Traficanţii de droguri de la Lugoj, între arest şi libertate. Vezi lista...

Traficanţii de droguri de la Lugoj, între arest şi libertate. Vezi lista completa

3
DISTRIBUIȚI

Traficanţii de droguri ridicaţi de „Crimă Organizată” în cadrul operaţiunii „Autobuzul” află, săptămâna aceasta, dacădroguri lugoj 6 p rămân în arest sau în libertate. Operaţiunea antidrog a vizat dealerii de droguri care-i aprovizionau pe consumatorii din Lugoj, dar şi sursele de aprovizionare ale acestora – membrii clanului ţigănesc Ştoacă din Bucureşti.


Primii care au ajuns în faţa instanţei au fost, astăzi, Simon Mihai şi Mihăilescu Marius Alexandru, care au fost prinşi în flagrant în timp ce vindeau aproximativ 900 de grame de cannabis. Aceştia au făcut recurs împotriva deciziei de arestare preventivă, dar  Curtea de Apel Timişoara a amânat pentru săptămâna viitoare judecarea la solicitarea avocaţilor care au cerut un nou termen pentru a studia probele de la dosar. Săptămâna aceasta urmează să se judece şi recursurile înaintate de traficanţii de heroină arestaţi – Gădean Silviu Stelian, Troike Flavius Siulviu, Lugojan Cosmin Nicolae, Bodea Florin Alin, Popovici Darian, Lupu Florin, Sauca Laurenţiu Mihai, Iancu Octavian Garibaldi, Olariu Cosmin Florin-, dar şi recursurile DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Timiş prin care au fost lăsaţi în libertate Chiriţă Constantin Răzvan, Ban Cristian Andrei, Puzderie Vasile, Ioniţă Vasile, Mezdrea Ovidiu, Morar Vasile, Muntean Horaţiu, Marin Camelia şi Costache Marian Gabriel.

3 COMENTARII

  1. Ar fi interesant sa vedem si cine sunt minorii. Nu de alta, dar avem copii la scoala/liceu si dorim sa-i protejam. Cred ca trebuie sa stim de cine sa-i ferim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.