveta ???? Mai ales cu un BMW, masini care sunt stiute economice 😉 Daca nu ii ajungea salariul ptr naveta, mai lua imprumut de la „tata socru”, si vb aia, „nu se ruga de nime’ ” E trist, dar asta e societatea romaneasca actuala, acestea sunt „valorile” ei….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.