Piromanul de la Catedrală dă vina pe primarul Ciuhandu UPDATE 1 Ce...

Piromanul de la Catedrală dă vina pe primarul Ciuhandu UPDATE 1 Ce a decis instanţa

1
DISTRIBUIȚI

Individul care a dat foc altarului Catedralei Mitropolitane din Timişoara a fost dus, astăzi, pentru audieri la Parchet. Vă reamintim daniel urs 1 pcă,ieri, Daniel Urs, fost angajat al Primăriei Timişoara dat afară după ce apostat pe internet mai multe fotografii cu el dezbrăcat, a intrat în catedrală, a stropit cu benzină uşile împărăteşti şi le-a dat foc, deşi un credincios a încercat să-l oprească.


A fost imobilizat şi ulterior reţinut de poliţişti. Conform martorilor oculari, Urs a susţinut că vrea să facă dreptate pentru că în 1989 uşile catedralei au fost închise în faţa revoluţionarilor. Astăzi, când a fost dus la audieri, piromanul a schimbat explicaţia. „Din cauza primarului Ciuhandu am făcut asta. Abuzurile lui m-au determinat să fac acest gest. Am ajuns să fiu sclav în ţara mea. Copiii au murit degeaba la Revoluţie”. În urma audierilor, procurorul va decide dacă-l va prezenta instanţei cu propunere de arestare preventivă. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli ce se întâmplă în acest caz.

UPDATE 1 În urma audierilor de la Judecătoria Tmişoara, instanţa a decis arestarea lui Urs pe o perioadă de zece zile.

1 COMENTARIU

  1. r’atz a dracu’ cu usile voastre „imparatesti” cu tot. ca m-am cracanat de ras cand am citit prostia asta. auzi la popii aia nenorocitz cu ce se lauda; usi imparatesti …sa ma pi*xx pe iele. mai bine vorba lu’ nebunu ala de urs, mai bine deschide-atzi la revolutzie usile catrindalei si numai mureau copiii aia impushcatzi ca nishte caini de armata si militzie pe scarile bisericii aleia blestemate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.