Oferte provocatoare în Turcia, destinaţia anului 2011

Oferte provocatoare în Turcia, destinaţia anului 2011

0
DISTRIBUIȚI

Agentia RA TURISM din Timişoara recomandă Turcia ca fiind destinaţia perfectă pentru vara anului 2011.  RA TURISM oferă turciaclienţilor săi peste 300 de hoteluri în oraşele din Turcia situate pe malul Marii Mediterane, prin trei dintre tour-operatori recunoscuţi  în plan internaţional: Tez Tour, Neckerman şi Thomas Cook.  Plecările organizate cu chartere prin tour-operatorul TEZ TOUR se fac din oraşele Timişoara, Cluj, Iaşi şi Bucuresti, începând din aprilie şi până la sfarsitul lunii septembrie. O alta oferta interesantă vine de la tour-operatorii NECKERMAN şi THOMAS COOK – chartere cu plecare din Budapesta, oferindu-se transportul gratuit din Timişoara, în cazul rezervărilor prin programul de early booking. Ofertele care contin reducerea de „early booking” de până la 30% sunt valabile pentru rezervări făcute până în cursul lunilor aprilie şi mai 2011, data exacta diferind în funcţie de hotelul ales.

Printre hotelurile deosebite din Antalya se numara KERVANSARAY LARA CONVENTION & SPA CENTER de 5 *, cu preţul începând de la 625 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de ultra-all-inclusive (preţul include – transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport şi cazarea în regimul specificat). Hotelul este situate la o distanţă de 9 km de aeroport şi la 12 km de centrul orasului Antalya. Hotelul este alcătuit dintr-un corp principal de 9 etaje şi 6 vile cu un nivel, iar design-ul este realizat în stilul hi-tech.

Tot în Antalya, printre hotelurile de lux se află RIXOS LARES HOTEL de 5 * .  Pretul începe de la 761 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de Ultra-All-Inclusive (preţul include: transportul cu avionul, transferul aeroport-hotel-aeroport, taxa de aeroport şi cazarea în regimul specificat).


 Hotelul are plajă privată şi este situat la 6 km de localitatea Lara şi la 14 km distanţă de aeroportul din Antalya. Hotelul oferă o splendidă privelişte atât asupra plajei unice, cât şi asupra grădinilor care aparţin hotelului. Detine SPA, piscine interioare şi exterioare şi terenuri destinate diferitelor sporturi.

În Kemer, printre hotelurile deosebite este şi AMARA WING RESORT 5 *, cu preţuri începând de la 759 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de ultra-all-inclusive. Hotelul este situat la 55 km de aeroportul din Antalya. Construit în anul 2004, dispune de un corp de 4 etaje Main Bulilding (70% camere cu vedere la mare) şi un corp Garden Area cu 4 etaje. De asemenea, hotelul oferă servicii de calitate şi se recomandă celor care preferă un sejur aproape de centre de distracţie, precum şi familiilor care doresc să-şi petreacă  vacanţele împreună cu copii.

Un alt hotel renumit în Kemer este CRYSTAL DE LUXE RESORT&SPA 5 * având preţuri începând de la 694 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopti, în regim de ultra-all-inclusive. Hotelul este situat la 56 km de aeroportul din Antalya, este construit în 2008 şi format dintr- un corp de şase etaje. Hotelul are spaţii special amenajate pentru copii, servicii speciale de SPA.

O alta localitate situate la malul Marii Mediterane este Alanya. Printre cele mai renumite hoteluri situate în această localitate se numără DELPHIN DELUXE RESORT 5 *, având preţuri începand de la 723 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de ultra-all-inclusive. Hotelul este situate la 30 km de Side, 32 km de Alanya şi 90 km de aeroportul din Antalya. Hotelul dispune de restaurant acoperit şi în aer liber, restaurant à la carte (bucătărie turcească şi mediteraneanp), piscină acoperită şi în aer liber, piscina pentru copii, servicii baby sitter, terenuri pentru diverse sporturi de sezon.

Pe lângă aceste hoteluri de top, pentru Turcia se pot gasi cu uşurinţă hoteluri deosebite cu servicii de calitate, de categorii de 3*, 3*+ şi 4*, având preţuri începând de la 331 euro/persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, în regim de all-inclusive. Toate detaliile le găsiţi pe www.raturism.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.