Boc, contrariat de posibilitatea de a pierde şefia partidului

Boc, contrariat de posibilitatea de a pierde şefia partidului

3
DISTRIBUIȚI

Emil Boc s-a declarat, astăzi, încrezător în faptul că va câştiga, din nou, săptămâna viitoare, şefia PD-L. După ce şi-a prezentat emil boc contrariat 02 pmoţiuneaîn faţa colegilor din Timiş conduşi de Constantin Ostaficiuc, unul dintre oamenii de bază în echipa lui Vasile Blaga, Boc a declarat că „va fi o victorie a echipei pe care o reprezint şi care va marca pe de o parte continuitatea în PD-L, iar alături de echipa pe care o am astăzi alături de mine, îşi au loc toţi colegii din moţiunile care participă la congres”.


Întrebat de PRESSALERT.ro ce face în cazul în care va pierde competiţia cu Blaga pentru funcţia de preşedinte al PD-L, Emil Boc a răspuns contrariat „cu mine vorbiţi?”. După confirmare, premierul a răspuns cu un ton forţat optimist „ai învins continuă, esti învins continuă!”. Vizibil iritat, Emil Boc a mai punctat odată înainte de a se despărţi de jurnalişti „am intrat în cursă ca să câştig”.

Ba mai mult, a supralicitat viitorul partidului, susţinând că „gogoaşa alianţei (USL, n.a.) se dezumflă pe zi ce trece. Au fost la un procent de aproape 60%. Vor coborî imediat, în perioada următoare, sunt convins, sub 50%, iar din acel moment se deschide, din nou, calea unei noi guvernări a PD-L cu actuala coaliţie pentru că de aici încolo orice zi curge până la alegeri e în favoarea PD-L-ului. Cu cât se vor aduna mai multe semne pozitive în economie, cu atât gogoaşa alianţei se dezumflă”.

3 COMENTARII

  1. Faina poza.
    Bo(c)uletz incadrat de un flutur tradator si de un mancator de broaste politice.
    Ca Bo(c)uletz face parte din alt film este vizibil cu ochiu’ liber.
    Je in locu’ lui, nici macar nu ma chinuiam sa apar prin Timisoara, sa vorbesc la o sala goala si sa fiu luat in ras daca pierd presedentia partidului.
    Pai, daca Bo(c)uletz pierde presedentia partidului, atunci ciorcovatzu’ o sa’si schimbe breclocu’ de la cheile cu care deschide in fiecare dimineata crama de la Cotroceni.
    Ca Brendu’ s’a intrecut pe sine si a reusit sa organizeze doua intalniri electoarle, una anosta pentru Bo(c)uletz si alta mai vioaie pentru Buldog, chiar ca ii face cinste. E si normal. Brendu’ avand la dispozitie 25 de milioane de ioroi di obligatiunile judetene, i se cam falfaie de Coana Joitzyca. Are bani pentru a securiza o imagine cat de cat buna pentru domnia sa. Avand in vedere ca Coana Joitzyca endhisfrenz au atentat la lobutinasii Cherai Duduca, carotand unele din canalele locale de starns parandaratu’, a se vedea numirea lui Lucaci la drumuri in dauna lui Cutzu Grivei, arestarea vamesilor, punerea pe faras a lui don Chillote, era si normal ca Brendu’ sa aleaga tabara Buldogului. Mai avem o saptamana sa vedem daca a ales bine.
    Oricum io sper sa castige Brelocu’. Asa pede minus el o sa iasa pe usa dindos a istoriei postdecembriste.
    Inchei cu vorba ciorcovatzu’lui: Sa brelocuiti bineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.