Poliţiştii mimează lupta împotriva traficanţilor de tutun

Poliţiştii mimează lupta împotriva traficanţilor de tutun

5
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii au reuşit, după ani de zile de inactivitate, să obţină un prim rezultat în „lupta” cu traficanţii de ţigări de contrabandă care-şi fac veacul în Piaţa tigari netimbrate 16700 din Timişoara. Conform unui comunicat al Poliţiei Timiş, agenţii „au găsit ascunse într-un spaţiu de depozitare a legumelor şi fructelor din Piaţa Timişoara 700, 416 pachete de ţigări netimbrate sau netimbrate corespunzător”.


În mod ciudat, poliţiştii nu au identificat şi proprietarul tutunului de contrabandă, grăbindu-se să ridice marfa în loc să aştepte să vadă cine vine la ascunzătoare. „Răsunătorul” caz seamănă mai degrabă cu o livrare „de sacrificiu” din partea traficanţilor care nu se sfiesc să întrebe pe orice care trece prin zonă dacă nu doreşte ţigări sârbeşti, decât de o acţiune a profesioniştilor din Poliţie. Cele 416 pachete au fost predate celor de la Vamă, poliţiştii asigurând opinia publică de faptul că „vor continua activităţile de combaterea a traficului cu ţigări netimbrate”.

5 COMENTARII

  1. DA INTR-ADEVAR, CEI CARE SUNT INCHISI SUNT SPAGARII!!!!!! CE TARE PROBABIL CA DIN INCHISOARE IAU SPAGA SI INTRA TIGARILE IN TARA!!!!!!! DAU PE DIN AFARA CAT SUNT DE PLINE PIETELE DE TIGARI SI IN 700 SI IN IOSEFIN SI IN BADEA CARTAN , PE BRANCOVEANU , PESTE TOT , AU INCHIS FRAIERII SA SE SCAPE DE EI CA SA POATA „LUCRA” IN TIHNA CEI CARE AU RAMAS!!!!!!!!NU POT SA CRED E STRIGATOR LA CER, DE CE NU SE FAC DESCINDERI IN PIETE SI ATUNCI SA-I VAD , SA ZICA CINE I-A LASAT SA TREACA CU TIGARILE? E CLAR NU? FRAIERII STAU DUPA GRATII SI SMECHERII ISI VAD DE GALETILE CU BANI , ASTA A FOST DE FAPT SCOPUL….SA VAD CE MAI ZICE DNA-UL ACU, NU SI FACE TREABA?

  2. Stai linistit ca nu „lucreaza” nimeni in tihna. Au morcovul cat toate zilele in rozeta,dar nu se pot opri,le-a intrat in sange spaga si contrabanda cu orice. Oricum sunt in continuare filati si interceptati,dar cred ca sunt inconstienti. Iar cand ii salta striga ca din gura de sarpe ca sunt „nevinovati”.

  3. Domnule Dino, nu-ti mai bate capul cu GOLANII ce o sa comenteaze verzi si uscate. Sigur vei fi atacat si nu se merita ! Eu sunt satula de AGRAMATI !!!
    Sanatate si PASTE FERICIT !

  4. Stiti cumva unde lucreaza acum, cei doi fosti sefi de la Politia de Frontiera Timis,schimbati pt coruptia generalizata din subordinea lor?ia documentati-va,sa vedeti ce surpriza veti avea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.