EXCLUSIV Comisarul Bulugean şi patronul de la Real Metromat Estate, acuzaţi de...

EXCLUSIV Comisarul Bulugean şi patronul de la Real Metromat Estate, acuzaţi de noi fapte de corupţie UPDATE 1 De ce sunt liberi cei doi

2
DISTRIBUIȚI

Procurorii DNA le-au pregătit, înainte de a-i duce în faţa judecătorului,  surprize comisarului de la Garda Financiară, Marius comisarul bulugean 2 pBulugean, şi patronului de la firma Real Metromat Estate, Dorin Şionei, reţinuţi aseară – punerea sub acuzare pentru noi infracţiuni. Iniţial, comisarul Bulugean a fost acuzat de trafic de influenţă, după ce a fost filmat primind 200 de euro de la patron căruia i-a promis că se va ocupa pentru a avea parte de un control mai blând al Fiscului care suspectează o evaziune de proporţii, şi de divulgarea de informaţii nedestinate publicului, destinatarul fiind patronul clubului Heaven, Dorin Epure.


 Astăzi, procurorii DNA au început urmărirea penală pentru alte trei fapte de trafic de influenţă, comisarul fiind acuzat că ar mai fi primit de la Şionei, conform aceluiaşi scenariu, alţi 600 de euro. De asemenea, Bulugean este acuzat şi de primirea de foloase necuvenite, DNA acuzându-l că  a trimis-o pe fiica sa la un magazin de haine din centrul Timişoarei de unde şi-a luat produse în valoare de 300 lei fără a le plăti. Patronul firmei Real Metromat Estate a fost acuzat de alte trei noi fapte de cumpărare de influenţă. Bulugean şi Şionel urmează să fie prezentaţi Tribunalului Timiş cu propunere de arestare  preventivă în această după amiază. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla ultimele informaţii legate de acest caz.

UPDATE 1 După audieri maraton, în care comisarul Bulugean a venit cu explicaţii pentru toate faptele de care-l acuză DNA, iar Şionel  a refuzat să dea declaraţii, judecătorul a decis amânare pronunţarea sentinţei pentru mâine dimineaţă, la ora 8,30. În aceste condiţii, Şionel, căruia i-a expirat ordonanţa de reţinere la ora 16, a plecat direct acasă. Comisarul de la Garda Financiară mai are de aşteptat în arestul Poliţiei Timiş, până la ora 20,45, când îi expiră ordonanţa.

2 COMENTARII

  1. Pic cu pic se face avere. Pe vremea cand eram „studinte eminenche” era o vorba: Azi la CEC un leu depui, Maine el va face pui.
    Iar pe vremea alegerilor interbelice, cand se dorea a se prezenta impartialitatea unora se spunea: Ca parintele Bulucea, Cand cu steaua, Cand cu crucea.
    Dar sa concluzionam, pana acu’ se pare ca virgula comisaru’ a primit 800 de ioroi si tzoale de 300 de lei. Si asta ca sa acopere o mega invarteala smenozeala de un meleon de ioroi. Bai nene Stift’becks, tu ori ne crezi prosti ori crezi c’am baut cam multa bere.
    Pai, parandaratu’ Brendului este ca de 10% ca doar asa o invatzat el de la ciorcovatz. Cam pe aici se invart si comisioanele si parandaraturile subordonatzilor lu’ matale.
    Sa intelegem ca ipochimenu’ de Bulucea strica piatza si lucreaza prea ieftin. Sau subordonatii lu’ matale habar n’au de meserie si inca n’au descoperit sumele totale.
    Pai, 800 de ioroi reprezinta ambalaju’ la bijuurile aduse de Brendu’ de la Brusel pentru famelie si Chera Duduca. Daca stau bine sa magandesc, reprezinta ambalaju’ doar pentru alea a lu’ Chera Duduca. Ca alea pentru famelie e mai scumpe. Ca doar ce este omu’ fara famelie. O frunza purtata de colo – colo, un dezradacinat. Iar Brendu’ ca orice moldovean este un mare familist si religios pe deasupra.
    Deci coane Stift’becks cauta in alte avlii sa’ti faci treba ca asta e cam subtire, pana acu’. Sau eventual mai sapa ca poate ajungi la ceva mai suculent.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa familiti bineeeee.

  2. Tanchistu’: Hey, bibi avem uan problem.
    Brendu’: Care problem?
    Tanchistu’: Pai popa Bulucea e retinut.
    Brendu’: Care Bulumac?
    Tanchistu’: Ala de ma informeaza cand are loc o actiune a Garzii. O campanie de control. Ceva, acolo. Stii tu. Ce dracu. Io trebe sa’ti spun?
    Brendu’: Bun si?
    Tanchistu’: Cum si? Pai pe mine cine ma mai informeaza?
    Brendu’: Lasa ma. Te sun io cand este programata vreo actiune de control.
    Tanchistu’: Daaaa? Hai ma lasa’ma! Ca atunci cu Sasca. O venit ipochimenu’ asa pe nepusa masa sa vaza daca la Zambara se desfasoara activitate culturala. Si io tocmai admiram un nud, ceva misto. Ce Maia desnuda? El Greco sau Goya ar fi crapat de invidie, daca ar fi avut asa ceva sub ochi. Te’am chemat si pe tine, dar tu vaz ca esti un tip famelist. Da’ sa revenim la ce ma doare. Ce facem cu Bulucea?
    Brendu’: Lasa ma ca vorbesc io. Unde e Bulumac asta al tau?
    Tanchistu’: Pai, l’o luat Stift’becks de la denea si vrea sa’l priponeasca vreo 30 de zile. Cam mult.
    Brendu’: Bine, ma. Las ca vorbesc io.
    Tanchistu’: Da’ sa nu ma lasi cu ochii in soare.
    Brendu’: Da ma. Se marcheaza. Da’ platesti tu comisionu’. Ca nici Vanish nu face asta pentru ochii mei frumosi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.