Tenerife, cadoul perfect pentru seniori

Tenerife, cadoul perfect pentru seniori

0
DISTRIBUIȚI

Dacă vrei să le faci o surpriză părinţilor sau dacă te apropii de nişte zeci de ani de căsnicie şi vrei să sărbătoreşti într-un mod special,hotel hotasaagenţia RA TURISM îţi propune cadoul perfect. Insula Tenerife este una dintre destinaţiile de vacanţă special pregătite pentru “Programul de Seniori 55+” . Caracteristica programului de vacanţă pentru seniori este faptul că se adresează persoanelor cu vârsta minimă de 50 de ani. La hotelul HOTASA INTERPALACE ****/Puerto de la Cruz preţul care începe de la 488 euro şi include transportul cu avionul, cazare 1 persoană/loc în cameră dublă/ 7 nopţi, pensiune completa, excursie 1 zi la Santa Cruz, reprezentant local vorbitor de limbă maghiară / engleză /germană, asistenţă medicală la hotel, zilnic.

Hotelul HOTASA INTERPALACE **** este situat în Puerto de la Cruz, cartierul La Paz, la o distanţă de aproximativ 1,5 km faţă de centrul localitatii, de ştrand şi de bazinele naturale cu apă sărată Lago Martianezs.


Oaspeţii hotelului beneficiaza de transfer gratuit spre centrul oraşului cu autobuzul. Hotelul dispune de o piscină impresionantă în aer liber şi o alta în spaţiu inchis, se afla foarte aproape de plajă şi are grădini tropicale deosebit de interesante. Pe lângă toate aceste facilităţi, oaspeţilor le sunt oferite diverse activităţi sportive relaxante.

Plecările se fac în zilele de vineri, în perioada 29 aprilie-24 iunie 2011. Plecările se efectueaza cu chartere de pe aeroportul din Budapesta. RA TURISM oferă GRATUIT transferul pe ruta Timişoara – Budapesta – Timişoara, in programul de EARLY BOOKING sau GRATUIT parcarea autoturismului pe toată durata sejurului în apropierea aeroportului din Budapesta. La cerere se pot face conexiuni de pe aeroporturile din Iaşi, Cluj Napoca sau Bucureşti, toate detaliile obţinându-se de pe www.raturism.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.