Arestat din „lotul 140 şpagă”: „Sunt cu nervii la pământ şi eu...

Arestat din „lotul 140 şpagă”: „Sunt cu nervii la pământ şi eu şi familia mea” UPDATE Decizia CAT

37
DISTRIBUIȚI

Cei care sunt în continuare arestaţi în dosarul DNA „lotul 140 şpagă” continuă să-şi încerce şansele de a fi liberaţi sub control judiciar vamesi arestati01după ce instanţa le-a prelungit mandatele cu încă 29 de zile. Astăzi, la Curtea de Apel Timişoara, au fost audiaţi prin videoconferinţă patru poliţişti de frontieră Cojocaru Vasile, Ivana Marin, Apostol Marius şi Colf Iulian. Cu toate că ei au făcut solicitări de liberare condiţionată, cu excepţia lui Colf, au refuzat să fie audiaţi de către judecător, preferând să-şi spună punctul de vedere doar când au avut ultimul cuvânt. Cojocaru a susţinut că nu este pericol social şi „nu am avere. Nu am nimic. Sunt un om sărac”.

Avocatul lui Ivana a invocat în faţa instanţei faptul că pentru cele şase acte materiale (de luare de mită, n.a.) şi cei 310 euro, bani care au fost restituiţi DNA, cred că este un termen rezonabil perioada petrecută până acum în arest.


Cele aproape trei luni au fost suficiente pentru a-şi da seama de gravitatea faptelor. Nu a lucrat pentru a se îmbogăţi. Stă cu familia în apartamentul părinţilor”. Poliţistul de frontieră a cerut să fie eliberat deoarece ” am fost selecţionat în 2010 de conducerea IGPF pentru evaluarea Schengen. Mi-am adus contribuţia, pe partea de pregătire, la aderarea la Schengen a acestei ţări. Dacă eram pericol public, nu cred că eram lăsat să lucrez atâta timp într-o astfel de zonă”. Apostol Darius  a invocat faptul că „vreau să fiu alături de soşie, care are un salariu de 520 lei. Sunt cu nervii la pământ şi eu şi familia mea”. Colegul său Colf Iulian a spus completului de judecată că „am reuşit să-mi văd o singură dată de când sunt arestat copilul din cauza situaţie materiale precare. Întâlnirea a fost un şoc emoţional . Din cauza şocului şi stresului soţia s-a îmbolnăvit”.  Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins cele trei solicitări ca nefondate.

37 COMENTARII

  1. Doamne ajuta-le!!!
    Ma rog in fiecare zi sa le dea putere sa reziste acolo!!!!!
    Trebuie sa ne unim sa ii infrangem pe nenorocitii de la DNA!!!
    HAI APOSTOL,HAI COLF,COJOCARU SI TOTI CEI CARE AU REZISTAT IN AREST!!!!
    CAPUL SSSUUUUUUSSSS!!!
    INCA PUTIN SI SE VA TERMINA ACEST COSMAR!!!
    REZISTATI ,NU VA LASATI INVINSI DE DEMONII DE LA DNA!!!!
    FITI TARI!
    NU SUNTETI VINOVATI!
    NU AVETI DE CE SA VA INVINOVATITI DOAR SA LE DATI SATISFACTIE LOR!!!!

  2. cum spuneau antevorbitorii, rezistati baieti !!! in curand veti iesi si va veti putea relua activitatile!. veti continua sa luati spaga de la traficanti ca inainte, sa va terminati vilutele. clar ca suneti nevinovati, toti cei acuzati sunt nevinovati, chiar si cei condamnati tot nevinovati sunt. ar trebui desfiintate parchetele astea pline de oameni rai si fara inima, in special DNA si DIICOT. spaga este ceva normal, cum naiba sa existe infractiunea de luare de mita (!), ar trebui scoasa din codul penal. sau desfiintat cu totul, este o lege contra oamenilor. este o conspiratie mondiala la adresa voastra, orchestrata de serviciile secrete evreiesti si americane cu implicarea MI5. desigur ca nici chiorul nu e strain, el a ordonat sa fiti arestati, saracutii de voi. fiti tari, veti posta in niste victime ale sistemului si va veti striga nevinovatia toata viata, spunand ca pestii mari nu au patit nimic. in concluzie-hai sictir si la puscarie, spagari nenorociti!

  3. Anonim , mai taca-ti fleanca !
    Taci macar acum , in SAPTAMANA MARE !
    Du-te si ajuta-ti mama, nevasta la treburile casei ! Du-te la biserica, du-te unde vrei , dar du-te si TACI !

  4. PENTRU ANONIM de ce faci asemenea afirmatii;TU cunosti aceste persoane si ce functii au avut? Nu da dovada de lingau frustat si kiar penibil:INFORMEAZA-TE BINE SI DUPA ACEEA COMENTEAZA !

  5. Valeria , fata ti-ai luat pastilele astazi inainte de a posta aici ? Spagarii sa se fi gandit cand au luat spaga la consecinte , nu acum sa se dea cu capul de pereti . Sa stea acolo pana i-oi chema eu . Sa raspunda pentru faptele lor . Sunt niste gunoaie cand ar trebui sa fie exemple .Rusine lor !

  6. Alina, fii tare ! Auzi, fii tare ! Un pic…..si GATA ! Nu ceda nervos . O sa fie bine si pentru tine si pentru mine ! Tu esti tanara si trebuie sa fii mult mai tare ca mine .
    Nu te uita in gura nepricopsitilor astora , care – cu nerusinare-isi permnit si-n SAPTAMANA MARE- sa dea foc pe gura .
    Inima sus ! Te pup cu drag (pe tine si pe mama ta) si ai credinta ca va fi bine .
    CRISTOS A INVIAT !

  7. PAKO, sa stii ca,desi am destui ani, nu iau nicio pastila.Sunt sanatoasa tun, sanatate pe care ti-o doresc si tie. Minte ai si ,dupa cum vad, esti f.f. inteligent , dar esti plin de rautate.
    Sunt multe de zis,dar ma abtin.
    PASTE FERICIT !

  8. valeria,da mersi mult..Da,sunt tare,cat pot,crede-ma..dar cateodata asa simt ca imi vine sa mor… Le doresc si lor sa aibe un Paste cum am eu,adica nefericit!! Asta merita,sau mai rau,sa faca Pastele in cimitir..!!!! ai dreptate,sunt multe de zis,dar pt.ce sa ne batem noi capu cu alti rautaciosi,care nici macar nu simt ceea ce simtim noi,daca nu trece prin ce trecem noi? Capu sus.. Te pup,si Paste fericit,cat se poate 🙁

  9. Sarmanii,ce se incurajeaza unii pe altii… „Capul sus”,”inima sus”,auzi ce indemnuri au acesti spagari de 2 bani si rudele lor. Mai gunoaielor, CAPUL JOS,daca mai aveti demnitate in voi !

  10. Poftim Mubarak? Capus JOS????????? Doamne,cred ca nu vezi ce scrii 😉 Ii vinerea mare,deci ma abtin,dar exista cineva acolo Sus:) fii sigur de asta:) Paste Fericit. Cius !

  11. Mubarak, sa mai stii ceva : sa nu te pui c-o „baba” de vita (nu stiu daca pricepi); nici macar nu esti un ciocoi , d-estia aparuti dupa „REVULUTIE” . KARMA ta e grea, data de CER . Sarmanul de tine!

  12. Pentru Alinuta si maicuta ei : aveti rabdare. Ai nostri n-au ce spune. Sunt cat se poate de cinstiti. COZI DE TOPOR….EXCLUS !
    Nu poti spune ce nu stiu si ceea ce n-au facut !
    Fetelor, Dumnezeu cu voi si cu AI NOSTRI !
    CRISTOS A INVIAT!
    SA FIM UNITI !!!!!

  13. VEzi ca ai un loc recoros langa strabunicii tai Mubarak,acolo iti doresc sa ajungi cu toti cei care te sustin si toata familia ta!\
    Paste fericit ,boule!!

  14. Degeaba ne batem noi capu cu unii retardati gen Mubarak,care nu are ce vorbi,sau nu are de lucru,si incepe sa vorbeasca aiurea.. !! Da, X cata rabdare sa am?:( acuma de pasti ar fi fost frumos,dar in fine,trecem peste!!!! Exista cineva acolo sus:) Paste fericit :*

  15. Mda ,în cea mai mare parte sunt de accord cu Mubarak , dar , şi asta o spun doar pentru doamna Valeria(caruia îi respect suferinţa , dar…) , dacă nu era şi ea pe aici nu aşi fi spus următoarele :
    Şi eu , acum câtiva ani , mai exact prin anii 92-93 am călcat greşit . Drept consecinţă , am fost pedepsit . De lege . Mai exact condamnat . Am comis ( comis , ăsta este cuvântul , pentru o infractiune , nu “am făcut” , faci orice dar o infracţiune o comiţi ), o infracţiune , mult mai mica ca şi gravitate decât subiecţii nostri de acum . Mi-am platit datoria faţă de societate si faţă de stat . Am avut de suferit . Mergeam pe stradă , şi mi se părea ca toată lumea se uita la mine şi parcă râdea (era doar o impresie , că doar nu mă ştia lumea de pe strada) , cunosc sentimentul . Dar am fost vinovat ! Am plătit , şi după 3 ani am fost reabilitat . Cazierul meu e curat acum . A fost o greşeală a tinereţii . Dar NICIODATA in acele momente , nu am incercat să par nevinovat ,să mă fofilez , cum fac gunoaiele astea din ziua de azi … pentru ca nu eram nevinovat . Am avut coloană vertebrală , şi mi-am asumat răspunderea pentru ceea ce am facut , pentru faptele mele ! Am plătit şi gata !
    Mi-am refacut viaţa si aste e ! Regret enorm acea perioada dar asta e , nu putem intoarce timpul inapoi . În concluzie , doamnă Valeria , cred ca sunt în masură sa-mi postez parerile . Cu respect Pako .Sărbători fericite !Sper ca mesajul meu sa nu fie oprit de vreun moderator .

  16. Nu va mai suparati pe cei care scriu numai prostii nu are rost,un singur lucru ma doare,suntem singure de Paste,ma gandesc la fam.lui Tibi Oprea prin ce trece.D/le Golosie,ai fi putut si tu sai duci o floare pentru ca el trecea pe la tine la birou tura de tura…din tot sufletul va doresc un Paste fericit tuturor si buni si rai,trecem noi si peste asta.D/zeu sa fie cu noi cu toti.

  17. Da intr-adevar domnule Paco , daca era sa fie vinovati era ceva , dar cand asta e telul lor sa faca chestiile astea doar sa dea bine in media e altceva , spune-mi unde sunt probele????????? de ce nu li s-a facut flagrant si atunci , da asta e suntem vinovati , dar toate instigarile astea si minciunile , sunt acolo oameni care n-au avut nici o treaba cu vama , trebuia doar sa dea la numar in dosarele lor, de ce vorbiti daca nu stiti cazurile , eu nu disculp pe toata lumea ca sunt comvins ca unii au facut bani grei acolo si din pacate pentru noi , ei au ramas nu s-a atins nimeni de ei , au picat doar fraierii si atunci cum sa nu suferim , daca eram vinovati ok , asta e stiu pt ce platesc dar asa …de ce nu vin cei de la ANI sa verifice averile sa vada fiecare ce are , ca daca ar fi stat treburile cum le-au expus ei toti ar fi trebuit sa aiba ceva mai valoros , o vila , o masina luxoasa, terenuri si altele , poate unii dintre ei sunt vinovati , asta nu contest dar din pacate sunt toti bagati in aceeasi oala ceea ce nu este corect , eu iti inteleg suferinta domnule ca ai facut 3 ani de puscarie , inseamna ca infractiunea pe care ai comis-o a fost foarte grava , dar nu este cazul acestor oameni care stie o tara intreaga ca sunt luati cu ordine politice , asa ca hai sa nu fim rautaciosi , eu stiu ca tie ti ciuda ca ai facut puscarie dar de asta nu trebuie sa te razbuni pe oameni nevinovati , pentru ca nu sunt toti ca si tine, sanatate iti doresc si un Paste Fericit!

  18. Dino , tu sti sa citesti ? Citesti printre randuri? Unde am scris eu ca am facut puscarie si inca trei ani ??? Am fost condamnat , sti de cate feluri e o condamnare ? Probabil ca ai neamuri printre spagarii aia nenorociti de le iei apararea , arata-mi unul dintre ei care e cinstit si care nu a luat spaga ! Saracii de ei , cinstitii. Au gresit , sa plateasca , nu sa se vaite ca niste babe . Se plang ca au familii si mai sti eu ce motive stupide nascocesc ca sa fie eliberati . Cand au luat mita nu s-au gandit la asta ? Trebuiau sa se astepte in orice moment sa le bata politia la usa . Ce exemplu dau ei(politistii din vami) care au fost pusi acolo tocmai ca sa aibe grija sa nu se intample asa ceva ? Cand colo ei erau cei care dadeau un exemplu bun ! ce sa mai zicem despre civili ? Daca politia le-a permis , ei de ce sa nu o duca bine ?

  19. Pt. Pako Egal daca a fost condamnat inseamna ca a fost vinovat , ce ciuda are el pe oamenii aia de parca le-ar fi dat el de mancare , clar ca vor plati cei vinovati , asta nu inseamna ca sunt toti vinovati , dar cel mai trist e ca nevinovatii sunt liberi si nici macar cercetati , ai face mai bine sa -ti ispasesti pedeapsa si sa nu mai critici pe altii, nu sunt toti infractori ca si tine , daca tu esti nu-i baga pe toti in aceeasi oala cu tine , este de competenta ta sa judeci oamenii? nu cred , cu siguranta instanta o va face asa ca vezi-ti de viata ta , vad ca ai un trecut tumultuos , iti repet nu sunt toti ca si tine!!!!!!!!!!!!in locul tau ma abtineam de la comentarii

  20. Pako, copile, fiecare cu karma lui. Ai facut (nu stiu ce)si-ai „tras” . Dac-aveai un avocat bun, scapai , mai ales ca zici ca ceea ce-ai facut , era minor . Dar asta nu inseamna sa fii plin de rautate si -nestiind totul- arunci limbi de foc peste altii. Nu uita: VAMA-i IAD si fiecare de-acolo are incarcatura lui. Nu toti sunt la fel.
    Ai zis „daca nu era si ea pe-aici”, adica eu, Valeria . Am inteles ca esti un copil bun si imi stimezi anii .Imi pare rau ca la vremea respectiva multi nu te-au inteles ,n-ai fost aparat,dar, fiind un baiat bun, te-ai reabilitat, ai capatat incredere in mata si mergi inainte .
    Te vad in fata. Ai suferit.Ai fost dezamagit.Ti s-a parut ca toti te reneaga.
    EU TE-AM INTELES .
    Am lucrat zeci de ani cu publicul . Cunosc psihologia unui tanar ca mata. Esti bun, dar vrei sa pari rau; vrei sa te razbuni .
    Incearca sa nu judeci pe altii.
    TOTI SUNTEM SUPUSI PACATULUI SI FIECARE PLATIM IN FELUL NOSTRU . NIMIC NU-I INTAMPLATOR !
    Pako, sanatate ,pozitivizm , PASTE FERICIT si LUMINA SFANTA IN SUFLET !
    Si….daca vor fi gasiti vinovati….vor plati…..dar fara ca mata sa fii al mai mare din IAD .

  21. Pako, in civilie e si mai al dracu !!! Peste tot dai atentii (spaga);ce , naiba, nu traiesti in Romanica ??
    Uita-te la ultimile articole . Tigarile trec pe granita „ca la ele acasa ” !!
    Cica au ramas in vami cinstitii !!
    Baiatule , ramasii (!!!???) trebuie sa fac bani pentru NOILE ALEGERI !!!
    ESTI BOLAND ? NU PRICEPI !?
    Pa si nu mai copilari cu scafarlia !!

  22. Dino,nu-l judeca.! Crede-l !
    Sigur ca greseala lui a fost minora. Dar fiind judecat de un tampit de procuror , din acestia tineri, fara experienta, sau, dimpotriva, de vreun babet obtuz, cu ochelari de cal,, si facand inchisoare , s-a inrait . Fondul acestui baiat este bun . El vrea razbunare pe toti cu orice pret !
    INTELEGE-L !
    Pa,Dino si PASTE FERICIT ALATURI DE DRAGII MATA !

  23. HRISTOS A INVIAT! PT TOATE FAMILIILE CARE AU SOTI,FRATI,PRIETENI TATI ARESTATI,LE DORESC SA FIE PUTERNICI SI CU CREDINTA IN D-ZEU SI SA NU UITAM CA SPERANTA MOARE ULTIMA,SA DEA BUNUL D-ZEU CA LUNA VIITOARE SA NE BUCURAM DE PREZENTA LOR SI SA UITAM TOT CE A FOST.LE DORESC TUTUROR SA FIE PUTERNICI SI SA NE RUGAM INCONTINUARE PT EI.

  24. ADEVARAT A INVIAT !! PT TOTI CEI CARE NU SUNT IN LIBERTATE SI,….
    MAI ALES SA NU UITE CA D=ZEU IL IUBESTE SI NU O SA IL LASE LA GREU…
    IMI E TARE DOR DE TINE… SA NU PLECI CAPUL NICIODATA PT. NIMIC…
    SA NU TE SCHIMBI NICIODATA….
    ITI MULTUMESC PT CEEA CE AI SPUS SOSO. VA SALUT DINO, VALERIA, ALINA SI TOTI CEI CARE ATI INTELES CA CEEA CE SE PETRECE CU EI ESTE O COMANDA POLITICA SI UN MARE ABUZ…

  25. COCO STAI LINISTIT(A) CA VOM INVINGE SI NE VOM BUCURA DE PREZENTA LOR VA VETI STRANGE IN BRATE TATII,SOTII,FRATI SUNT SIGURA DE ASTA CEL PUTIN DACA NU SE VA INTAMPLA ASTA CU SIGURANTA II VOR MUTA LA TIMISORA SI VOR FII MAI APROAPE DE NOI NU VA MAI TREBUI SA BATEM ATATA DRUM PANA LA BUCURESTI,GANDITI POZITIV SI VETI AVEA SURPRIZE,UN GAND CATRE UNIVERS SE TRANSFORMA IN REALITATE,VA CER DOAR RABDARE SI NU UITAI INCURAJATII PE CEI DE ACOLO SA MAI AIBE RABDARE SI SA NU SE GANDEASCA LA LUCRURI NEGATIVE.ALINEATI-VA CU GANDUL VOSTRU SI TRANSFORMATIL IN REALITATE SI VETI VEDEA REZULTATUL.

    PT TOATE MAMELE SI SOTIILE CARE SUFERA VA DORESC SA FITI CU GANDUL NUMAI AKOLO PT EI II VETI AJUTA MULT SI FITI PUTERNICE CA VA FII BINE.

    DOAMNE AJUTA

  26. HRISTOS A INVIAT!!!Asa cum a inviat si speranta noastra…inca putin si cu voia Domnului asa cum spune Soso ai vom avea mai aproape de noi.Eu vreau sa le multumesc din tot sufletul celor care ai pazesc,celor care dau dovada ca sint Oameni!!!celor care in noaptea sfinta le-au dus lumina!Sa va rasplateasca Dumnezeu pentru ca le faceti chinul mai usor,fetele nevazute si nestiute…va multumesc din toata inima.

  27. ALINA DE CE AI FACUT FATA ASTA?CAPUL SUS POATE CA AM PIERDUT O BATALIE DAR NU RAZBOIUL,FII INCREZATOARE SI LUPTA CU TOATA PUTEREA TA.NU RENUNTA SI NU TE DA BATUTA CA VEI VEDEA CA PANA LA URMA AI SA PLANGI DE BUCURIE.

  28. CA SA VA MAI LINISTITI UN PIC VREAU SA VA SPUN TUTUROR,CHIAR DACA CEI VINOVATI AU STAT LA MASA SFTANTA DE PASTE ALATURI DE FAMILIILE LOR SI AU PUTUT SA CIOCNESCA UN OU CU COPILASII LOR SA NU CREDETI CA NU LE-AU RAMAS IN GAT FIECARE INGHITITURA SI FIEACRE PAHAR DE VIN,SUNT SIGURA CA EI IN SUFLETUL LOR SUNT MAI INCHISI DECAT AI NOSTRII,CHIAR DACA EI SUNT AFARA,STRESUL II VOR MANCA PEDINAUNTRU URRRRRRRAT DE TOT SI ASTA NU ESTE NIMIC PE LANGA CE VA URMA.

    POATE CA VOM MAI PIERDE INCA O BATALIE,SI INCA UNA DAR CEA MAI CRUNTA BATALIE CU TINE INSUTI NU O VOM PIERDE SE VOR DISTRUGE PE EI INSUSI INCETUL CU INCETUL VETI VEDEA TRANSFORMARI,SUBCONSTIENTUL NU II VOR LASA IN PACE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.