EXCLUSIV Ostaficiuc s-a retras din cursa pentru prim-vicepreşedinte al PD-L UPDATE 1...

EXCLUSIV Ostaficiuc s-a retras din cursa pentru prim-vicepreşedinte al PD-L UPDATE 1 Cine vrea evaluarea activităţii filialei Timiş imediat

3
DISTRIBUIȚI

Şeful pedeliştilor timişeni, Constantin Ostaficiuc, a decis să retragă din cursa pentru ocuparea funcţiei de prim-vicepreşedinte al PD-constantin ostaficiuc 22 pL, au confirmat în această dimineaţă mai multe surse. Hotărârea intervine după ce ieri Vasile Blaga, a cărui moţiune a susţinut-o Ostaficiuc, a pierdut bătălia pentru funcţia de preşedinte al PD-L cu premierul Emil Boc. „Da, mă retrag. Este o decizie personală”, a confirmat Ostaficiuc în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro. La această oră se poartă discuţii, existând posibilitatea ca şi Sorin Frunzăverde, alt susţinător al lui Blaga, să facă un gest similar.

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat în urmă cu scurt timp faptul că „am avut o poziţie aparte împreună cu profesorul Ştefan Drăgulescu şi acest lucru l-am făcut public. Sper că a fost o decizie colectivă cea care s-a luat la Timiş. Eu nu am fost consultat”. Întrebat dacă trebuie făcută vreo evaluare în interiorul filialei după congres, având în vedere şi nuemulţumirile exprimate de numirile făcute la unele servicii deconcentrate, Tabără a precizat că „evaluările sunt necesare.


Tot timpul este nevoie de discuţii şi evaluări într-un partid în mişcare cum e PD-L”.

UPDATE 1 Retragerea şefului PD-L Timiş a fost confirmată în momentul în care s-a citit lista candidaţilor la funcţia de prim-vicepreşedinte, acesta lipsind dintre cei anunţaţi. A rămas în cursă din partea susţinătorilor lui Blaga doar Sorin Frunzăverde, care şi-a motivat hotărârea prin faptul că vrea să dea o dovadă că există un partid unit. După ce a votat pentru funcţia de prim-vicepreşedinte, Constantin Ostaficiuc a plecat la Timişoara, acesta devansându-şi sosirea acasă, programată pentru seară.

Deputatul Gheorghe Ciobanu a declarat pentru PRESSALERT.ro că „chiar eu voi solicita o analiză la nivelul filialei judeţene a tuturor aspectelor care s-au evidenţiat în cadrul congresului – probleme organizatorice, numirile în deconcentrate şi deciziile politice. Această evaluare trebuie făcută în perioada următoare. După orice convenţie naţională trebuie făcut acest lucru – să lauzi ce e bine şi să îndrepţi ce nu a mers”. Senatorul  Gheorghe David a susţinut că „nu simt că ar fi nevoie de o astfel de evaluarea atât timp cât se munceşte şi sunt rezultate”.

3 COMENTARII

 1. Asa cum fisuri si caderi de tencuieli au inceput sa apara la Bastionul Teresian, asa si sistemul de relatii al Brendului incepe sa se destrame.
  Vezi, coane Brenduleee ca pica tencuiala de pe Bastion. Pai, antzartz Chera Duduca era sa fie accidentata de o cadere de tencuiala cand mergea la clubul, pardon centru de pregatire, al tanchistului. Vezi, ce se’ntampla cand pleci d’acas’. Numai nefacute.
  Ca pede minus el va avea soarta taranistilor, asta se vede de la o posta. Imi amintesc de o iesire televizata a ciorcovatzului, cand spunea ca nu mai recunoaste figurile care umbla prin Modrogan. Normal, avand in vedere cresterea partidului si dinamica vietii politice. Dar nu asta il deranja atat de mult, pe ciorcovatz, ci faptu’ ca noile figuri din Modrogan nu mai raspund atat de promt la comanda: Baiete, repede un un „viziki and rocs” ! sau s’a intamplat sa primeasca pietre in loc de gheata. Grav.
  Asa ca parintele(?) pede minus el a zis: Io te’am facut, io te’omor. Urmand ca sluga Boc sa deconteze toate greselile guvernarii. Nu ca n’ar merita.
  Demn de remarcat, ca nici unul din apropiatii ciorcovatzului (Falca, Udrea et comp) nu au catindat pentru vreo functie in partid. Io ii dau ca sigur in noul partid prezidential Alba ca Zapada, care se va infiinta in vara. Dar ciorcovatzu’ uita un lucru, toate partidele care s’au intitulat „Miscarea …” au sfarsit’o rau. N’au trecut nici pragu’ electoral. Asa ca nici Miscarea Populara, nu prea va face multi purici in politichia romaneasca.
  Oricum, deja la Timisoara Brutusii isi ascut cutitele si comploteaza prin cafenelele din Unirii cum sa’l debarce pe Brendu, anuntand reevaluari si repozitionari. Ca Brendu’ din punct de vedere al imaginii viitoare s’a pozitionat cum nu se poate mai bine, gasind scuze, de acu’ incolo, in ura celor de la Palatul Victoria pentru toate nereusitele si neimplinirile viitoare. Va invoca permanent faptu’ ca Boc nu iubeste Timisu’ pentru ca nu a fost alaturi de el la alegerile interne. De parca administratia se face in fonctie de amantlacuri. Poate la pede minus el. De fapt, mai ales la pede minus el, conteaza amantele, cumetriile si shogoriile.
  Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa shogoriti bineeeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.