Circuitul tutunului sârbesc, desluşit de poliţiştii de frontieră români

Circuitul tutunului sârbesc, desluşit de poliţiştii de frontieră români

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din Caraş Severin au scotocit, ieri, mai multe locuinţe din Zlatiţa, într-o anchetă care vizează contrabanda cu tigari netimbrate 13ţigări. Totul a pornit, în 11 aprilie, când au oprit pentru control la intrarea în  Oraviţa un Volkswagen. Iniţial, când poliţiştii de frontieră au făcut semn maşinii să tragă pe dreapta, şoferul a forţat barajul, oprindu-se după o urmărire de aproximativ un kilometru. În maşina în care erau C.Daniel şi C.


Nicoleta din Ticvaniu Mare au fost descoperite 806 pachete de ţigări marca Fast cu timbru sârbesc şi 490 pachete de ţigări marca Marble netimbrate. Continuând cercetările, poliţiştii de frontieră au ajuns la cel care le-a vândut marfa de contrabandă – Nicuşor S., în vârstă de 27 de ani din localitatea Naidaş. Acesta este un cunoscut al poliţiştilor de frontieră, fiind prins la începutul lunii aprilie la graniţa cu Serbia pe când făcea contrabandă. Atunci a fost arestat pentru zece zile, dar după eliberarea a continuat să se ocupe de afacerile lui ilegale. Continuând investigaţiile, anchetatorii au stabilit că Nicuşor S. nu este  decât un intermediar, ţigările provenind dintr-un depozit din localitatea Zlatiţa. În urma percheziţiilor de ieri au fost ridicate mai multe probe şi a fost reţinut S. Marius, în vârstă de 33 de ani, care a fost pus sub acuzare pentru contrabandă în formă calificată şi evaziune fiscală, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. Contrabandistii din Zlatita si imprejurimi sunt MANA-N MANA CU POLITISTII DE FRONTIERA. SAPATI MAI ADINC SI VETI VEDEA CA ITELE DUC LA POLITISTII DE FRONTIERA CARE SUNT PE LINIA VERDE. MAI SUNT SI LA VAMA NAIDAS POLITISTI DE FRONTIERA CARE SUNT PRINCIPALII INFRACTORI SI TRAFICANTI DE TIGARI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.