Ostaficiuc şi „opoziţia” din Consiliul Judeţean Timiş, poziţia struţului în scandalul Ornella...

Ostaficiuc şi „opoziţia” din Consiliul Judeţean Timiş, poziţia struţului în scandalul Ornella Design

5
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, pedelistul Constantin Ostaficiuc, a refuzat, astăzi, să comenteze dezvăluirile PRESSALERT.ro legate de scandalul ostaficiuc cu trabuc1 pOrnella Design, dezbătute pe larg pe postul B1 TV, în cadrul emisiunii „Actual B1”.


Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a prezentat în premieră faptul că firma Ornella Design, în care acţionari sunt soţia, fiica lui Ostaficiuc şi soţul acesteia, a primit în concesiune parcela secretă de la PITT. Contractul a fost semnat de şeful CJT cu ginerele său. Ulterior, firma familiei Ostaficiuc a obţinut şi o finanţare din fonduri europene prin intermediul ADR 5 Vest. Pe tot parcursul dezbaterii, realizatorii au încercat să obţină  puncte de vedere atât de la Ostaficiuc, dar şi de la şeful PSD Timiş, Titu Bojin, care este şi şeful consilierilor judeţeni social democraţi, şi vicepreşedintele CJ Timiş, Liviu Borha. Nici unul dintre aceştia nu a vrut să intre în direct şi să comenteze situaţia incredibilă. Această atitudine dovedeşte încă o dată faptul că în Consiliul Judeţean Timiş nu există putere şi opoziţie, ci o mare famiglia.

5 COMENTARII

  1. Daca pe Dragos nu’l pot acuza de „partipriuri” cu puterea portocalie, atacul tardiv al celor de „labeunutv” pute de la o posta a facatura portocalie.
    Coane Brendule, se intampla exact cum am prevazut. Ai tai te executa, nu dusmanii. Si este si normal. Dusmanii nu au atatea informatii cate au pretenarii. Ca doar smenozelile le’ai facut cu „pretenari” si acu’ astia te vor trada. Deja in noaptea neagra si cetoasa se aduna prin cele case conspirative, brutusii ascutindu’si cutitele. Si oare cine crezi ca le conduce? Raspunbs corect: Pitzyponcu’ Brutus Gastric.
    Astia se gandira/ Si se planuira/ Ca l’apus de soare/ O sa mi’l omoare/ Pe baciul moldovean/ Ca’i mai ortoman/ C’are averi mai multe/ Amante mai mandre/ Si cai (putere) invatati/ Si e mai barbat.
    Coane Brendu’le in’afara de celebra intrebare: Si tu Pitzy? nu prea cred ca’ti mai ramane ceva de facut.
    In alta ordine de idei, un bun amic a lu’je imi spunea urmatoarea cestiune interesanta: Cica firma care s’ar fi ocupat de „dotarile” de la Stamora si celelalte puncte de frontiera s’ar fi ocupat de si de dotarea noului sediu al cejete si al Bastionului. Daca ne gandim ca la ponctele de frontiera, vamesii si politaii au fost prinsi stand de veghe (nu in lanu’ de secara, ci la frontiera de stat a romaniei), inclusiv cu pantalonii in vine, stand cu o mana sub masa si cu alta intinsa ca in celebru’ gest „silvuplemesiuuuuuu”.
    Coroborand cu ce se intampla la Iasi, unde deneauu a fost prins cu microfoanele incastrate in usa, nu m’ar mira ca si aici mister Cheie, pardon Stift’becks, sa iasa la enterval cu nescaiva inregistrari de la cejeteu cu Brendu’ in rolu’ principal.
    Ca barfa cu firma are un oaresce parfum de credibilitate, io zic ca cam asa estem. Ca pretenaru’ care mi’o zis’o estem bun amic de pohar cu un oaresce pitic investitor cu legatura stransa in cejete.
    Asa ca, conashule Breendule, mare grija ce faci prin birourile cejete, nu mai fugarii ciute sau alte tinere animalutze, ca te vedem si pe tine la teve ca pe „dominicstroscan”.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa microfoniti bineeeee.

  2. Coane Brendu’le pai e corect asta? Pai mataluta pentru firma (P) Ornella Design ai rezolvat finantarea ioropena „ainzvai”. Daca erai un domn puteai si tu sa vorbesti cu Sorin sa’i aprobe si la Bianca finantarea. Te’ai temut ca ramai matale fara fonduri. N’ai grija, are balta peste.
    Asta e discriminare. Ca doar si Bianca si Prnella sunt, sau au fost, „colege de suferinta” prin cluburile Cimisorii, fiindu’le cunoscute execesele.
    Nu’i frumos cum ai procedat. S’au poate Chera Duduca o fi mirosit ceva si ti’a pus enterdictie. Ei, da’ mare crai mai esti matalutza. Nici asta nu’i frumos. Sa’ti inseli soata e o cestiune care poate fi de inteles, dar sa’ti inseli amanta asta este peste puterile de intelegere. Sa’ti fie rusine, Dinu Patriciu.
    Inchei cu vorba ciorcovatului: Sa fonduiti bineeeee.

  3. Despre interceptari pe plaiuri mioritice

    Cand acu’ multi ani in urma, pe meleagurile americanesti, s’a descoperit oaresce aparatura de ascultat nici un serviciu, institutie sau partid nu a iesit in fata sa revendice aparatura. Ba mai mut, s’au ascuns ca potarnichile pe cele coclauri, ca nu cumva boboru’ american sa se revolte. A fost nevoie de munca titanica a doi jurnalisti ajutati de un „tradator” din F.B.I. sa fie deconspirati cei care au facut grozavia si toata cestiunea s’a numit „scandalu’ watergate”.
    Si pe meleagurile americanesti, serviciile secrete se comporta ca si cele din alte state. Este in natura lucrurilor, cum si zupa este mancata tot la o temperatura normala si nu clocotita. Nu sunt americanii mai de doamne ajuta, decat noi. Dar au in plus, fata de romani, o anumita decenta si pe deasupra fac lucrurile mult mai profi. N’am auzit ca in america sau in alte state civilizate, serviciile sa’si deconspire activitatile cu atata frenezie si sa spuna: Uite domle, cat suntem de prosti? Au reusit astia sa ne gaseasca microfoanele.
    Acu’ nici mafiotii din America nu este asa de prosti ca aia din Romania. Pai nene cand stii ca ai microfoane plantate in birou, nu te apuci sa le demontezi. Stai cuminte si nu te apuci sa faci acolo afaceri. Muti mai la deal sau mai la vale, locu’ unde’ti incasezi parandaratu’ iar fraieru’ de sunetist de la denea poate sa stea si sa astepte. Ca asteptarea moarte n’are, aplicandu’se principiu’ „vino mandro pe conducta ca te’astept la robinet/ Dar nu vine/ Singuratic, stau si sufar/ Langa lacu’ cel albatru/ Incarcat cu flori de nufar.” Normal si logic, ai putea spune. Stiu ca sunt monitorizat, lucrez mai cu fereala si in plus, un om informat un om mai puternic. Dar fraieru’ roman, ca doar asa a ajuns ciorcovatzu’ prezidente, claxoneaza si cheama si presa. Iar maine deneau schimba locu’ microfoanelor si au grija sa le ascunda mai bine. Iar tu ca moftangiu roman, pici mai usor in plasa.
    In Romania, nici nu au apucat jurnalistii sa dea pe post stirea cu microfoanele si camerele, ingropate in perete. Ca a si sunat telefonu’ de la DNA sa revendice tehnica din dotare. Daca ziaristii aveau inspiratia sa nu dea pe post stirea cu deneau, ar fi sunat si cei de la sie, sepepe, serei si te mai miri cine sa revendice tehnica de ascultare. Ca de! vine dup’aia Curtea de Conturi a lui musiu Vodcaroiu si imputa tehnica din dotare sunetistului de la denea.
    Apai, din ce’am vazut io la tembelizor, cred ca si microfoanele si camerele erau cumparate ca orice bun achizitionat din bani publici. Adica scump si prost. Pai nene, acu’ cand exista microfoane de la pui in varf de pix, sau camere ascunse in rama de ochelari, tu plantezi in sediu’ ceje iasi, microfoane cat vibratoru’ lu’ Coana Joitzyca si camere video care purtate iti rup umaru’? Pai astea e de pe vremea lu’ Pazvante si banuiesc ca sunt platite la pret de ultima generatie.
    De fapt, tot ce se cumpara in Romania pe bani publici este platit ca fiind de aur pur si de fapt, chiar si stratu’ de poleiala este atat de subtire incat la prima ploaie iese la iveala cocleala.
    Asa si cu monitorizarea celor de la denea. Je nu’mi fac iluzii ca inregistrarile care ar fi fost produse in sediu’ ceje ar fi fost folosite intr’un dosar de mare coruptie. Noooo. Nici pe departe. Inregistrarile, dupa parerea mea, ar fi fost folosite de vreun Agamita Dandanache pentru obtinerea unui coledzi, pe post de „o scrisoare pierduta”.
    Daca Nenea Iancu, fie iertat, ar fi trait pe vreme asta ar fi scris „O inregistrare pierduta” cu personajele aferente, adicatelea Domnu’ Goe ar fi fost ciorcovatzu’, Coana Joitzyca ar fi fost Nutzy Spaima Constitutzy, Tipatescu pe post de Brendu’ in varianta mai softache, doar Chera Duduca ar fi din alta piesa. Si era sa’l uit pe Pitzyponcu’ Gastric, asta ar merge in rolu’ lu’ Pristanda. Cred ca Pitzyponcu’ Brutus Gastricus ar face un superb rol de sluga. Cum ar numara el metri patrati de la Clubu’ CFR, in minus binenteles si cum ar numara voturile, in plus „ofcorse”.
    Dar cred ca Nenea Iancu, in genialitatea lui, ar fi gasit roluri si pentru Titus Stapanu’ Apelor, Livius Ecologistus Borhot, Pacala Abrendului si ceilalti ipochimeni, dedulciti la banu’ public.
    Oricum, coane Brendu’le astept momentu’ in care conashu’ Cheie, pardon Stift’becks, o sa dea pulicitatii frumoase aventuri de capa si spada, cavalcade si alte cele produse in sediu’ cejete, cu mataluta pe post de Zeu’ Pan iar Chera Duduca pe post de nimfa dansatoare.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa cocliti bineeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.