Ovidiu Drăgănescu, reţinut după ce a tras cu arma în noaptea de...

Ovidiu Drăgănescu, reţinut după ce a tras cu arma în noaptea de Înviere

6
DISTRIBUIȚI

Alarmă de grad zero pentru poliţişti, în noaptea de Înviere, după ce, azi dimineaţă, în jurul orei 4, la 112 s-a primit un apel în care se anunţa în apropierea unui restaurant din Ghiroda s-a tras cu puşca. Mai multe echipaje au fost trimise de urgenţă la faţa locului pentru a se evita o tragedie. L-au imobilizat pe cel care a fost pe punctul de a provoca o tragedie de Paşte, identificat ca fiind Alexandru Ovidiu Drăgănescu, de 21 de ani, din localitate. Din anchetă a reieşit că, atunci când a ieşit din restaurant, a văzut un grup de bărbaţi care stăteau de vorbă.


I s-a părut că unul dintre bărbaţi  face glume pe seama sa. Nervos,  Drăgănescu s-a dus acasa şi s-a întors cu arma de vânătoare. Când s-a apropiat de grupul „inamic”, a armat şi a tras în direcţia bărbatului în vârstă de 33 de ani, din Bethausen. Din fericire, nu l-a nimerit. Puşcaşul susţine că nu ar fi tras spre „inamici”, ci în sus. Poliţiştii au găsit la locul incidentului tubul cartuşului. Puşcaşul a fost reţinut, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, uz de armă letală fără drept şi operaţiuni cu armă letală fără drept. Drăgănescu a fost prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă.

6 COMENTARII

 1. Mincatori de kkt ce sinteti ! Daca pe infractor il chema Popescu nu ati fi scris in titlu ca Popescu a fost arestat. Asa, profitind de coincidenta de nume si prenume cu fostul prefect, v-ati grabit sa trageti un titlu cu litere de-o schioapa, doar, doar va atrage vreun cititor. Dobitocilor, jurnalismul nu se face asa, tragind tzepe cititorlor. Asta merge doar odata, apoi toti sint vaccinati si nu mai tine si ramineti singuri in haznaua voastra.

 2. Si io am citit la o gazeta din Suceava (obiectiv de suceava) ca Junioru’ Capra Neagra a donat primariei Stroiesti din judetu’ Suceava un teren ce apartinea fameliei Ostaficiuc.
  Bai, coane Brendu’le pai sa te faca conashu’ Flutur de terenuri si matale sa nu zici nemica.
  Acu inteleg io de ce’l sustii matale pi Blaga. Poate asa o sa recuperezi averea si onoarea pierduta a fameliei.
  Mishu’le nu mai fii asa de vehement. Titlurile tari se practica la orice gazeta. M’o cuprins rasu’ stiind ca Vidu face ca dracu cand citeste astfel de chestii bashcalioase. El nu prea are simtu’ umorului. Asta e.
  Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa bashcaliti bineeeee.

 3. Ce vremuri traim!
  Draga Dragos Bota, sunt convins ca esti un om cam glumet, dar stai cam prost cu jurnalismul. Eu, personal, iti solicit sa revii cu scuzele de rigoare, pentru ca te-ai folosit de un nume „cu greutate” din judetul nostru, pentru ca noi, cititorii, sa-ti bagam in seama balivernele. Ce-ai ziz: „Hai sa ma fac si eu cunoscut, ca nu prea a auzit lumea de mine!”
  Avand in vedere ca acest tanar de 21 de ani nu este de interes public, puteai veni cu un titlu pe masura: „Un tanar beat a tras cu arma in noaptea de Inviere”…Sau altfel!!!
  Vrem scuze, Domnule! Daca pretinzi ca traiesti intr-o tara democratica! Pune-ti cenusa in cap si apuca-te de arat! Lasa scrisul pentru cei capabili si care stiu ce este deontologia….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.