Noi acuzaţii ale DNA pentru şpăgarii din vămi

Noi acuzaţii ale DNA pentru şpăgarii din vămi

5
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timişoara a continuat să judece şi astăzi cererile de liberare condiţionată sub control judiciar a poliţiştilor de stamora 13 pfrontieră şi vameşilor arestaţi în dosarul DNA „lotul 140 şpagă”. Agentul Valentin Ionescu, fost luptător în cadrul Detaşamentul de Intervenţie al Poliţiei de Frontieră Timiş, care a fost detaşat în iarna anului trecut la vama Moraviţa pentru a întări dispozitivul de luptă împotriva contrabandei, nu a recunoscut acuzaţiile DNA că ar fi primit mită 340 de euro. Avocata acestuia a susţinut că agentul „aşa cum reiese din diplomele depuse la dosar, a avut o activitate intensă ca sportiv şi a stat departe de faptele penale. Delegarea investigatorului sub acoperire de către procurorul Cerb este nelegală pentru că practic activitatea de adunare de probe se transformă în una de instigare.


Nu se mai poate vorbi despre faptul că este un pericol public social de0arece nu mai este poliţist de frontieră. Prejudiciul nu este dovedit decât prin declaraţiile investigatorului şi o înregistrare ambientală pe care nu am reuşit să o vedem până acum. S-a plecat de la prezumţia de vinovăţie, iar acum clientul meu trebuie să-şi dovedească nevinovăţia”. Procurorul DNA a cerut respingerea cererii de liberare sub control judiciar, printre motivele invocate fiind acela că anchetatorii au extins cercetările în dosar – vameşii au fost acuzaţi şi de săvârşirea infracţiunii de contrabandă, iar poliţiştii de frontieră de complicitate la contrabandă. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 CAT a respins cererea de liberare sub control judiciar.

5 COMENTARII

  1. Ionescu a fost bun prieten cu Nixici, asa zisul investigator sub -acoperire, au venit impreuna la Moravita, iar cel din urma l-a infundat. Jegurile de oameni tot jeguri raman.

  2. in sfarsit dai si tu un comentariu ok….asta iti era cunoscut…deci nu mai vorbi despre …altii daca nu-i cunosti cu adevarat si doar din auzite…sau ai si tu „AFINITATI”

  3. pt stampilasu….daca era prieten nu-l vindea la interlopi pe o ceapa degerata si la gunoiu de hasu,probabil u esti unu care frecventai destul de des heave nul acolo unde acest ionescu era om de ordine……..sau aveai si tu masina care cara tigari cum avea el….:)

  4. bah muxxxx voi stiti ce facea acest interlop ionescu????in timpu liber mergea in vama la moravita si cara tigari cu masina personala si le vindea la tiganu de specu din satul Moravita.Nu cred ca a fost vreun cunoscut de-a lui din curtea IJPF ului sa nu ceara bani imprumut si sa nu i mai dea inapoi,in fiecare sambata seara rezerva mese la heaven pentru politisti de la crima (fosti colegi de la mascati)si se imbatau ca porci iar vestitu jon lua taxa de protectie si participa la n infractiuni,eeee uite ca orsice nas isi are nasu.Apropo mai sunt prin curtea ipj-ului si ijpf-ului deai ca vestitu jon….

  5. Imi pare rau sa recunosc, aveti dreptate, fiecare in parte. Unii au facilitat comiterea unor infractiunii, altii au participat, altii le-au investigat, unii au turnat, altii au musamalizat, unii vor pica, altii vor scapa … SPAGA nu are sa dispara NICIODATA !!! e tolerata poate chiar incurajata, in continuare marea majoritate (imi inchipui 90 % ) a romanilor IAU si DAU SPAGA ! iar vamesii poarta ecusoane „Noi NU dam si Nu luam SPAGA” … e PENIBIL ! Ascultati Presedintele : „Plecati” din tara, e SINGURA sansa, si totusi, oriunde veti merge veti fi VECIN cu Traditzia si cu Kafa . Va pupa tata ;}{

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.