Lovitură în dosarul mafiei imobiliare – Kelemen recunoaşte acuzaţiile procurorilor

Lovitură în dosarul mafiei imobiliare – Kelemen recunoaşte acuzaţiile procurorilor

1
DISTRIBUIȚI

Francis Kelemen, considerat eminenţa cenuşie a grupării care a reuşit cu ajutorul mai multor falsuri să pună mâna pe mai multe kelemen francisc 1 pterenuri ale Primăriei Timişoara, a furnizat surpriza zilei la termenul de astăzi de la Curtea de Apel Timişoara.  Aici se judecă pe fond dosarul în care au fost trimişi în  judecată alături de Kelemen şi Sander Ionel, fost Cârpaci, Manuel Comşa, Costel Măndoiu, inspector la Direcţia Fiscală a Primăriei Timişoara, Cristina Vasilescu, consilier juridic la primărie, Petru Turpan, asistent registrator la OCPI Timiş, Remus Crudu, registrator la OCPI Timiş, notarul Luminiţa Notingher şi alţi cetăţeni maghiari şi germani.


Notarul Safta Criste, soţia fostului procuror general al României, Mircea Criste a fost scoasă de sub urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de neglijenţă în serviciu , primind o amendă administrativă de 1.000 lei.

La începutul şedinţei, Kelemen a invocat prevederile articolului 320 din Codul de procedură penală care, în urma ultimelor modificări, prevede că inculpatul care-şi re4cunoaşte acuzaţiile aşa cum au fost formulate de procuror, până la începerea cercetării judecătoreşti, beneficiază de o reducere cu o treime a limitelor de pedeapsă. Kelemen a susţinut că vrea să fie judecat doar în baza probelor existente în acest moment la dosar. Mişcarea l-a luat prin surpindere pe Ionelaş, care nu ţi-a putut ascunde uimirea. Ba mai mult, prin intermediul avocaţilor, liderul mafiei imobiliare ţigăneşti a susţinut că „nu recunoaşte faptele de care este acuzat de către Parchet şi 80% dintre faptele imputate sunt chestiuni de drept civil, nu penal”. Kelemen a solicitat, imediat după ce a recunoscut acuzaţiile, eliberarea sub control judiciar, avocatul acestuia invocând faptul că „nu se mai pune problema influenţării martorilor sau a probatoriului în aceste condiţii”. De asemenea, s-a pus în discuţie menţinerea măsurii în cazul celor arestaţi în acest dosar.

1 COMENTARIU

  1. Incepe vremea cand shobo’ incepe sa se manace intre ei. Pe principiu’ scapa cine poate, a inceput turnatoria. Astazi, Feri arunca totu’ in carca lui Ionelas.
    Sunt sigur ca la termenu’ viitor, Ionelas o sa inceapa sa spuna ce, cat si cum. Dar mai ales cui a dat. Oare sa fie Ciuhendu’ sau poate Brendu? Oare mai stie Ionelas cat a cotizat, dar mai ales cui?
    Intr’o tara condusa de politicieni ca si Pitzponcu’ Gastric, Ciorcovatzu’, Brendu’ (lista poate continua), este normal ca neste tzigani analfabeti sa ne sfideze cu palatele kitch’oase, cu mertzanele si beamveurile lor. Pai, unu ca Ionelas se lauda ca el cumpara pe zi, doi ca Brendu’, ca este la oferta.
    Cica la molul politicienilor, temporar se organizau licitatii, unde cine dadea mai mult isi cumpara politicianu’ preferat, la fel ca nababii arabi care cumparau femei in acelasi mod. Acu, diferenta mare nu’i. Ca tot „curve” se licitau.
    Ionelas a intrat la racoare pen’ca este criza si nu mai avea monetaru’ la el. Iar aia cumparati, ca orice sluga nevolnica, cand nu mai primeste papica se revolta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.