Şeful de contrabandişti „Kana” ar face orice să fie liber UPDATE Hotărârea...

Şeful de contrabandişti „Kana” ar face orice să fie liber UPDATE Hotărârea instanţei

3
DISTRIBUIȚI

Petkovic Sinisa, zis „Kana”, a cerut, astăzi, judecătorilor Curţii de Apel Timişoara să-i admită recursul şi să-l pună în libertate sub petkovic sinisa kana 11 pcontrol judiciar, susţinând că „fac orice îmi cereţi. Dacă trebuie să mă prezint într-o zi de zece ori la o instituţie mă prezint”. Acesta a fost prins în urma unei operaţiuni a DIICOT şi a poliţiştilor de frontieră la numai câţiva metri de la linia albă de la intrarea în ţară după ce a coordonat introducerea în România a mai multor transporturi cu ţigări din Serbia. „Kana” era unul dintre ai casei pentru poliţiştii de frontieră şi vameşii de la vama Stamora Moraviţa.


Deşi iniţial a încercat să arunce vina pe fiul său, Petkovic a revenit şi acum a recunoscut absolut toate acuzaţiile care-i sunt aduse de anchetatori. Acest lucru a fost folosit şi de apărătorul acestuia care a cerut eliberarea clientului deoarece „nu mai poate împiedica ancheta. Singurul lucru care mai trebuie lămurit este cel legat de fostul poliţist de frontieră Drăghici, care a încărcat ţigările în duba poliţiei de la linia albă dintre cele două state şi le-a dus în interiorul ţării, predându-le altor persoane. Nu sunt fapte cu violenţă cele imputate domniei sale. În plus, este de notorietate că instanţele au lăsat în libertate poliţişti de frontieră şi vameşi care au fost implicaţi în contrabanda cu ţigări şi fapte de corupţie. Are o stare de sănătate precară. A suferit un infarct la trei zile după ce a fost arestat”. Procurorul DIICOT a susţinut că se impune arestarea în continuare a sârbului pentru finalizarea anchetei. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursul ca nefondat.

3 COMENTARII

  1. domnule Bota aveti grija , cred ca ati incurcat numele politistului implicat , cel de care ziceti este in arest la bucuresti , iar inculpatul din cazul de fata este cercetat in libertate , numele incepe tot cu litera D , nu mai scrieti neadevaruri ca nu va mai crede nimeni

  2. HAHAHAHAHHAHAHAHHAH!!!!!
    Iar scrii la comanda fraierule!!!
    Vezi ca ai copiat sau ti s-a dictat gresit!!!
    Vine si vremea ta!!!
    Pregateste-te sa ii inlocuiesti pe cei din arest!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.