Facultatea de Agricultură, cea mai „familistă” de la USAMVB

Facultatea de Agricultură, cea mai „familistă” de la USAMVB

25
DISTRIBUIȚI

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului este ultima în topul universităţilor timişorene la numărul de usamvb 1 pfamilii care predau în cadrul aceleiaşi facultăţi. Faţă de celelalte universităţi timişorene, numărul acestora este mult mai mic, majoritatea fiind soţ şi soţie.

În cadrul Facultăţii de Agricultură se regăsesc jumătate din cazuri. Luminiţa Livia Bârliba este şefă de lucrări la Departamentul de Dezvoltare Durabilă şi Ingineria Mediului, iar soţul, Costel Bârliba, este tot şef de lucrări la acelaşi departament. Contactată pentru o explica modul ăn care a ajuns să lucreaze cu soţul în aceeaşi facultate, Luminiţa Livia Bârliba a răspuns iritată că “nu înţeleg de ce trebuie să fac eu publică treaba asta? ”. Florin Prunar este şef de lucrări la Departamentul de Biologie, iar soţia sa, Silvia Prunar lucrează în acelaşi departament. “Ne-am căsătorit la o grămadă de ani după ce ne-am angajat în Agronomie. Fiind toată ziua la serviciu nu puteam să mă căsătoresc cu o femeie pe care o găseam în club. Ne-am întâlnit în facultate şi ne-am căsătorit ulterior, deci nu am rămas unul în facultate şi după aceea să îl aducă pe celălalt”, a spus Florin Prunar. Tot la Facultatea de Agricultură lucrează alături de soţia sa şi Florin Imbrea. Acesta este conferenţiar la Departamentul de Agricultură, iar soţia Ilinca Imbrea este şefă de lucrări la Departamentul de Biologie. “Noi lucrăm în aceeaşi facultate dar nu suntem în acelaşi departament.


Soţia mea este biolog, iar eu sunt zootehnist. Eu sunt absolvent de Agricultură, iar soţia este absolventă de Biologie la Vest”, a afirmat Florin Imbrea.

Lista profesorilor care se află în relaţie de rudenie din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului:

Adrian Şmuleac este şef de lucrări la Departamentul de Dezvoltare Durabilă şi Ingineria Mediului din cadrul Facultăţii de Agricultură, iar soţia Laura Iosefina Şmuleac este şefă de lucrări la acelaşi departament.

Karel Iaroslav Laţo este asistent la Departamentul Ştiinţele Solului şi Nutriţia Plantelor din cadrul Facultăţii de Agricultură, iar soţia Alina Mădălina Laţo este asistentă la acelaşi departament.

Viorel Berar este directorul Departamentului de Horticultură din cadrul Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură, iar fiul său, Cristina Berar este şef de lucrări la acelaşi departament.

Gherghe Posta este conferenţiar la Departamentul de Horticultură din cadrul Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură, iar soţia Daniela Posta este şefă de lucrări la acelaşi departament.

Sorin Ciulca este profesor la Departamentul de Inginerie Genetică şi Silvicultură din cadrul Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură, iar soţia Adriana Ciulca este asistentă la acelaşi departament.

Marcel Danci este conferenţiar la Departamentul de Inginerie Genetică şi Silvicultură din cadrul Facultăţii de Horticultură şi Silvicultură, iar soţia Oana Danci este asistentă la acelaşi departament.

Horia Sărăndan este profesor la Departamentul de Discipline Preclinice din cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară, iar fiul său, Mihai Sărăndan este asistent la acelaşi departament.

25 COMENTARII

  1. Dar e normal sa fie asa. Pai, unu’ care toata viata a framantat noroaiele patriei, pentru ca viata la tara nu difera cu nimic de pe vreme lu’ Andronache Tuzluc si Chera Duduca, normal sa’si indrume odraslele spre alte meserii. Drept dovada, ministerul Tabara si’a facut copilu’ advocat, ca nu era sa’l timita la Fardea, inginer agronom, unde iarna primesti pachet de la mamica cu Buldozeru’.
    La fel ca ministeru’ si alte cadre universitare au procedat in acelasi mod, astfel ca nu este de mirare ca agricultura romaneasca este pe butuci. Daca nici macar un profesor nu a reusit sa insufle dragostea de pamant odraslelor, atunci cum ar putea sa o insufle studentilor?

  2. La U.S.A.M.V.B Timisoara, mai sunt multe familii.
    Cum se face ca au fost enumerati doar cei fara functii?
    De ce nu apare prodecanul facultatii de Agricultura Ionel Samfira, cu sotia Mirela Samfira, Familia Sumalan Radu si Renata, Familia Grozea Adrian si Ioana, Familia Nita Lucian si Simona… enumerarea poate continua

  3. Familia Stef, Familia Petroman, familia Mateoc de la Facultatea de Management, Familia Druga de la TPA, Familia Vintila, Familia Sala, familia Igna, etc.
    Daca e sa identificam si alte grade de rudenie vedeti ca poate nu este chiar ultima Agronomia la acest capitol

  4. Familia Stef, Familia Petroman, familia Mateoc de la Facultatea de Management, Familia Druga de la TPA, Familia Vintila, Familia Sala, familia Igna, etc.
    Daca e sa identificam si alte grade de rudenie vedeti ca poate nu este chiar ultima Agronomia la acest capitol

  5. interesant de ce nu sunt trecute familiile implicate in functii de conducere?
    Radu Sumalan director cercetare universitate profesor la Horti, sotia conferentiar la Horti.
    Adrian Grozea director calitate in universitate sotia Ioana Grozea secretar stiintific (ocupatia de baza reclamatii la comisia de etica pentru colegi, ea acuzata la aceeasi comisie de plagiat.
    De ce ei nu sunt enumerati in articol?

  6. Familia Grozea este in conflict cu toti colegii, doamna daca se poate numi asa, se considera marginalizata, atacata…. cu se poate asa cand nici nu a implinit 40 ani si este profesor, conducator de doctorat, la realizari acuzatii de plagiat… cine o tine …si in ce scop?

  7. cei din familia Sumalan sunt rude cu familia Prunar, fac universitate cand nu sunt la firma proprie… domnul profesor sumalan in loc de cursuri cere referate, si cand este la universitate face afaceri cu propria firma.
    Mirela Samfira are cabinet de pshiologie de cuplu in incinta universitatii… plateste chirie?… fata acestei familii are birou in universitate, in care face pregatire la materiile din scoala cu profesori… in contul omenii…. ca tata este prodecan… iar studentii sunt anuntati ca nu vor tine ore de matematica tot semestrul ca doamna in timpul cursului si seminariilor trebuie sa ajute copilul domnului prodecan sa-si faca temele la matematica.
    aceste informatii de ce nu apar in articol…
    despre ce incercam sa vorbim

  8. Vreau sa-i raspund domnului Dan, deoarece cred ca sunt in masura, cunoascând-o foarte bine pe Doamna Grozea, atat in calitate de cadru didactic cat si de colega.
    1. Daca a ajusn profersor si conducator de doctorat, din punctul meu de vedere,a ajuns datorita profesionalismului, de care a dat dovada timp de 15 ani, si cand sunt profesionalism ma refer la:
     Premiul „Dr. h.c. Norbert Natter”- pentru cea mai bună teză de doctorat elaborată în anul univ. 2002-2003
     Premiul I – pentru prezentarea lucrarii ştiinţifice cu tema” Development of Diabrotica virgifera virgifera Le Conte in western plain conditions from Romania”, în cadrul Simpozionului Internaţional „10th IWGO – Diabrotica Subgroup Meeting” din Engelberg, Elvetia, desfăşurat în perioada 14-16 ianuarie, 2004
     Expert evaluator in competitia de granturi CNCSIS, CEEX, PNCDI-II)
     Premiul IN HOC SIGNO VINCES, Magna cum Laude (medalie) pentru deosebita activitate stiintifica, acordat de CNCSIS si MEC, cu ocazia Conferintei Nationale a CNCSIS, Bucuresti, 12 – 14 mai, 2005
     Co-organizator la IWGO 12th Conference Diabrotica Subgroup Meeting, 11th EPPO ad hoc Panel and FAO Network Group Meeting, Viena, Austria, în 5-9 noiembrie, 2006
     Moderator la IWGO 11th Conference Diabrotica Subgroup Meeting, 10th EPPO ad hoc Panel and FAO Network Group Meeting, Bratislava, 2005
    – peste 100 de lucrari stiinifice
    – peste 10 contracte de cercetare la care a fost director
    – SA NU UITAM DOMNULE DAN ca aceasta profesoara IOANA GROZEA, secretar stiintific, a ridicat revista „Research Journal of Agricultural Science” de la categoria B la B+.
    In concluzie nu stiu de ce o atacati pe aceasta profesoara dar poate v-a deranjat faptul ca vrea calitate si performanta in aceasta Facultate.

  9. Sunt absolvent al facultatii de agricultura din Timisoara si pot spune ca sunt socat de cuvintele josnice aduse uneie dintre cele mai bune profesoare pe care am cunoscut-o in aceasta facultate,si anume doamna Prof. GROZEA IOANA de la ENTOMOLOGIE. Era printre singurii profesori care isi tinea orele si care ne facea sa intelegem materia intr-un mod placut. Toti colegii mei erau de parere ca dansa este un adevarat profesor, cu un caracter remarcabil si cu o demnitate aparte. Cred ca cei care au scris aceste mesaje, au fost pusi de altii, fara sa cunoasca realitatea sau chiar sunt invidiosi. Mai bine a-ti dat alte exemple negative de profesori care puneau doctorandele sa le tina orele si care ne obligau sa cumparam cartile inainte de examene…notele erau in functie de tabelul de vanzre-cumparare a cartilor. Din cate am auzit de la colegi, unii dintre ei au fost reclamati de studenti la comisia de etica.

  10. Voi fi foarte scurta in expunere. Sunt membra a Comisiei de Etica a USAMVBT si etica imi impune sa iau o pozitie referitoare la unele acuzatii false, inventate aduse unui cadru didactic al universitatii noastre. In urma analizarii situatiei de-a lungul anilor pot mentiona ca nu exista nici o acuzatie de plagiat adusa la adresa doamnei prof. Grozea Ioana. Rog pe cel care a facut aceasta mentionare sa fie atent in declaratii poate fi dat in judecata.

  11. Oo…colegu` ai dreptate imi aduc aminte ca unu dintre ei era profu ala de acarologie Petanec Doru si doctoranda (cred ca era iubita lui pe atunci ca sotie nu avea cum ca era prea tanara-era prin 2008-2009) aia ce ne tinea cursul in locul lui..si nu stia nimic bai…era tamaie, parca Micu o chema. Mai tineti minte ce ne distram la ore. Daca o intrebam ceva despre gongi si nu stia tipa tot ea. Am auzit ca e mare profesoara acum. Apropo cu concubinajele din Facultatea de Agricultura nu faceti un articol…ar iesi ceva super, o sa descoperiti lucruri interesante..mai ceva ca intre familisti (macar ei se sprijina moral nu imoral cum o faceau si o fac concubinii mai pe ascuns) ..ma refer la angajari, avansari, beneficii etc. Atentie profesori..noi studentii vedem multe…

  12. Da…am tot studiat ce spun unii ce spun altii concluzia este ca acest articol nu-si avea rostul. Pare mai mult o oportunitate pentru unii care nu au sotiile sau sotii in aceiasi institutie de a se lansa in competitia manageriala care incepe peste cateva luni. Ce bine ca exista o cale de a mai inlatura din competitie-demnitarii, familistii…etc. Consideram ca nu facem altceva decat sa promovam oportunismul, neperformanta, aranjamentele. Nu am auzit pe nimeni sa spuna ce calitati au aceste persoane, ce beneficii au adus universitatii…luati va rugam cadrele didactice din aceeasi familie si analizati-le rezultatele, numai in cazul in care acestia sunt coautori de lucrari, colaboratori de proiecte, coautori de manuale sau care vizibil au fost sefi de discipline si au promovat sotii/sotiile la aceleasi discipline. Cred ca nu s-a inteles corect mesajul Ministrului…sau intentionat se distorsioneaza. Am mai avea totusi o doleanta sa faceti un articol si cu copiii cadrelor didactice din facultati..de ce va legati doar de soti si sotii? Nu e corect. Chiar la facultatea noastra sunt cazuri…dar se ascund bine. Analizati doamna sau domnisoara jurnalista sau luati un interviu si domnului decan al facultatii de Agricultura Paul Pirsan care si-a adus ambii copii la aceiasi facultate pe care a prezidat-o si o prezideaza de multa vreme.. a avut bunul simt sa-i plaseze la specializari diferite in cadrul facultatii. Ar fi dorit domnul Pirsan sa faca si un Master pentru fiu… dar nu s-a aprobat…ce pacat..

  13. Facultatea de Management – Agronomie / o familie mare

    Familii:

    1. Ioan Petroman – profesor
    2. Cornelia Petroman – profesor , sef catedra

    3. Ioan Fruja – profesor asociat, conducator de doctorat
    4. Anda Milin – Lector (fiica domnului Fruj

    5. Liviu Sambotin – profesor asociat, conducator de doctorat (fost decan)
    6. Dana Sambotin – asist univ (nora lui Liviu Sambotin)
    7. Moisa Sebastian – sef lucrari (ginerele lui Liviu Sambotin)

    8. Nicoleta Matoec – profesor
    9. Teodor Mateoc – conferentiar

    10. Iancu Tiberiu – conferentiar , sef de catedra
    11. Mihaela Iancu – secretar facultate

    12. Lungu / tatal – conferentiar
    13. Lungu / fiul – asist univ

    Grade de rudenie in facultate si in universitate:

    14. Tabara Cosmin – lector – fiul lui tata
    15. Stanciu Sorin – lector – fiul Fostului prorector, Prof Stanciu
    16. Diana Rachiciu – asistent univ – fina fam Petroman
    17. Pet Elena – Conferentiar – fina fam Petroman, sotul profesor la zootehnie
    18. Tabita Adamov – asistent – fina fam Iancu
    19. Iuliana Cret – sef lucrari – fina fam Petroman, unchiul prof Cret, Agricultura
    20. Tonea Elena – conferentiar = fica prof Tonea, Agricultura

  14. Intrebare:
    datorita profesionalismului [si cand sunt (chiar esti?) profesionalism ma refer la] premii
    la care a fost singura concurenta?
    Era culmea sa nu primeasca ea
    Premiul “Dr. h.c. Norbert Natter”- pentru cea mai bună teză de doctorat elaborată în anul univ. 2002-2003,
    cine a propus-o?
    sau
    Premiul IN HOC SIGNO VINCES, Magna cum Laude (medalie) pentru deosebita activitate stiintifica, acordat de CNCSIS si MEC, cu ocazia Conferintei Nationale a CNCSIS, Bucuresti, 12 – 14 mai, 2005
    Cu cine a concurat?

    Cu cine a concurat? Poate ne spune actualul [absolvent al facultatii de agricultura din Timisoara si pot spune ca sunt socat de cuvintele]

  15. Bine, ce doriti sa demonstrati cu „familiile” din USAMVB? Au luat mita? Nu isi fac meseria pentru care sunt platiti? Priviti cine munceste, cine are contracte de cercetare, cati bani aduc in universitare cadrele didactice care si-au gasit „jumatatea” dupa ce au ocupat un post prin concurs national, publicat conform canoanelor in MO al Romaniei si in presa. Vorba lui Florin Prunar… poate ar trebui sa renunte cadrele didactice la pregatirea in domeniu si cercetare si sa se mute in cluburile Timisorene ca sa aiba presa ce sa scrie. Scrieti presarilor scrieti, sa curga tonerul in imprimante si tusul in tiparnite. Sanatate si virtute domnilor pro Funeriu, legea inmormantarii invatamantului a fost promulgata de puterea oranjista. Jos familia, traiasca homesxualitatea si deviatia sexuala la locul de munca.

  16. Cum bine spunea cineva, este vorba de un articol scris la comanda. Sunt amintite aici doar cateva dintre persoanele care sunt cu sotul sau sotia in aceiasi institutie. De unde avea sa stie aceasta doamna sau domnisoara, Raluca Mit, cine la ce disciplina este? Interesant, nu? S-apoi unde sa iti cauti sot/sotie daca nu la locul unde muncesti, mai ales in cazul cadrelor didactice universitare care de multe ori lucreaza pana seara tarziu, fie pentru contractele de cercetare, fie la catedra, fie la fel de fel de situatii care trebuie predate. Unii care nu cunosc „fenomenul” (adica modul in care traiesc cadrele didactice universitare) gen maria sa presedintele Romaniei, care ne recomanda sa ne mai cautam un loc de munca, nu stiu cum se desfasoara si cum trece viata de cadru didactic universitar. Sunt multi dintre colegi care locuiesc pe Calea Aradului. Ati dori, distinsa si destinsa doamna/domnisoara Mit ca ei sa-si caute sotie printre domnisoarele de pe Calea Aradului care fac autostopul si merg pana la „prima”? Banuiesc ca dvs., ca si cei care v-au „poruncit” sa scrieti acest articol aveti atata bun simt sa recunoasteti ca majoritatea oamenilor „muncii” isi gasesc partenerul de viata la locul de munca.
    Da, sunt de acord ca nutrebuie ca sotul/sotia sa se regaseasca la aceiasi disciplina sau sa ocupe in acelasi timp functii de conducere (cum de fapt spune si legea). De asemenea, fiul/fiica nu trebuie sa ramana cadru didactic in aceiasi institutie la care lucreaza mama sau tata (cand vine vorba de invatamant).
    Insa, inainte de a comenta pe unul sau altul ca are sot/sotie in aceiasi institutie (si nu amanta cu mult mai tanara, cand sotia il asteapta acasa „linistita”) ar fi bine mai intai sa analizati daca fiecare dintre cei in cauza sunt dintre cei mai buni ai generatiilor lor, daca fac ceva pentru facultate/universitate si poate ar trebui sa ridicati problema salarizarii acestora si daca ei se pot descurca cu 1100 lei, un asistent cu doctorat si vreo 7 ani vechime (de exemplu) cand un sofer de troleibuz castiga dublu, iar un tractorist cca 1200 lei. Acestea sunt problemele adevarate (si multe altele) nu faptul ca X este casatorita cu Y si sunt, culmea in aceiasi institutie, numita USAMVB Timisoara.
    In concluzie va spun doamna/domnisoara, ca fiecare mit are mita ei sau invers. Totul este ca cele doua „pisici” sa fie casatorite si nu AMANTI!!!

  17. Sunt tare curioasa cine a comandat si dictat acest articol?????????????
    Oricum nu are nicio relevanta! Scris de o jurnalista vai s-amar, ce sa-i faci??????????
    Fata, cat ai primit tu ca sa scrii asa ceva?
    Normal ca gasesti cupluri in universitate, pentru ca 90 la suta s-au cunoscut in facultate si ulterior s-au casatorit! Chiar nu va inteleg………..sau copii……….ce daca sunt in facultate????……..si-au urmat parintii, e ceva normal si natural!
    Sunt medici si avocati care lucreaza in acelasi cabinet cu copii lor. La fel si aici!
    Sincer, nu inteleg ce vreti sa demonstrati cu un articolas ca asta, slab si de 2 bani.

  18. As veni cu mai multe adaugiri si lamuriri

    1. Pentru Lavinia de exemplu ar fi lamurirea ca in 2003 nu numai Doamna Grozea si-a sustinut lucrarea. Daca esti curioasa fa o vizita la biblioteca USAB si ai sa vezi 😛

    2. Lista neamurilor e ceva mai mare dar in fine…..

    3. Ultima si cea mai dureroasa! Am trecut binisor de prima tinerete si am avut ghinion… Nu am reusit sa ma insor… Asa a fost sa fie! In cluburinu ma mai duc la varsta mea, si oricum nu as mai avea ce gasi acolo in afara de pustoaice care in 99% dintre cazuri sunt inculte (din pacate). Insa in Universitate mai sunt colege care sunt nemaritate si chiar iti poti scoate palaria in fata lor. Eh bine! Acuma ce sa fac??? Sa nu cer pe nici una de sotie ca sa nu ajung subiectul vostru de barfa?????? VAd ca sunteti destepti! Dati-mi solutii

  19. Chiar dacă soţii şi soţiile au fost omise din proiect, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, dă asigurări că viitoarea lege se va referi şi la această categorie. „Verificăm dacă există această omisiune şi o vom corecta. Noi ne-am gândit că legea include şi soţul cu soţia”, a precizat ministrul, pentru „Adevărul”.
    Cineva „o buna colega” monument de corectitudine si probabil integritate scria cunoascând-o foarte bine pe Doamna Grozea, atat in calitate de cadru didactic cat si de colega.
    1. Daca a ajusn profersor si conducator de doctorat, din punctul meu de vedere,a ajuns datorita profesionalismului, de care a dat dovada timp de 15 ani, si cand sunt profesionalism ma refer la:
     Premiul “Dr. h.c. Norbert Natter”- pentru cea mai bună teză de doctorat elaborată în anul univ. 2002-2003
     Premiul I – pentru prezentarea lucrarii ştiinţifice cu tema” Development of Diabrotica virgifera virgifera Le Conte in western plain conditions from Romania”, în cadrul Simpozionului Internaţional “10th IWGO – Diabrotica Subgroup Meeting” din Engelberg, Elvetia, desfăşurat în perioada 14-16 ianuarie, 2004
     Expert evaluator in competitia de granturi CNCSIS, CEEX, PNCDI-II)
     Premiul IN HOC SIGNO VINCES, Magna cum Laude (medalie) pentru deosebita activitate stiintifica, acordat de CNCSIS si MEC, cu ocazia Conferintei Nationale a CNCSIS, Bucuresti, 12 – 14 mai, 2005
     Co-organizator la IWGO 12th Conference Diabrotica Subgroup Meeting, 11th EPPO ad hoc Panel and FAO Network Group Meeting, Viena, Austria, în 5-9 noiembrie, 2006
     Moderator la IWGO 11th Conference Diabrotica Subgroup Meeting, 10th EPPO ad hoc Panel and FAO Network Group Meeting, Bratislava, 2005
    – peste 100 de lucrari stiinifice
    – peste 10 contracte de cercetare la care a fost director
    – SA NU UITAM DOMNULE DAN ca aceasta profesoara IOANA GROZEA, secretar stiintific, a ridicat revista “Research Journal of Agricultural Science” de la categoria B la B+.
    In concluzie nu stiu de ce o atacati pe aceasta profesoara dar poate v-a deranjat faptul ca vrea calitate si performanta in aceasta Facultate.
    Poate acum ne explica de ce aceste nemaintalnite performante nu se vad in clasificarea universitatilor. Sau cumva au post putin mai mult…. ca ce este dat de minister este real sa vreti sa insinuati ca ministerul minte……. DECI UNDE SUNT „calitate si performanta in aceasta Facultate.”????????????????/

  20. Prunar minte cu nerusinare!!! Ea a fost angajat prima data in facultate deoarece este neam cu Fam. Sumalan. El a avut o alta prietena draguta in facultate si ea ca o ahtiata ce era dupa el a facut tot felul de faze.(a simulat ca se arunca din tren atunci cand au plecat intr-o sesiune de practica la mare, s-a inchis in baia de la camin). El nu a vrut sa se mai intoarca la Jibau de unde este si asa a luat-o de nevasta(era singura posibilitate sa ramana la facultate). El este constient ca nu se potrivesc deloc nici fizic(ea inalta si el pitic)(ea batrana si el cu vreo 5 ani mai tanar), dar ea a facut 2 copii si nu mai are ce face.
    Ei sunt oamenii care acuza de plagiat ea fura articolele colegilor ca oricum capul nu o ajuta prea mult. (Silvia Prunar fost Muresan)

  21. Este adevarat ceea ce am citit scris de SOFIA. El numai din interes a luat-o pe necioplita aceea care face de fiecare data pe inteligenta.Studentii fac misto de ea la fiecare cuvant pe care il scoate, ea nefiind capabila sa spuna o fraza de la cap la coada daca nu citeste. Nici parazitii nu ii cunoaste.

  22. Eu am terminat Agronomia si mi-a fost asistenta si D-na Grozea care nu are termeni de comparatie cu prostatura de Silvia Prunar care a ajuns la catedra cu ajurorul fam. Sumalan.Pe ea o stiu din anii studentiei ca umbla numai dupa copiat si asa avea note mari(statea cu orele in biblioteca si facea fituici).Pe Florin Prunar il cunosc tot din aceasi perioada statea in acelas camin cu mine(caminul 1) si era baiat fain care stiu ca avea o prietena blonduta care era cu el in an.
    Siguri care veti citi aceste comentarii sa tineti cont de ele ca sunt adevarate 100%.

  23. Vad ca sunt pe zi ce trece mai multe comentarii, pro sau contra petru fam.Prunar sau D-na Grozea.
    Cea din urma este o adevarata doamna, iar fam. Prunar lasa mult de dorit la domeniul caracter, comportament, etc.
    Sunt ca si ex.fam Columbeanu(mic/ea cat un cal).Poti sa faci cu ei o telenovela!!!

  24. Da, subscriu Fam. Prunar are mari carente de comportament, Silvia Prunar este ca si vulpea care nu ajunge la struguri…, si spune ca sunt acri.

  25. nu toti sunt o apa si un pamant..si eu am terminat silvicultura si am avut profesori gen..IMREA ILINCA,BERAR,POSTA DANIELA,LATKO..ETC,si din punctul meu de vedere au dat dovada de profesionalism,devotament,interes…si poate noi studentii prea putin am stiut sa apreciem si sa intelegem la momentul respectiv multe lucruri…pe care eu personal am inceput sa le constientizez ulterior….un profesor in general sau o persoana in general nu trebuie judecata in realizarile sale dupa neamurile si rudele care il inconjoara…..ci dupa calitatile pe care le are si dupa ceea ce e in stare sa demonstreze in munca pe care o presteaza….(valabil pt cei care au terminat…cand picam examene ,vinovati erau profesorii nu…?iar cand luam examenele atunci erau cei mai bun?sau noi studentii eram cu pretentii prea mari si defapt nu prea eram in stare sa dovedim mare lucru..)acolo unde lucrez eu sunt angajati si din familei,sau neamuri etc,dar asta nu-i face incompetenti sau slab pregatiti profesional sau k ca sunt tinuti pe palmi de x sau y…sa fim seriosi cand ai o asemenea oportunitate trebuie sa fi batut in cap sa nu profiti de ea…pana la urma fiecare trebuie sa manance o paine…fiecare cat de descurcaret este..ca din cer nu o sa pice niciodata functia sau locul de munca ca si ploaia….fiecare se zbate asa cum poate ca sa realizeze ceva si poate si norocul de anumita natura este unul din factorii principali…dar asta nu inseamna ca ar trebui sa ii judec pe acesti profesori sau pe altii(desi prin padure sunt si uscaturi dar asta e alta socoteala)…daca este sa poarte cine vreo vina…eu consider ca vina o are sistemul asta al romanilor de doi bani…plus politica….e destul ca o singura persoana sa fie factor principal de decizii inalte,ca ori respectam deciziile impuse de situatie ori ne-am dus pe apa si suntem luati si de val si de vartej FOREVER.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.