4500 de pachete de ţigări sârbeşti, „pescuite” pe câmp

4500 de pachete de ţigări sârbeşti, „pescuite” pe câmp

2
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la sectorul Deta au observat, ieri noapte, cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, la câţiva zeci de tigari 2 Deta  campmetri de frontiera cu Serbia,  patru persoane care transportau mai multe colete voluminoase spre interiorul României.


Când au fost somaţi, suspecţii au abandonat bagajele şi au fugit în direcţii diferite, profitând de întuneric şi de terenul accidentat.Agenţii au reuşit să-l reţină pe unul dintre ei – Alexandru Ştefan, în vârstă de 32 de ani, din Deta. De asemenea, de pe câmp au fost strânse şase bagaje în care erau 4500 de pachete de ţigări sârbeşti, marca Fast, în valoare de 18.o00 lei. Cu toate acestea, suspectul a asusţinut că nu ştie nimic de marfa de contrabandă pentru că el era la pescuit. Asta deşi e prohibiţie.Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate şi pentru identificarea celorlalţi cărăuşi.

2 COMENTARII

  1. Poate il va si aresta Parchetul Deta pe CONTRABANDIST.
    Sau va avea nevoie de probe suplimentare si va fi pus pe liber, asa cum ne-am obisnuit in cazul contrabandistilor.
    Politistii de frontiera au fost arestati chiar si trei luni, unii dintre ei chiar si pentru mult mai putin.
    Aici este vorba de contrabanda calificata, detinere de tigari in afara antrepozitului vamal, grup infractional organizat si trecerea ilegala a frontierei de stat.
    Speram sa aveti in continuare in atentie subiectul, DOMNULE BOTA.

  2. BRAVO….., „politistilor de frontiera”, titlul articolului spune totul, adica doar atat s-a prins, tigarile….., ca atat puteti. Fasia este aproape asfaltata de contrabandisti, dar cine sa-i prinda……, daca nu stiti, sau nu puteti sa-i prindeti, chemati POLITISTII……. sau pe VODA priceputul de la DNA…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.