Pesedistul Bojin, acuzat că trimite cadouri la Bucureşti prietenilor din PD-L cu...

Pesedistul Bojin, acuzat că trimite cadouri la Bucureşti prietenilor din PD-L cu maşina de la Apele Române

3
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, şeful de la Direcţia Apelor Române „Banat” şi preşedintele PSD Timiş, a trimis mai multe plocoane la Bucureşti cu o maşină microbuz apea instituţiei, a dezvăluit Adevărul de Seară Timişoara. Conform acestei surse, pachetele de Paşte trimise de singurul pesedist din Timiş rămas pe o funcţie de conducere în guvernarea Boc au ajuns la parlamentari ai PD-L din Bucureşti. Jurnaliştii au urmărit un microbuz cu numărul de înmatriculare TM 57 APE care, dimineaţa la ora 4, a intrat în curtea vilei omului de afaceri Stelică Mălăieşteanu. Aici au fost încărcate  zece cutii de carton, după care microbuzul a plecat spre Lugoj. De la sediul Lugomet, firmă care-i aparţine lui Bojin, a fost încărcat vin în maşina instituţiei de stat, care a plecat apoi spre capitală.

Şeful de la Apele Române a recunoscut faptul că ”  Ăăăă, la ora 4 o plecat maşina la, ăăă Bucureşti, o plecat şi la Vâlcea pentru ca să ducă probele de apă care le avem de dus, de făcut acolo şi domnul Mălăieşteanu o trimis două cutii la cineva, la Bucureşti.


Nu, nu are! Nu are niciun contract, o maşină care merge până la Bucureşti, până la urmă că duce o cutie sau ia un om de pe marginea drumului nu cred că trebuie să aibă vreun contract. Am şi eu câte un prieten la Bucureşti care probabil că au încărcat şi acolo o cutie, două, ceva…probabil nişte vin s-o luat acolo .. pentru prieteni. Că nu trimitem la duşmani”. Şeful PSD Timiş nu a negat categoric faptul că plocoanele de Paşte au ajuns la lideri democrat liberali, susţinând că „sunt poveşti”.

3 COMENTARII

 1. Acu’ o cestiune de acest gen, chiar ca este uzuala in aceasta perioada a anului.aru
  Ei, acu’ inteleg io de ce Brendu’ a intervenit pentru comisaru’ Muri.
  Comisaru’ Muri are o turma de mioare la Foeni. Acu e nevoie de miei, iar cei ai comisarului au cel mai bun raport calitate pret. Ce l’o costat pe Brendu’? O vorba la un giudice. Ce a castigat? Recunostinta eterna si o sursa buna de miei.
  Malaesteanu mai da un peste si un fazan, un alt ipohimen livreaza vinu’, si conitele se aduc cu un lobutin un hermes, o dolge babana.
  Pachetele de paste si de craciun fac parte din „obiceiu’ locului”.
  Dar inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa pasteti bineeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.