Peluza galeriei Commando Viola, în flăcări. Ce duşman surpriză şi-au găsit ultraşii...

Peluza galeriei Commando Viola, în flăcări. Ce duşman surpriză şi-au găsit ultraşii GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Atmosferă de război, în această seară, pe stadionul „Dan Păltinişanu” la meciul dintre FC Timişoara şi Steaua Bucureşti. Cei galeria poli 3 pgaleria poli 2 pgaleria poli 4 pgaleria poli 5 pgaleria poli 6 paproximativ 30.000 de suporteri alb-violeţi au făcut legea în faţa celor nici o sută de fani stelişti.  „Nu am încetat să credem, am luptat, Un singur drum e bun şi l-am urmat”, a stat scris pe gardul zonei unde are cartierul general Commando Viola Ultra Curva Sud. Suporterii timişoreni l-au huiduit copios pe Mihai Stoica, managerul Stelei, arătându-i degetul din mijloc.


Imediat după începerea meciului, câteva petarde au bubuit în sectorul galeriei alb violete. Fanii s-au războit de la distanţă şi cu Csibi Istan, cel care l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu. „Csibi mori!” a scris pe un banner atârnat între cele cu simbolurile alb-violete. Fanii timişoreni au făcut mişto de stelişti, arborând un banner pe care era scris „Sâmbătă la Ploieşti, azi la Timişoara, transhumanţa voastră anunţă primăvara”. După o repriză în care singura fază notabilă a fost ratarea stelistului Nicoliţă, care a tras pe lângă poartă din careu, la pauză atmosfera a fost încălzită cu „Armata şi miliţia,  au vrut cu tine de pământ să dea, Dar tu, în ciuda lor, te ridici deasupra tuturor”.  Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla toate detaliile.

UPDATE 1 Peluza galeriei Commando Viola în flăcări a luat foc la începutul cei de a doua reprize, după ce suporterii timişoreni au aprins mai multe torţe şi au aruncat cu role de hârtie. „Pe stadion prezenţe interzise, mereu văzuţi ca infractori , întotdeauna torţe aprinse, pentru idealuri şi culori, ULTRAS”- a fost mesajul care a precedat aprinderea făcliilor. Flăcările au cuprins mai multe scaune, fiind nevoie de intervenţia pompierilor. Scutierii Jandarmeriei au pătruns în peluza galeriei timişorene pentru a-i proteja pe pompieri. După ce incendiul a fost stins, ultraşii au revenit la locurile lor.

UPDATE 2 Războiul cu galeria Stelei continuă, timişorenii afişând un nou mesaj „Cea mai iubită din ţaă, joacă acasă cu peluza goală”.

UPDATE 3 Meciul s-a încheiat 0-0, fapt ce l-a determinat pe antrenorul Stelei, Sorin Cârţu să declare la conferinţa de presă de după meci că „acest rezultat ne scoate din lupta pentru primele două locuri şi de atingere a obiectivului de a ajunge în Liga Campionilor”. Duşan Uhrin, antremorul FC Timişoara, a susţinut că lucrul cel mai important este că „în urma acestui rezultat suntem la un punct de primul loc în campionat”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.