Cu ce scuze penibile vrea prefectul să şteargă praful Timişoarei din ochii...

Cu ce scuze penibile vrea prefectul să şteargă praful Timişoarei din ochii UE

1
DISTRIBUIȚI

Prefectul Mircea Băcală a cerut, astăzi, la întâlnire pentru punerea în aplicare a Programului Integrat de Gestionare a Calităţii Aerului mircea bacala  p 4la nivelul judeţului Timiş, să se găsească scuze pentru depăşirile înregistrate în Timişoara la cantităţile de praf din aer, depăşiri care au dus la declanşarea procedurii de infrigement împotriva României. „Nu putem în motivare să spunem că sunt lucrări mari de infrastructură în derulare? Cum le motivăm? Nu neapărat că nu ne facem treaba, ci prin lipsa centurii de vest a oraşului, cartierele care se contruiesc, faptul că nu avem o aşezare geografică precum a Germanie, unde plouă de cinci ori pe săptămână.


Să încercăm să găsim şi motive pentru această situaţie”, i-a îndemnat prefectul pe reprezentanţii instituţiilor din judeţ, convocaţi să anunţe ce au făcut în ultimele două săptămâni în lupta cu praful. Mircea Băcală le-a cerut celor de la Poliţia Rutieră să-i sprijine pe angajaţii Retim care spălă străzile împotriva „celor care-şi lasă parcate maşinile pe carosabil. Ridicaţi-le maşinile celor care nu se conformează să nu-şi lase pe stradă maşină în ziua când e anunţat că se spală. Acum Retimul spală şi are soluţie ca să nu se mai ridice praful, dar angajaţii trebuie să se chinuie pe sub maşini să facă ordine”. Deşi toate instituţiile de control au raportat că au dat amenzi în ultima perioadă, praful continuă să dea bătăi de cap autorităţilor, înregistrându-se depăşiri ale cotelor maxime admise.

1 COMENTARIU

  1. Bai, Pacala. Tu ori esti papagal ori esti papagal. Din doua, una.
    Pai, nu matalutza ai dat ordin ca Politia Rutiera sa se retraga din echipajele adepeului, dupa ce au ridicat masina popii cu copil in ea. Acum le dai peste bot ca nu’si fac datoria. Iuaraprobleminzahed. Nu’ti traduc ca tu ai studii inalte.
    Doar Pacala Abrendului putea sa solicite unor functionari publici sa incalce legea. In general, slugile Brendului fac ce fac si incalca legea sau nu o aplica. Nu de mult, Cutu Grivei Abrendului aflat in functie la arere, declara in plenu’ cejete ca se chinuie sa nu’i prinda pe primarii din judet in flagrant cu delictu’n mana.
    Brendu’le de unde’i alegi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.