PENIBIL Sentinţa pentru primarul din Văliug, motivată cu faptele comise de angajatul...

PENIBIL Sentinţa pentru primarul din Văliug, motivată cu faptele comise de angajatul Consiliului Judeţean Caraş Severin UPDATE 1 Decizia CAT

4
DISTRIBUIȚI

„Trăim un moment memorabil”  – acestea au fost primele cuvinte pe care le-a spus, astăzi, avocatul Cosmin Bolosin, apărătorul primarului din primar valiug mocanu mariusVăliug, Marius Mocanu,  în faţa completului de la Curtea de Apel Timişoara. Instanţa a judecat recursul împotriva deciziei de prelungire a stării de arest, făcută odată cu verificarea legalităţii după trimiterea în judecată a primarului acuzat de trafic de influenţă după ce a fost prins primind 3.000 euro de la un investigator sub acoperire căruia i-a promis că-i va rezolva concesionarea unui teren.


În motivarea deciziei Tribunalului Caraş Severin în cazul lui Mocanu mai mult de jumătate din aceasta este despre faptele comise de …Ciolan Traian, angajatul Consiliului Judeţean Caraş Severin, acuzat tot pentru fapte de corupţie. „Singura soluţie este să casaţi sentinţa, să o trimiteţi spre rejudecare şi implicit să-l puneţi în libertate pe inculpat”, a solicitat avocatul. Primarul a cerut la rândul său să fie eliberat pentru că nu prezintă pericol public şi pentru că şi-a recunoscut faptele. Procurorul de şedinţă a cerut ca Mocanu să rămână arestat, dar nu a comentat în nici un fel greşeala incredibilă strecurată în sentinţa Tribunalului Caraş Severin. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a respins recursul, primarul din Văliug, rămânând în continuare în arest.

4 COMENTARII

  1. Tembelul ala de asa zis avocat,pe nume Bolosin,nu stie nici sa citeasca bine,daramite sa comenteze vreo sentinta. Daca ar vedea ilustrii profesori de drept din tara asta cine a ajuns „mare” avocat,cred ca s-ar impusca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.