PSD Timiş pregăteşte 10.000 de pachete de Paşti cu gândul la câştigarea...

PSD Timiş pregăteşte 10.000 de pachete de Paşti cu gândul la câştigarea alegerilor

2
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a anunţat, astăzi, că partidul pe care-l conduce a pregătit pentru sărbătorile de Paşti 10.000 de titu bojin psd 1 ppachete care vor ajunge la ” familii cu probleme deosebite şi la copiii membrilor de partid. Le vom împărţi egal – 5.000 pe Timişoara şi 5.000 în judeţ. Nu vreau să discutăm despre conţinutul acestor pachete. Aşa cum îi ştim de „creştini” pe cei de la PD-L, sigur pachetele lor vor fi mai consistente pentru că sunt la putere.


Veţi vedea o acţiune de masă”.  Dincolo de gesturile de buni creştini ale social democraţilor, Bojin a dezvăluit însă şi calculul politic pe care şi l-a făcut „la alegerile trecute am avut în jur de 13.000 de voturi în Timişoara. Sper să facem, în plus, 10.000 de voturi pe Timişoara, care vor fi suportul pentru câştigarea alegerilor în judeţ şi a Primăriei Timişoara”.

Şeful PSD Timiş nu a pierdut ocazia să se laude cât de bine merge organizaţia Timişoara după suspendarea din funcţie a preşedintelui organizaţiei, Sorin Grindeanu. Titu Bojin a anunţat că în numai două săptămâni „cu implicarea totală a mea şi a celorlalţi colegi din biroul judeţean avem 440 de noi membri. De la 1540 de membrii am ajuns la 1980 de membrii la Timişoara.  Targetul până la vacanţa de vară este de 5.000 de membri. Vrem să avem un activ, serios care să ne ducă la 25-30% din voturile timişorenilor”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.