Impotenţa Uniunii Saltimbaco Lacrimare

Impotenţa Uniunii Saltimbaco Lacrimare

5
DISTRIBUIȚI

N-a fost nevoie ca pedelistul Constantin Ostaficiuc să-şi scoată armata de lumini şi zgomot pentru a-l albi după ce ANI pus ştampila de usl timisconflict de interese pe matrapazlâcul Ornella Design. A trebuit doar să-i lase pe liderii de inestimabilă non-valoare politică ai USL Timiş să vorbească. Şocantă a fost diferenţa de abordare dintre aceştia şi Vasile Blaga, trecut şi el prin verificările ANI. „Buldogul” a exclus cu subiect şi predicat faptul că ancheta ar avea legătură cu faptul că „Brandul” l-ar fi susţinut la congresul unde a pierdut în faţa lui Boc. O teorie a conspiraţiei îmbrăţişată pe la toate colţurile de atotştiutorii luminilor şi umbrelor politicii. De parcă, Boc sau Băsescu, după alegerile din 2008, i-au pus sula-n coastă lui Ostaficiuc să semneze contractul cu ginerele său şi mai apoi să continue şirul ilegalităţilor.

Cu un aer de profesor plictisit, Nicolae Robu a minimalizat la extrem situaţia extrem de gravă de la consiliul judeţean, petrecută şi cu binecuvântarea colegilor săi de partid care au votat şi semnat documente alături de Ostaficiuc.


Extrem de acid cu puterea portocalie doar când a simţit că şi-ar putea pierde fotoliul de rector, senatorul a încercat să-şi ascundă impotenţa politică în spatele vorbelor preţioase „eu am altă zonă de competenţe”. Aşadar, în „competenţele” unui lider al opoziţiei nu intră să fie cu ochii pe abuzurile puterii şi nici să le sancţioneze. O mai mare dovadă de amatorism politic decât invocarea „argumentului” că nu ştie despre ce este vorba când este vorba de subiectul zilei nu poate să existe. A lipsit doar lacrima scursă din colţul ochiului oprimat, la rându-i de tot felul de incompatibilităţi mai mult sau mai puţin morale, pentru ca scena să fie una de telenovelă adevărată. Reacţia lui Titu Bojin, oficial şeful pesediştilor din judeţ, dar şi parte activă în implementarea programului guvernului Boc pe care-l fluieră din vârful buzelor pe la partid să nu se supere nimeni, nu a mirat pe nimeni. Şi-a continuat tumbele strategico-politice pentru a rămâne cât mai mult la robinetul cu euro de la Apele Române. Maria Grapini, revoltata de serviciu a Partidului Conservator la televizor, a fost mută pe acest subiect. Cu această Uniune Saltimbaco Lacrimară, vorbele lui Ostaficiuc „tot cu mine veţi continua în 2012 la Consiliul Judeţean Timiş” nu numai că se vor adeveri, dar ar putea deveni un hit pentru mulţi ani de acum încolo.

5 COMENTARII

  1. Robu asta imi place tot mai mult, cred ca voi vota si eu cu el de primar. Are puterea sa nu intre in discutii penibile in care incearca unii-altii sa-l atraga iar eu ca pdl-ist apreciez asta. Si nu pt. ca e acum vorba de Ostaficiuc ci in principiu. Felicitari d-le rector!

  2. @aburici de bega
    Afla ca am fo’ plecat o tzara pana la Cluj. Fain oras. Pacat ca Bo(c)uletz vine d’acolo.
    Nu am ce sa’l scuz pe Robu, nu el a votat in plenu’ cejete pentru aprobarea contractului cu (P ‘ de la publicitate) Ornella Design, asa ca nu trebe sa fie scuzat.
    In plenu’ cejete, Brendu’ la intrebarea lu’ Sasca Biciclistu’ a spus ca este vorba de ginerele lui. Destept Deleanu’. Declarand ca este vorba doar despre ginere nu este nici o incompatibilitate, ginerele nu este ruda de sange cu Brendu, iar legea nu prevede si pedepseste o asemenea incompatibilitate. Aici a fost momentu’ de glorie al Brendu’lui. Cam in genu’ in care a carotat’o pe vecina mea CoCo, la alegerile senatoriale, in 2008.
    Astfel, consilierii judeteni au scuza ca Brendu’ a mintit in plenu’ cejete. Asa ca smecheria lu’ Deleanu se intoarce impotriva lui.
    Din cate stiu io, Robu este in Senat si nu in cejete, deci intradevar aria de competenta este diferita. Bun, asta nu’l scuza. Trebuia sa ordone vreunei slugi sa iasa in public, chiar cand ANI a dat publicitatii anuntzu’, si sa’l infiereze cu manie proletara pe Brendu’. Intr’adevar Robu a facut o greseala de imagine. Asta e. O sa deconteze asta.
    Draghe aburici de bega, tizule, ce mai. Am fost plecat si d’aia n’am putut sa dialoghez cu tine, da’ nu’i timpu’ pierdut. Cand am venit, un bun amic m’a intampinat si dupa ce’am beut palinca de Zalau, agatzata in goana beamveului pe ruta Cluj – Oradea (acolo am agatzat palinca, ca de beut am baut’o pe teresa in Mehala, a nu se’ntelege gresit) mi’o zis ca Chera Duduca are oaresce probleme legale, ceva nashpa, cu oaresce implicatii penale. Furt, fals, gestiune frauduloasa, insusire de foloase necuvenite, fonduri ioropene, nu stia nici el prea bine, dar cica stalinistu’ stie cel mai bine. Da’ acu’ cu schimbarea de macaz la nevel central, Brendu’ are o mare tarsa sa intrebe ceva, daramite sa mai si intervina.
    Oricum, draga aburici de bega sunt bucuros ca intrebi de je.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa staliniti bineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.