Când demisionează „Brandu'” Ostaficiuc?

Când demisionează „Brandu'” Ostaficiuc?

6
DISTRIBUIȚI

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a demisionat din funcţie la două zile după ce presa a dezvăluit legăturile familiei sale cu o asociaţie ostaficiuc cu trabuc1 pcare a primit fonduri europene. Asta la Bucureşti. Pentru că la Timişoara este linişte deplină. Deşi au trecut 215 zile de când PRESSALERT.ro a dezvăluit conflictul de interese al preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş, Constantin Ostaficiuc, care este şi şeful PD-L, nu s-a întâmplat nimic. În calitate de şef al CJT a semnat cu ginerele său contractul de concesiune prin care firma Ornella Design SRL, în care sunt acţionare soţia şi fiica lui Ostaficiuc, a primit parcela secretă din Parcul Industrial şi Tehnologic Timişoara, proprietate a consiliului judeţean. Deşi Ostaficiuc a minţit, susţinând că a fost vorba de o licitaţie, investigaţia PRESSALERT.ro a dovedit faptul că a fost vorba de o negociere directă cu o singură firmă – Ornella Design.


Că a fost o concesiune cu dedicaţie o doveşte şi modul în care reprezentanţii ADETIM, instituţie subordonată consiliului judeţean şi care se ocupă de administrarea PITT, au întocmit anunţul pentru respectiva parcelă. În premieră, pentru a nu se mai pierde timpul, subordonaţii lui Ostaficiuc au inventat o nouă procedură „licitaţie/negociere directă”, încălcând toată legislaţia în domeniu pentru ca familia şefului să-şi primească repede parcela pusă deoparte, care nu apărea pe nici un plan anterior al parcului industrial. La fel de „întâmplător”, firma familiei Ostaficiuc a primit şi o finanţare europeană, proiectul fiind declarat câştigător când pedelistul era preşedintele Consiliului de Dezvoltare Regională, care printre altele aprobă bugetul Agenţiei de Dezvoltare Regională 5 Vest pe la care a trecut dosarul înainte de a ajunge la Bucureşti.

O serie de ilegalităţi şi abuzuri peste care Ostaficiuc, zis şi „Brandu’ „,  a încercat să treacă, mergând pe tactica tăcerii şi uitării. A beneficiat şi de tăcerea mafiotă a adversarilor politici din PSD, PNL şi PNŢCD, care chiar au avut grijă să sprijine afacerile familiei Ostaficiuc, în loc să ceară o investigaţie. Cum ministrul Botiş şi-a dat demisia de onoare după două zile, rămâne de văzut când şi dacă va face acest gest şi preşedintele CJT şi PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc. Au trecut „doar” 215 zile.

6 COMENTARII

  1. ce-i a lu dom ostafriciuc este pus de-oparte. cu siguranta ca pe asta il va prinde penzia in puscarie altaturi de altii ca el. SIGUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Onoare la politicieni. Haida de.
    Menestru’ Boata a demisionat pen’ ca a intrat pe fir OLAFU’, adeca organu’ de lupta antifrauda ioropean. Iar aia e mai greu de corupt. Iar scandalu’ ar fi bubuit cam peste cateva luni, aproape un an, taman in campania electorala de anu’ viitor. Deci, era normala sacrificarea acestuia. Un alt motiv este faptu’ ca in pede minus el, este campanie electorala interna si nu trebuia sa i se dea apa la moara lu’ Vasile Blaga. Asa ca in competitia interna Vasile Blaga a ramas cu piatra de gat, avand in vedere ca Brendu’ este unu’ din sustinatorii buldogului.
    Problema cu OLAFU’ este ca nu pridideste cu cercetarea fondurilor deturnate din Romania. O sa ajunga si la Brendu’, dar oricum acesta nu va patii nimic, pen’ ca OLAFU’ zice ca statu’ roman sa dea inapoi banii la bongetu’ ioropean si face propuneri catre denea pentru inceperea cercetarii si urmaririi penale. Iar deneau’ este arma inarmata a ciorcovatzului, care contrabanduieste (adeca retine) cam 15 – 20 de procente din ce fura fiecare fruntas pede minus el. Acu’ e adevarat ca normal era 10 procente da’ Coana Joitzyca are nevoi, ca lobutinii si viutoanele costa, si nu putin. Pen’ ca si Brendu’ are o gura’n plus de hranit, a Cherai Duduca, era normal sa se burzuluiasca, ca si Chera Dududca are nevoi. Ce ea nu ar purta un lobutin, o prada, un hermes, un bjuu cartie sau dolge babana? Da’ daca trebe dat si la Bucale dat si la partid, si acasa, ce’i mai ramane la Chera Duduca? Aliniera la trupa lu’ Blaga, care are cerinte mai mici (in vorbe) era normala.
    De fapt, acu’ se vad „calicii pede minus el” cum se inghesuie in juru’ eternei slugi credincioase Blaga.
    V’ati pus intrebarea: Daca Blaga este lansat pentru ca ciorcovatzu’ sa vaza care este primii tradatori si sa’i scurteze de cap?
    Oricum, inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa caliciti bineeee.

  3. Vaz ca iarasi SOV devine vinovatu’ de serviciu. Pentru ca atentia boborului lenes si iubitoriu de tuica sa fie abatuta de la venirea pretenarului Necolaiciuc, moldovean de la Pojorata, vecin cu socrii ciorcovatzului s’a apelat la eterna varianta de abatere a atentiei opiniei publice.
    Pen’ ca americanii au justitie, au facut ce au facut si l’au impachetat pe pretenaru’ ciorcovatzului si ni l’au trimis pachet. Acu’ Basescu’ care astepta venirea pretenarului cam odata cu venirea lu’ Nicolae Popa a fo’ luat pe nepregatite. Iar daca Popa nu e, e bun si pretenaru’ lui, adeca SOV.
    Acuma ca si Brendu’, desi nascut in Brasov, se trage din aceeasi zona folclorica a „fluturilor”, e normal sa’si astepte pretenaru’ cu care se juca cand mergea in vacanta la bunici. Asa ca daca si’ar fi dat demisia cum ar fi putut sa’si intampine pretenaru’ din copilarie. Ca doar parintii Brendu’lui fac parte din prima generatie de „sarmaci”.

  4. Unde esti tu TEPES,Doamne….. sa-i spinzuri pe toti mafiotii
    care au dus tara de ripa,au pus Romania pr butuci,dupa `1989.
    Rusine.Populatia uita,devine dezinteresata de toate,dar are
    pretentii.Cu asemenea atitudine,nu se progreseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.