Ciupamobilul sau trenuleţul cu roţi de gumă ecologică

Ciupamobilul sau trenuleţul cu roţi de gumă ecologică

3
DISTRIBUIȚI

“Mai sunt nişte elemente tehnice care trebuiesc stabilite. Urmează să se întrunească comisia, care va da avizul pozitiv. Se semnează trist parc copii01apoi contractul, iar in luna mai îi dăm drumul la lucrare. În şase luni ar trebui să fie gata, bineînţeles, în funcţie de vremea frumoasă”.  Este o declaraţie a unui şef din primărie dată unei colege de la un ziar local. Nu ştiu de ce am zâmbit când am citit povestea asta.


Nu ştiu de ce am senzaţia că e doar un răspuns aşa, pentru că trebuie să justificăm tristeţea pe care o administrăm. Dacă vremea va fi bună, dacă se va întruni comisia, dacă avizul va fi pozitiv, dacă se va semna contractul, dacă nu vor fi contestaţii, dacă se vor găsi cauciucuri de iarnă pentru trenuleţul care nu mai putea fi reabilitat, dacă vor fi destule elemente de groază în acel tunel prin care va trece trenuleţul cu roţi de cauciuc şi dacă se va găsi o foarfecă destul de strălucitoare pentru Întâiul Bunic al urbei atunci, sunt sigur că în luna decembrie vom avea ocazia să ne întâlnim cu renii. Aduşi acolo în parc spre deliciul copiilor cu bunici de mânuţă şi al câinilor comunitari care vor pândi un moment prielnic pentru  a se împrietenii cu ei. Dacă cumva, din cauzele enumerate mai sus, trenuleţul nu va avea parte şi de celebrul tunel al groazei, comisia poate da o aprobare mecanicului de pe locomotivă să facă un tur al oraşului. Sigur nimeni nu va fi dezămagit.

3 COMENTARII

 1. Pai cu deschiderea Parcului Copiilor s’ar impusca mai multi iepuri odata.
  In primu’ rand, ar fi posibila reconcilierea intre Intaiu’ Bunic al Urbei cu Intaiu’ Bunic al Judetzului. Ca Intaiu’ Bunic al natiunii inca nu avem pe motiv de Syda si Bodo. Syda inca nu s’a casatorit iar Bodo a divortzat.
  In al doilea rand, cine campania electorala si atunci da bine la bobor sa aratam ca ne entereseaza si locurile de joaca ale copiilor, ca doar si penzionarii de multe ori sunt neste copii mai in varsta. Atata ca, in plus, au drept de vot.
  In al treilea rand, neste bani din parandaraturi dau bine la bongetu’ de campanie al Ciuhendului. Ca Brendu’ s’a invartit de fonduri ioropene si s’a dotat cu tipografie si toate cele trebuincioase.
  In al patrulea rand, Brendu’ are Bastionu’ si Muzeu’ Satului unde sa dea la tot boboru’ mititei, astfel ca trebuia ca si Ciuhendu’ sa aiba un loc poporal unde sa imparta bezele si alte marafeturi pentru prosti, pardon pentru voturi.
  In al cincilea rand, daca negocierile purtate indelung la o cafea in mall, intre Tata Jean si Chivo (de la Poli) nu duc la un rezultat scontat si in poza de final Brendu’ o sa fie mai in fata? Desi, Chivo se jura la Nea Jean ca doar sprijunu’ Primariei a contat pentru Poli. Ca astia de la cejeteu’ cica ar fi neste zgarie branza, carele pe deasupra deja au intrat in bugetu’ promis lu’ Poli si au dat bani pe la te miri ce cluburi noname, nobrend din Lugoj si Timisoara. Iar cica pentru Poli, n’ar mai fi ramas mare lucru. Cam asa se plangea astazi pe la pranz, Chivo la Tata Jean, la etaju’ doi al molului, undeva intre magazinu’ shampion si naic, in drum spre cafea. Ce n’am inteles io, era faptu’ ca Nea Jean avea in brate o punga portocalie. Sa fii trecut si el in barca adversarilor? Sau era la deruta?
  Oricum nu e de folos in campania electorala de anu’ viitor o victorie a lu’ Poli in actualul campionat. Aceasta va fi uitata pana atunci.
  Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa politi bineeee.

 2. ce-ai ma Dinule zis bramburici , cu dom cojocare, ca doar ati fost colegi la scoala de ofiteri secu de la gradistea ? sa traitz dom locotinent de…informatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.