De la mafiotul şef Ostaficiuc la famiglia democrato-pesedistă

De la mafiotul şef Ostaficiuc la famiglia democrato-pesedistă

2
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD, Victor Ponta l-a pus în insectarul corupţiei portocalii şi pe preşedintele pedeliştilor timişeni, Constantin Ostaficiuc, pe post maimute semnul mafieide mafiot şef de judeţ. Atitudinea de prim secretar a întâiului portocaliu al judeţului o ştie toată lumea. Că ţine-n mână sforile deconcentratelor şi a celorlalte lucruri aflate-n spatele cortinei, nu este un secret. Că mulţi dintre protejaţii „PREŞEDINTELUI”, cum îi spun apropiaţii, ar trebui să dea cu subsemnatul în faţa procurorilor şi nu cu banul în puşculiţa de partid, e de notorietate.

Există, însă, o mare problemă în „dezvăluirea” lui Ponta. Vreo doi trei din şerpii coroanei pusă deasupra capului lui Ostaficiuc sunt ai dracu de roşii. Stai şi te minunezi cum Ponta vede de la Bucureşti mafia portocalie din Timiş, în timp ce ai colegii săi de partid din judeţ pun umărul la bunăstarea familiei lui Ostaficiuc.


Fără a sufla vreo vorbă despre conflictele de interese în care se află acesta. Să ne amintim doar de aprobarea cu mare voioşie a facilităţilor pentru Ornella Design de către pesedişti de parcă votau picarea guvernului Boc. Sau de faptul că luni de zile, PSD Timiş nu a scos nici un cuvânt despre afacerile cu iz de puşcărie ale pedeliştilor. Liderul Titu Bojin este preaocupat să aplice dimineaţa la Apele Române politica guvernului Boc. Plus să gestioneze corespunzător afacerile de milioane de euro. Acolo unde de fapt dispar toate controversele doctrinare. Şi unde se face astfel încât să fie bine ca să nu fie rău, vorba golanilor. Unde se împart sferele de influenţe, terenurile , licitaţiile sau terenurile care au mai rămas de împărţit. Ca să nu fie rău când poate să fie bine în şedinţele de consiliu judeţean. Unde din când în când se mimează opoziţia. De impresie artistică.  O mare famiglie democrato-pesedistă care are grijă să ascundă încrengăturile penale ale afacerilor cu bani publici. Şi care râde cu lacrimi la hărţile cu mafioţi ale preşedintelui PSD.

Până să se apuce de luptă, Victor Ponta trebuie să lămurească un lucru. Cine reprezintă un mai mare pericol – mafiotul şef Ostaficiuc sau famiglia democrato-pesedistă pe care o patronează?

2 COMENTARII

  1. io ma distrez si uneori chiar ma cracanez de ras la ce se scrie icisha. de fapt ma amuza neputinta si incapacitatea romanului de a se apara si mai bine zis de a dezintegra aceasta retea SUPERMAFIOTA democratopesedistaliberalotaranistaconservatoareromaniemareudemerista care a cotropit talharit si decimat Romania de dupa ’89 ! io cred ca asta e razbunarea lu’ ceausescu pentru toti romanii care au chiuit si jucat hore la craciunul ’89 cand iliescu si banda lui de criminali l-au asasinat in urma acelui proces grotesc.nu sunt de loc un nostalgic comunist dar la ceeace se intampla acum lipseste cu certitudine un…bratz inarmat al…poporului (chiar unul de trista amintire!) care sa faca ordine. si cu siguranta ar face.
    dixit !
    p.s. din pacate, domnule Bota in toate dezvaluirile dvs. ati avut si aveti dreptate, dar cred ca si dvs. sunteti convins ca; „corb la corb nu-si scoate ochii” si starea asta de lume a treia cangrenata de coruptie imoralitate si hotie va dainui mult si bine in romania!

  2. In vremurile de demult, am citit o carte. Se intitula Omul de Aur, scrisa de Jokai Mor. Cartea interesanta si scrisa intr-un ritm destul de alert, fiind chiar actuala.
    Problema este alta. Averile venite din neant se duc in neant, dupa una doua generatii, dumnezeu randuind sa sa se nasca cate un nevolnic care sa toace tot ce au adunat inaintasii.
    Din intamplare am cunoscut odrasla unui personaj cu ceva cheag din Timisoara, care fura bani si bunuri din casa pentru a cumpara cocaina. Dupa moartea tatatului, copilu’ a lichidat pe repede inainte averea agonisita facand drifturi si liniute pana la overdose.
    Asta se va intampla si cu averile actualilor ipochimeni, asa ca ce folos. PLus ca tot timpu’ trebe sa stai cu frica’n san ca poate peste patru ani nu iei suficiente voturi sa ramai in fruntea bucatelor. Tot timpu’ trebe sa stai cu frica’n san ca cel de langa tine este un tradator si jinduieste la functia ta si la Chera Duduca.
    Coane Andronache Tuzluc, pardon Ostaficiuc, imi este mila de tine. Fac pariu ca noptile tale sunt tot mai negre si mai insomniace. Acu vad ca si paru’ a inceput sa cam cada, asta fiind un lucru bun. Cheii si chiorii au sansa sa conduca acest popor. Scoate ochiu’ pe taraba si poate te voteaza poporu’ inca in un mandat.
    Referitor la tradarea doctrinara si a partidului, asta este boala veche pe aceste meleaguri.
    Imi vine in mite urmatoarea scena:
    Intr’o incapere mare, a palatului regal din Sarmisegetuza, un om imbracat in straie romane de lupta, plin de praf si obosit, primea raportu’ de lupta al subalternilor.
    Dar Decebal? Unde este Decebal? intreba omu’.
    Imparate Traian, nici urma de Decebal. Am cautat printre morti, raniti si prizonieri, dar nici urma de el. Ne’a scapat.
    Dar tezauru’? Unde este averea si aururl dacilor? Cine o sa’mi dea tezauru’ si pe Decebal, ii dau greutatea lui in aur?
    In acel moment un perete al incaperii prinse a se misca cu un scartait lugubru. Din intuneric iesi, sclavu’ Biciclis care dadu’ totu’ pe goarna. Si locu’ unde au ascuns dacii tezauru’ si locu’ pe unde a fugit Decebal.
    Daca tradarea a stat la baza nasterii acestui poporul, de ce tradarea n’ar face parte din codu’ genetic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.