Transporturile peste fâşia verde ale reţelei lui „Kana”, protejate de grănicerii sârbi...

Transporturile peste fâşia verde ale reţelei lui „Kana”, protejate de grănicerii sârbi UPDATE 1 Cine a fost arestat

0
DISTRIBUIȚI

Încă un membru al reţelei de contrabandă condusă de sârbul Petkovic Sinisa, zis “Kana”, a fost reţinut de poliţiştii de frontieră. Vă tigari bond caras 1reamintim că, ieri, liderul reţelei a fost prins în vama Moraviţa, la câţiva metri de linia albă de demarcaţie, pe când negocia un viitor transport de ţigări în România.


Cel reţinut azi dimineaţă este Daniel Borchiş, din Jamu Mare, fiind cel care se ocupa de depozitarea ţigărilor de contrabandă.  Baxurile erau aduse din Serbia peste câmp cu jeep-ul, şofer fiind Ncolae Bulgagiu, din Moraviţa. Beneficiind de protecţia poliţiştilor de frontieră sârbi, maşina încărcată cu ţigări trecea peste câmp în România şi după ce descărca marfa în depozit se întorcea pe acelaşi traseu. În urma audierilor de la DIICOT s-a decis reţinerea şi ducerea în faţa judecătorului cu solicitarea de emitere a unor mandate de arestare pentru Petkovic, Borchiş şi Bulgagiu. „Kana” este aşteptat şi de procurorii DNA care investighează dosarul de corupţie din vama Moraviţa, unde până acum au fost arestaţi zeci de poliţişti de frontieră şi vameşi, „Kana” fiind cunoscut ca unul dintre contrabandiştii de casă.

UPDATE 1 Tribunalul Timiş a decis arestarea lui Petkovic Sinisa pentru 29 de zile, ceilalţi primind interdicţia de a părăsi ţara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.