Sala de concerte de la liceul Ion Vidu, în flăcări

Sala de concerte de la liceul Ion Vidu, în flăcări

1
DISTRIBUIȚI

vidu 1Liceul de artă Ion Vidu a fost evacuat, în urmă cu scurt timp, după ce un incendiu a izbucnit la sala de concerte. „Erau audiţii. La un moment dat din spatele scenei am văzut că iese fum.


S-a aprins o uşă. S-a umplut de fum. Am început să-i scoatem pe elevi din sală. Această sală este unică în Europa prin acustica pe care o are şi a doua din lume”, a declarat una dintre profesoare. Până la venirea pompierilor, elevii şi profesorii au încercat să stingă incendiul, arucând mai multe găleţi cu apă. La faţa locului au sosit mai multe maşini de intervenţie ale pompierilor şi ambulanţe de la SMURD. Cursurile au fost întrerupte, toţi elevii find evacuaşi. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Pompierii militari au reuşit să stingă incendiul. Din primele verificări a reieşit că flăcările au izbucnit în partea din spate a scenei şi în una dintre anexe.

1 COMENTARIU

  1. SOS Sala De Concerte
    Numai noi putem salva SALA DE CONCERTE ION VIDU din Timisoara, Sala de concerte in flacari. este cea mai buna sala cu acustica din estul europei si pe locul doi in toata europa. Ne puteti ajuta sa strangam fonduri pentru reconstituirea salii la urmatoarele conturi:

    CEC BANK TIMISOARA

    1.ron cod IBAN: RO27CECETM4630RON0725592
    2.euro cod IBAN: RO27CECETM46C1EUR0725593
    3.usd cod IBAN: RO34CECETM46B8USD0725594

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.