EXCLUSIV Cine vrea să-i ia locul secretarului Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari

EXCLUSIV Cine vrea să-i ia locul secretarului Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari

7
DISTRIBUIȚI

Fotoliul secretarului Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, devine o ţintă pentru „lupii” tineri din administraţia locală care s-au săturat cojocari 02 pde cel care ocupă din 1 mai 1992 această funcţie cheie. Devenit celebru pentru stilul alunecos şi artificiile juridice pe care le găseşte pentru a-şi atinge obeictivele, „nea Jean” cum îi spun apropiaţii, a început să fie contestat la scenă deschisă. Consilierul local PŢNCD, Toader Corado, în vârstă de 32 de ani şi aflat la cel de al doilea mandat, a declarat astăzi, înainte de începerea şedinţei de plen, că ” pentru binele oraşului aş renunţa la cariera politică pentru a mă duce secretar al primăriei.


Nu-mi mai trebui să fiu consilier local sau membru de partid”.

toader corado 1 pPe tot parcursul plenului, consilierul local, care este absolvent în Drept, s-a întrecut în explicaţii juridice pentru colegii săi care aveau tot felul de nelămuriri. A reuşit să-l eclipseze pe secretarul Ioan Cojocari, care a fost extrem de tăcut faţă de alte şedinţe când nu scăpa nici o ocazie să-i „înţepe” pe consilieri. „Nea Jean” i-a transmis tânărului consilier ţărănist că ” mai trebuie să aştepte patru ani, până ies la pensie. Nu poate să se grăbească aşa”. Nici primarul Gheorghe Ciuhandu nu a rămas indiferent, spunându-i mai tânărului său coleg de partid că „am văzut că te descurci din ce în ce mai bine”.

7 COMENTARII

 1. tov. Corado ?!
  pai asta este fiul unor comunisti !
  dom’ SECRETARE COJOCARE o fekut revolutia la timisoara . si iel si doamna lui care are brevet de revolutionar cu merite deosebite. si noi revolutionarii din Primarie il sustinem in continuare pe dom Cojocare care este un cunoscut luptator anticomunist. la judeteana de partid unde o lucrat nainte era criticat mereu pt. atitudinea lui anticomunista. asa ca o sa ramana secretare pana la pensie. noi revolutionarii din primarie o sa fim zid de monolit in apararea dumnelui.

 2. Bai BERE, tu le stii pe toate esti un fel de …. de toate la primarie. Incearca sa-ti vezi de sapaturile si de…. partile dorsale de care trebuie sa te ingrijisti prim primarie – vezi Ciupa.
  Tu vorbesti de anticomunism, care ai in sange comunismul si inca te ghidez dupa metode comuniste? Rusine ca asemenea oameni sunt inca in primarie…..rusine.

 3. io nu ma super pa amandoi astia desh zic democratz. io stiu una si buna ca noi nis ominii lu dom’ Primare shalu dom’ Cojocare, dumnezau sa-i tzina in scamne, shatuncia noua o sa ne miarga bine. noi nis loiali lor pan’la morte. sa treiasca DOM PRIMARE SI DOM SECRETARE (si pra langa iei si domnu MIUT, si doamna aureli si domna junie ca-s omini buni.)

 4. ULTIMA BOMBA !
  CHIRILA ALA DE-O FACUT TATE SHMENURILE CU SPATIILE DE LA POLITEHNICA, ALA DE S-O ALES CU MOSIE IN GIARMATA CU LAC SI PONEI, PE MOCA DE PE VREMEA CAND ERIA SECRETAR LA PREFECTURA, SA LAUDA PRASTA TOT CA IN CURAND II IA LOCU LU COJOCARI LA PRIMARIE.CICA COJOCARI O SA FIE SALTAT PANTRU TOATE PORCARIILE DE LA PRIMARIE SI IEL CHIRILA O SA FIE PUS SECRETAR.SE LEAGA CEVA CA SI BRANDU O CAMA ZIS CAVA …

 5. de saptamana viitoare noutati ,,bomba” despre retrocedarile terenurilor de la mehala . se va lasa cu dosare penale, ptr. cine are urechi sa auda !!!!!!!!!!!!! coruptie la camera agricola, secretar….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.