Ostaficiuc a mai găsit o scuză pentru întârzierea funcţionării deponeului de la...

Ostaficiuc a mai găsit o scuză pentru întârzierea funcţionării deponeului de la Ghizela

3
DISTRIBUIȚI

Constantin Ostaficiuc, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a declarat, astăzi, că licitaţia pentru desemnarea unui operator, care să constantin ostaficiuc si adam craciunescu cap in cap mic 1 pse ocupe de colectarea gunoaielor la deponeul ecologic din comuna Ghizela, nu pot începe din cauza lipsei analizei cost-beneficiu,  necesară pentru caietul de sarcini.


 Adam Crăciunescu, vicepreşedintele CJT, va avea în următoarele zile o întâlnire la Bucureşti pe tema deponiei de la Ghizela. “Încă din vara anului 2010 aşteptăm această analiză care reprezintă un contract între Ministerul Mediului şi firma de consultanţă. Raportul ne arată tariful de operare şi trebuie să fie prezent în caietul de sarcini pentru a putea începe licitaţia”, a spus Constantin Ostaficiuc. CJT nu a primit niciun motiv pentru această întârziere a analizei cost-beneficiu, preşedintele CJT crede că este o “problemă de consultanţă”.  Ostaficiuc a mai precizat că din linia de credit pe care CJT a luat-o în anul 2008, banii s-au folosit pentru deponeul ecologic de la Ghizela şi pentru infrastructura rutieră. “Am închis linia de credit în martie. CJT a emis un milion de obligaţiuni care au fost cumpărate. Obligaţiunile pot fi răscumpărate începând cu luna iunie pe o perioadă de 17 ani”, a mai spus preşedintele CJT.

3 COMENTARII

 1. Ca Brendu’ alege prost in ultima perioada deja pare de domeniu’ evidentului. Daca acu’ a hotarat sa’l sprijine pe Vasile Blaga la sefia PD minus L, pisandu’se contra indicatiilor (sau pe acestea) ciorcovatzu’lui, in speranta ca nu se va uda pe pantaloni. In 2008, Brendu’ a incercat si a reusit sa’l indeparteze pe moment pe Dorel Borza si sa’l exileze la Bucuresti. A facut o greseala mare. Asa cum Coifan l’a trimis la Bucale pe Ovidutz, iar ipochimenu’ a shobolanit pe acolo si l’a executat intr’un final, asa acu’ si Borza a avut timp berechet la Bucuresti sa’l shobolaneasca si sa’l salte de la imparteala. Ce are Borza, cu deponeu ecologic? Aparent nimic.
  Dar pentru necunoscatori, reamintim ca dna. Lambrino, sotia lui Radu Lambrino, este fina lui Dorel Borza si mare sefa la Mediu. Adeca institutia care trebuia sa puna analiza la dosar. Mediu nu a pus analiza la dosar, apar intarzieri care apoi o sa se sparga in fatza Brendu’lui. Asa cum Brendu’ a incercat sa execute aripa Borza, acu’ aripa Borza incetutz ii plateste politele cu varf si indesat. Problema este ca exista barda procedurii de infrigement daca deponeu’ de la gizela nu este operational si intarzierea pe zi cam costa vreo trei sute de mii de ioroi. Bani publici, ca doar n’o sa renunte Brendu’ la iluminarea terenului de tenis propretate personala.
  Dupa spusele unei pasarici de la cejete, Gabi Lambrino de la Mediu i’a mai tras’o Brendului odata, cu acordarea unei otorizatii de constructie. Acolo cica erau semnate contractele de proiectare, executie, dirigentie de santier si Gabi Lambrino nu a dat aprobare, pe motiv ca cica este o lege a copacilor in vigoare si nu se pot taia copaci. Pretenu’ de la cejete a zis ca a trebuit sa se mute amplasamentu’ cam cu 50 de metri, astfel ca sáu mai tocat neste bani pentru refacerea studiilor topo, geo si alte cele, iar costurile de constructie cica au crescut cam cu 600.000 de ioroi.
  Se pare ca scenariu se repeta. Chestiunea ca suma de 600.000 acopera penalizarea de la (M)UE doar doua zile si numa’maine nu’i poimaine.
  In plus, se pare ca aripa Borza este in urcare. Asta o vede, cu ochiu’ liber, oricine se plimba agale prin „iulius mol” si’l vede la shobolaneli de taina pe cei doi Raducu. Adeca, Radu Feldman si Radu Lambrino (actual sef de cabinet al menestrului de interne, ospataru’ Igas). Auch, doare. Naspha, aiurea, cam nasol.
  Vorba ciorcovatzului: Sa shobolaniti bineeee.

 2. Nu am ce sa respect ordinele de la penele, pece, pesede sau pede minus el. Nu sunt inregimentat politic. Asa ca doresc sa fiu scutit de asemenea comentarii.
  Brendu’ poate sa aiba blaturile lui cu Titus Stapanu’ Apelor sau cu Lae Robu. Eu nu fac blat cu nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.