Ce înseamnă pentru Vasile Blaga „România dreaptă”

Ce înseamnă pentru Vasile Blaga „România dreaptă”

1
DISTRIBUIȚI

La o zi după ce Emil Boc a venit la Timişoara să anunţe că va câştiga un nou mandat de preşedinte al PD-L, astăzi principalul său blaga, ostaficiuc 1 pcontracandidat, Vasile Blaga, şi-a prezentat moţiunea sa în faţa portocaliilor timişeni. Susţinut de şeful filialei, Constantin Ostaficiuc, care i-a fost alături în campania internă şi candidează pentru postul de primvicepreşedinte, Blaga a avut parte de o întâlnire lejeră.


Fostul ministru de Interne s-a văzut, la rândul său, câştigător în competiţia de săptămâna viitoare, motivând că „partidul  ia decizii serioase o dată la zece ani. În 1991 ne-am rupt de Ion Iliescu şi bine am făcut. După zece ani, au fost trei moţiuni şi Băsescu a câştigat. Partidul s-a relansat după un moment delicat în care partidul de abia a intrat în parlament. Acum, după zece ani, la congres sunt din nou trei moţiuni”.

Întrebat dacă actuala Românie în guvernarea Boc este nedreaptă, având în vedere că titlul moţiunii sale este „România dreaptă, România europeană”, Vasile Blaga a evitat un răspuns tranşant, afirmând „România dreaptă înseamnă a face toate demersurile în a reconstrui relaţia politic – cetăţean. Să le asculti mai mult părerile oamenilor. Nu mă feresc să spun că noi prezentam o moţiune politică.  Până la urmă alegerile sunt în Partidul Democrat, nu în Guvern”.

1 COMENTARIU

 1. Ca Buldogu’ ca orice membru pede minus el,incearca sa mistifice istoria e o cestiune pe care o stie tot natu’.
  O prima precizare, pede minus el este continuatoru’ de facto al fesene. Pentru aducere aminte, in 1992 (si nu in 1991) a vut loc plenara câcâ al fesene cand petrica si gashka lui (basescu, videanu, berceanu, blasa si alti lupi tineri ai securitatii) au dat la o parte pe cei din gashka lui ilici. A fost una din luptele intra aparatniki si securisti. In primavara lui 92 a castigat securitatea. In toamna lui 92 au castigat aparatniki.
  Deci conashule Blaga, chestia cu zece ani las’o pe mai incolo ca nu prea le ai cu istoria.
  In plus, in 1992 feseneu cu Petrica Roman (fiul generalului de securitate Walter Roman) actualmente sotul Chifiriucai, a ramas tot de dreapta si cu simbolu’ social democratiei pe sigla, adicatelea trandafiru’ in mana.
  Intr’adevar acu’ 10 ani, in 2001, dupa ce in direct ciorcovatzu’ dadea muie in direct lui draga Stolo, a facut’o si in culisele partidului facand o tura sex oral si lui Petrica, devenit inutil cu procentul infim adus la prezidentiale. Atunci ciorcovatzu’ a fost de Blaga si de Falconetti (prezidente la tineret) pentr a ajunge in fonctie. A treia motiune si atunci ca si acumera pentru a musca din voturile atberei adverse a ciorcovatzului.
  O singura diferenta, atunci pentru ciocovatz era vital sa castige. Acu’ in schimb nu pare sa fie asa de important.
  D’aia si personajele importante, Coana Joitzyca, Ghita Falca, Draga Stolo, Cristian Preda si alte personaje apropiate ciorcovatzului nu cataindeaza la prezentele alegeri interne. Poate o sa vedem o rupere din partid care va crea partidul Alba ca Zapada, cu postu’ de prim virgina ocupat de Coana Joitzyca.
  Oricum ma bucur ca l’am vazut pe „baiatu’ cu muci’n freza”. Ce pacat ca nu exista o inchisoare a datornicilor si in Romania. Ar fi fost prntre primii.
  Inchei cu vorba ciorcovatzu’lui: Sa muciti bineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.