Înainte de candidaţi, PD-L lansează sondajul cu marjă de eroare de 5%

Înainte de candidaţi, PD-L lansează sondajul cu marjă de eroare de 5%

3
DISTRIBUIȚI

Proaspătul secretar executiv al PD-L, deputatul Alin Popoviciu, a făcut public, astăzi, rezultatele unui sondaj de opinie, care a uimit,alin popoviciu ardei mic pîn primul rând, prin marja de eroare – 5%. Sondajul a fost efectuat în Timişoara, în luna mai, pe un eşantion de 299 de persoane, conform lui Popoviciu. Potrivit rezulatelor, primarul Gheorghe Ciuhandu (PNŢCD) rămâne pe primul loc cu 52% din opţiunile celor care se vor prezenta la vot, pe locul doi viceprimarul PSD Sorin Grindeanu cu16%,  senatorul PNL Nicolae Robu 12 %, prefectul Mircea Băcală – 8%, Ovidiu Ciuhandu (PDL) – 3%, Valeriu Tabără (PDL) – 2% şi Maria Grapini (PC) – 1%.


În cazul funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, favoritul timişorenilor rămâne actualul ocupant al fotoliului- pedelistul Constantin Ostaficiuc cu 48,85%, urmat de  Nicolae Robu (PNL) cu 14,38% şi Titu Bojin (PSD) – 8,3%. Liviu Borha (PNL) şi Adam Crăciunescu (PSD), actualii vicepreşedinţi ai consiliului judeţean,  ar obţine circa 2%. „Deocamdată trebuie să ne concentrăm pe cele două obiective majore: Consiliul Judeţean Timiş, unde stăm bine şi Primăria Timişoara, unde trebuie să obţinem maxim din ce putem obţine”, a concluzionat Popoviciu. Sondajul vine cu câteva săptămâni înainte ca PD-L să-şi anunţe candidatul pentru Primăria Timişoara, la Consiliul Judeţean Timiş lucurile fiind clare în privinţa lui Ostaficiuc de a lupta pentru un nou mandat.

3 COMENTARII

  1. Pitzyponcu’ Brutus Gastricus a scapat porumbelu’ pe gura. Daca citim mai atent si printre randuri afirmatia: „Deocamdată trebuie să ne concentrăm pe cele două obiective majore: … unde trebuie să obţinem maxim din ce putem obţine” am putea sa tragem concluzia ca Brendu’ este pe faras.
    De obicei, logica si practica electorala spune ca acolo unde stai mai jos in sondaje te pui sa faci o campanie cat mai acerba, pentru a obtine cat mai multe voturi, in cazu’ de fata la Primaria Timisoara. Acolo unde stai lejer in sondaje, o iei mai usor, ca doar trebe sa se chinuie mult si bine contracandidatii tai sa ia procente. In cazu’ de fata, desi Brendu’ cica ar avea 48 la suta, Pitzyponcu’ Brutus Gastricus pune semnu’ egal cu Pacala Optlasuta Abrendului sau Ovidiu Treilasuta Ciuhandu (pe asta daca nu ia nota de trecere o sa’l sterg din lista de frenzi de pe feisbuc, ca domle mie nu’mi plac repetentii).
    Ori sondaju’ e de toata pleasna fiind realizat la comanda Brendu’lui si reprezinta o grosiera limba aplicata cu spor in dosu’ prezidential, cam pana la pancreas. Sau Pitzyponcu’ Brutus Gastricus se gandeste deja ca Brendu’ este pe faras si aplica principiu’ deja consacrat in pede minus el, atunci cand ciorcovatzu’ l’a carotat pe Petre Roman, spunandu’i cu putin timp inaite de ai aplica lovitura finala ca: „Petre tu esti cel mai tare!!!”. Cam asta face si Pitzyponcu’ Brutus Gastricus spunand: „Brendu’le tu esti cel mai tare din parcare! Pacat ca parcarea’i goala!”.
    Daca tot au facut acest sondaj je ii spun la Pitzyponcu’ Brutus Gastricus sa sondeze si el, mai cu sarg, in partile dorsale mai moi ale elctoratului, poate obtine neste rezultate mai multumitoare.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa sondati bineeeeee.

  2. Sondaj, sondor, sondare sau sondor, sondare, sondaj sau sondare, sondaj, sondor. Care o fi ordinea fireasca a acestor trei cuvinte.

    Un vechi proverb romanesc spune ca un nebun arunca o piata in fantana si zece intelepti se chinuie sa o scoata.

    Asa si Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’ a scos la inaintare un sondaj adibas, facut de niste sondori impachetati in tricouri naic carele au iesit in piata pulica si au intrebat pe cine le’a iesit in cale cu cine voteaza. Cand au ajuns la 299 de raspunsuri s’au oprit. De ce s’au oprit? Cica pen’ ca Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’ nu stie sa numere mai mult de 299, iar impartelile ii dadea cu mai multe cifre dupa virgula.

    Acu’ e de inteles ca doar Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’ este un anonim absolvent de Stiinte Economice, unde profesoru’ Peres si acu’ regreta ca l’a trecut pe ipochimen, dar asta e. Sic transit gloria mundi. Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’ nu prea le are cu virgulele, el aduna parandaraturile in suma fixa si cu multe zerouri, fara virgula si fara remuscari. In schimb, Brendu’ este mai obisnuit cu virgulele, chiar si flotante ca doar este un eminenche absolvent de calculatoare si a lucrat mult timp Felix. Il mai tineti minte pe Felix. Este calculatoru’ care aparea in reclama aia tampita din anul 1990 cu sloganu’ ala cretin: V’am prins vrajitoarelor. No, ala e calculatoru’ de suflet a lu’ Brendu’ si cu ala a fost prelucrat sondaju’ lu’ Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’.

    Ca d’aia a dat rezultatele alea.

    Dar sa revenim la cum am putea sa aranjam cuvintele astea intr’o ordine logica. Io zic ca ultimu’ cuvant in sir este sondaj ca ala este produsu’ finit, obtinut in urma sondarii de catre un sondor. Deci sa fie ordinea sondor, sondare, sondaj.

    De fiecare data cand un sondaj a fost dat publicitatii s’a spus cine a facut sondarea, ce intrebari au fost, perioada sondarii, marimea esantionului etc. O serie de date absolut necesare. Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’ ne’a aburit si incearca sa’mi ia painea. Ba’ nesimtitule, io sunt responsabil cu aburelile nu tu.

    Dar ce nu au observat o serie de „intelepti” este faptu’ ca sondaju’ a fost facut in Timisoara, dar Brendu’ catindeaza pentru Consiliul Judetean. Acu’ ar fi doua esplicatii: Uno. Pitzyponcu’ Brutus Gastricu’ s’a molipsit de la Coana Joitzyca si confunda orasu’ cu judetzu’. Secondo. Nici el n’a observat gogomania si a dat banii de pomana pentru un sondaj adibas, adicatelea contrafacut.

    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa contrafaceti bineeeeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.