Şef surpriză la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara

Şef surpriză la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara

5
DISTRIBUIȚI

Locul celui mai vechi şef de regională din CNADNR, Ioan Maliţa, care s-a pensionat, a fost luat de adjunctul acestuia, Sorin Lucaci. a3 1 pAcesta a fost ales după ce filialele PD-L din Arad şi Timiş au dus bătălii dure în spatele cortinei pentru a-şi impune favoriţii,  Dorin Cutu, directorul ARR Timiş fiind dat ca urmaş sigur a lui Maliţa.


Anca Boagiu a anunţat cu ocazia vizitei de la sfârşitul săptămânii trecute că „noul director trebuie să fie un profesionist. Am doar o exigenţă. Aceea ca directorul să fie capabil să ducă mai departe programele de drumuri şi autostrăzi, prioritatea zero a Ministerului Transporturilor”. Numele lui Lucaci a apărut în scandalul afacerilor pe care angajaţii DRDP Timişoara sau rudele acestora le fac cu instituţia. Şeful biroului din Timişoara al Search Corporation este Gheorghe Lucaci, decanul Facultăţii de Drumuri şi Poduri de la Politehnică şi tatăl actualului director al DRDP Timişoara. Compania Search Corpo­ration din Bucureşti a câştigat mai multe con­trac­te de consultanţă pentru lucrări la direcţia unde adjunct a fost Sorin Lucaci.

5 COMENTARII

  1. Asa cum am mai spus, Brendu’ are un cuvant tot mai mic in cadru’ PD minus L. Un postac, pe un alt sait, a comentat ca acest Cutu (cutu, na Grivei,/ Mamaliga daca vrei/ Daca nu o pun in cos/ S’o dau maine la cocos.), de altfel fost militzian si lacheu de casa al Brendului, se chinuie sa nu’i gaseasca pe cei care se abat de la legislatia rutiera, care nu au otorizatii de transport si alte cele.
    Avand in vedere faptu’ ca DRDP nu a fost condusa de la infiintare de politruci, era culmea ca acu’ Brendu’ sa devina un ipochimen de trista amintire si sa politizeze ceva ce nu trebuie sa fie politic.
    Oricum pentru Liceul Grigore Moisil si pentru Politehnica din Timisoara este un punct bun. Inca un absolvent al acestor prestigioase institutii ajunge intr’o functie importanta.
    Sa speram ca Sorin nu va deveni Don Sorrinacio si nu va trimite microbusurile la Feryhegy sa aduca tot felu’ de ipochimeni de prin tari straine, ca predecesoru’. Pana una alta, ii uram succes si ne exprimam bucuria ca Brendu’ a pierdut o batalie, speram si razboiu’, pe care’l duce pentru portocalizarea judetului. A mai pierdut Chera Gufuca ocazia d’asi cumpara neste „lobutini”.

  2. cand pun oamenii pe criterii politice nu e bine. cand nu-i pun iarasi nu e bine. acuma faptul ca sorin asta e psd-ist mai are vreo importanta?

  3. @voiculescu
    Se vede ca nu prea ai putere de intelegere.
    Eu chiar ma bucur ca a fost pus un om care este profesionist, inainte de a fi membru unui partid politic.
    Tocmai, am afirmat ca Brendu’ a luat’o in freza prin aceasta numire si este chiar foarte OK.
    Ma bucur ca Cutu Grivei Abrendului nu a fost numit in aceasta functie.

  4. @voiculescu
    Scuze pentru postarea cu intarziere. Dar din cate stiu io, iar arhiva de aburi inchisi intr’un glob de cristal imi da dreptate, Sorin Lucaci nu este inregimentat politic.
    Singura legatura a lui cu politica este ca si a lui Cosmin Contra, Lucian Bercea si Andrei Milin. Pen’ca toti patru au fost colegi la Scoala Generala nr. 10 (Liceu’ Sportiv), dupa cum ii arata neste poze de grup. In care toti aveau la gat cravata de pioner. Faptu’ ca au fost o generatie buna o arata prezentu, in care Cosmin a ajuns un fotbalist cunoscut, Lucian este prodecanu’ de la Drept, iar Andrei este inca derector la Muzeu’ Satului.
    Asa ca las’o ma moale cu apartenenta la pesede. Asta’i shoparla aruncata de Cutu Grivei Abrendului, care cica i’ar fi declarat ministresei Boagiu (asa spun alte ziare – http://www….banat.com) ca o sa aduca multi bani la pede minus el, daca va fi uns in fonctzie. Nu tu planuri de management, te mai incurci in socoteli. Mai bine ca pe vremea lu’ Andronache Tuzluc si a lui amanta, Chera Duduca. Atunci se cumparau functiile cu giubele pline cu marafeti.

  5. IOAN MALITA, ANCAS IOAN , SIMION HORATIU,LUCACI SORIN AU FOST SI SUNT PERSOANE CARE AU UN MERIT DEOSEBIT SUNT PERSOANE DECENTE SI DE INCREDERE SI CARE AU UN INALT NIVEL PROFESIONAL NU INCAPE NICI O INDOIALA, INDIFERENT DE IDEOLOGIA POLITICA ,CAT DESPRE SPECULATII PE TEMA POLITICA NU STIU CINE SI CE ARE DE CASTIGAT ……DACA AR TREBUI SA ASCUZAM AR TREBUI SA SUPUNEM UN 70% DE POPULATIE IN FELUL IN CARE MERGE TARA NOASTRA,……IN LOC SA CRITICAM PE ACEEIA CARE DAU EXEMPLE…. CEEA CE POT ZICE DESCHIS CA ACESTE PERSOANE M’AU AJUTAT SA URC PE SCARA SOCIALA PRIN FORMA SI MODELUL LOR LUCREZ IN MINISTERUL TRANSPORTURIILOR SIN SPANIA SI NUMELE FOSTILOR MEI SEFI SUNT APRECIATE AICI PRIN PROFESIONALISMUL DE CARE DAU DOVADA ……CHIAR DACA SUNT DEPARTE DE TARA MEA NICIODATA NU AM INCETAT SA MA MANDRESC CU CEEA CE AM INVAT AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.