Sindicaliştii în faţa sediului PD-L:”Să-i aruncăm din prefecturi, din sedii de partid”...

Sindicaliştii în faţa sediului PD-L:”Să-i aruncăm din prefecturi, din sedii de partid” GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

Sindicaliştii s-au adunat, astăzi, în faţa sediului PD-L Timiş pentru a protesta faţă de anunţata hotărâre a Executivului de a trece prin Parlament noul Cod al Muncii sindicate pichet pdl 3 psindicate pichet pdl 5 psindicate pichet pdl 2 psindicate pichet pdl 1 pprin asumare guvernamentală.


Cei 400 de protestatari, conform estimărilor Jandarmeriei, au huiduit non stop, scandând „Jos Băsescu” şi „Jos Boc”. Liderii de sindicat au susţinut că ” vom deveni sclavi moderni. Dacă în antichitate erau vânduţi în pieţe, acum ne vor vinde prin agenţii de plasare a forţei de muncă. Angajatul nu va fi decât o unealtă a patronului, care va dispune cum doreşte”. Virgil Popescu, liderul filialei Timiş a „Spiru Haret” , a fost unul dintre cei mai vehemenţi, susţinând că ” politicienii îşi împart între ei banii, interesele, averile. La consiliul judeţean, toţi, indiferent de partid, au votat să cumpere elicopter. Aşa se întâmplă şi la nivel central. A venit timpul să le dovedim că puterea nu e la ei, ci la noi, că au ajuns acolo datorită nouă. Să-i aruncăm din prefecturi, din sedii de partid. Să ştie că puterea nu e la ei, ci la noi”. Protestatarii au răspuns cu „Jos guvernul mafiot” şi „mincinoşii, mincinoşii”. În afară de declaraţiile războinice, sindicaliştii au fost extrem de paşnici. Liderii de sindicat s-au arătat deranjaţi de faptul că nici un reprezentant al PD-L nu a fost prezent pentru a primi nota de protest „deşi i-am anunţat de faptul că vom protesta, astăzi”. În replică, purtătorul de cuvânt al democrat-lberalilor timişeni, Oana Gaita, a susţinut că ”  n-au solicitat niciodată că vor să discute cu cineva. Nici măcar verbal. Le-am pus la dispoziţie curent pentru a-i putea alimenta staţia de amplificare şi a-şi desfăşura mitngul în cele mai bune condiţii. Am fost mai mult decât drăguţi”. Nemulţumiţii au fost chemaţi să iasă în stradă, miercurea viitoare, când la Timişoara va fi organizat un amplu miting de protest împotriva noului Cod al Muncii

1 COMENTARIU

  1. jandarmii trebuia sa puna bulanele si gazele pe ei !
    sa se termine cu indisciplina si dezordinea in romania. toata ziua buna ziua mitinguri si proste. la munca r’atz a dracu de fomisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.