Revelaţie liberală: „suntem la putere în Timiş”

Revelaţie liberală: „suntem la putere în Timiş”

4
DISTRIBUIȚI

Deputatul liberal de Timişoara, Horia Cristian, a avut, astăzi, o revelaţie în timpul conferinţei de presă la care a participat „noi suntem la horia cristian 001 pputere în Timiş, nu PD-L. Avem majoritatea la Consiliul judeţean, deşi Ostaficiuc e preşedinte.


La primărie, PD-L e în opoziţie”. Cu toate acestea, până acum, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, democrat liberalul Constatntin Ostaficiuc a făcut jocurile cum a vrut. Şeful PNL Timiş, Nicolae Robu, a recunoscut că „până acum, într-adevăr, nu s-a văzut că avem majoritatea. Când s-a votat ultimul buget, am dovedit că suntem majoritari în consiliul judeţean. O să vedeţi şi de acum încolo”.

Cum campania electorală pentru locale se apropie, Nicloae Robu, care este potenţial contracandidat al primarului Gheorghe Ciuhandu a anunţat că „niciodată în structurala centrală a PNL nu am discutat altă variantă decât aceea de a avea un candidat propriu la Primăria Timişoara. Nu s-a discutat decât în termenii incluşi în protocolul Uniunii Social Liberale”.

4 COMENTARII

  1. Nu va suparati, dar acest individ ar trebui sa-si faca un control amanuntit la cap. Tot ce a facut si a declarat pina acum il recomanda ca un pacient colegilor de la spitalul de specialitate ! Chiar si in parlament e rar un asemenea jeg. De ce nu analizeaza institutiile statului activitatea sa de cand era director la CAS???

  2. andrei tata, ati inceput si aici………va bagati in seama ca musca in……….,la fel si popovici ala. Daca-l cunosti si ai sange in instalatie, povesteste cu el personal nu prin presa. Daca sti ceva si nu scuipi iar e de rau………

  3. Haida, de conashule doctor. Pai nenicule, cica sunteti in aceasi configuratie la cejeteu si la primarie din 2008. Iar tu acu’te’ai trezit. Pana acu’ ai baut anestezicu’ de nu ai observat asta? Ai operat pe viu?
    Dua ce ai scos porumbelu’ pe gura cu plecarea din Romania, care daca ai spus’o in calitate de doctor este de inteles. Faptu’ ca ai spus’o intr’o conferinta de presa este de neiertat. Ca om politic sa incurajezi plecarea tinerilor specialisti din tara pe care o conduci, este de neiertat. Care este diferenta intre tine si Basescu?
    Ei acu’ inteleg de ce conashu’ Robu alerga dupa conferinta de presa, parasind piata Unirii in mare graba. Cred ca dorea sa se racoreasca dupa tampeniile pe care le’a auzit din partea colegilor.
    Coana Robule, mai triza din astia care apar la conferinte de presa ca se duce dracu sandramaua. Sa afli dupa trei ani ca esti la guvernare locala este chiar culmea politichiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.