Cel mai bun sponsor al şpăgarilor de la Moraviţa vrea în libertate

Cel mai bun sponsor al şpăgarilor de la Moraviţa vrea în libertate

0
DISTRIBUIȚI

Contrabandistul Sinisa Petkovic, cunoscut pentru poliţiştii de frontieră şi vameşii de la Stamora Moraviţa drept „Kane”, a cerut,petkovic sinisa kana 11 pastăzi, Curţii de Apel Timişoara să-l elibereze în dosarul de contrabandă în care este arestat după o amplă operaţiune a DIICOT şi a Poliţiei de Frontieră. Principalele motive invocate – este bolnav, suferind un infarct în timp ce era arestat, a fost trimis în judecată, şi-a recunoscut faptele şi a făcut declaraţii complete atât în dosarul instrumentat de DIICOT, cât şi în cel al DNA.

În dosarul în care au fost trimişi în judecată 69 de poliţişti de frontieră, vameşi şi contrabandişti, printre care şi „Kane”, angajaţii statului au numai cuvinte de laudă la adresa contrabandistului, considerat cel mai bun sponsor.


Din probele aflate la dosar a reieşit că Petkovic introducea în ţară numai cantităţi mari de ţigări de contrabandă. Asta chiar dacă nu puţine au fost situaţiile în care  era suspectat că vrea să plătească o şpagă mai mică, declarând că transportă mai puţine de contrabandă decât în realitate. Una dintre aceste discuţii în contradictoriu a avut loc în 17 noiembrie 2010 când Ioan Rada s-a declarat nemulţumit de faptul că „mie îmi place băieţii ăia, dar nu prosteală, în p… mea. Că mă arde cu un bax, două, aia e altceva, dar nu mă arde cu 10…”, „Eu nu vreau să câştige el. Vreau să câştig eu”, „.. Trebuie să câştige Kane, auzi?Asta-i culmea!Trebuie să-i dau drumul cu 30, 30 şi ceva de baxuri şi să-mi plătească 16. Bravo mă!”. În apărarea contrabandistului a sărit Petru Tarcea care a pus punctul pe i „Mă, îl pierzi pe Kane, nici mâncarea nu ţi-o mai scoţi, mă!”, „…Ne pierdem şi pe Kane, pleacă şi gata şi sugem …, bem apă de la robinet”, „şi-ţi plăteşte Kane, să-mi bag … dacă nu plăteşte mai bine ca oricare”. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursul, „Kane” rămânând în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.