Vacanţe de vis în Palma de Mallorca

Vacanţe de vis în Palma de Mallorca

0
DISTRIBUIȚI

Când spui vacanţă şi Spania primul lucru care-ţi vine în minte este Palma de Mallorca. Agenţia RA Turism a pregătit pentru această palmadestinaţie superbă oferte early booking, care conţin reduceri de până la 15%.  Acestea sunt valabile pentru rezervări făcute până în martie şi aprilie 2011, data exacta diferind în funcţie de hotelul ales. Plecările spre Palma de Mallorca se face de pe aeroportul din Budapesta, transportul până acolo fiind gratuit în cazul rezervărilor prin programul de early booking al agenţiei RA Turism.

Hotel Vista Blava ***+ din Cala Millor este unul dintre hotelurile recunoscute ca fiind economice. Hotelul este situat pe coasta de est a insulei Mallorca şi la 300 de metri de plaja de la Cala Millor,  una dintre cele mai frumoase de pe insulă.


Preţul începe de la 469 euro şi include cazare 1 persoana/loc în cameră dublă pentru 7 nopţi, în regim de demipensiune, transport cu avionul din Budapesta, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport, asistenţă turistică Neckermann şi cazarea în regimul specificat. Tariful nu include asigurarea medicală.

Iberostar Club Cala Barca **** din Cala Mondragó este unul dintre hotelurile din Mallorca care au cel mai bun preţ în raport cu calitatea serviciilor oferite . Hotelul se bucura de o locaţie de neegalat pe coasta de est a insulei Mallorca, în Cala, cu peisaje naturale uimitoare. Iberostar Club Cala Barca este locul perfect pentru a savura o vacanţă minunată plină de relaxare alături de familie. Preţul începe de la 668 euro şi include cazare 1 persoană/loc în cameră dublă pentru 7 nopţi, în regim de demipensiune, transport cu avionul din Budapesta, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxă de aeroport, asistenţă turistică Neckermann şi cazarea în regimul specificat, dar nu şi asigurarea medicală.

Hotel Neptuno  ****+ din Playa de Palma este unul dintre hotelurile de lux din Palma de Mallorca. Hotelul este situat pe plajă, la o distanta de 8 km de aeroport şi la 15 km de centrul oraşului Palma, în centrul zonei turistice Playa de Palma şi la 15 km de port.  Preţul începe de la 846 euro şi include cazare 1 persoana/loc in camera dublă pentru 7 nopti, , în regim de demipensiune, transport cu avionul din Budapesta, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxă de aeroport, asistenţă turistică Neckermann şi cazarea în regimul specificat, dar nu şi asigurarea medicală.

Alte oferte puteţi găsi pe www.raturism.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.