Reţea specializată în fabricarea de arme artizanale, anihilată UPDATE 2 Ce arsenal...

Reţea specializată în fabricarea de arme artizanale, anihilată UPDATE 2 Ce arsenal a găsit Poliţia

0
DISTRIBUIȚI

Trupele speciale ale Poliţiei Timiş au descins în această dimineaţă în mai multe locuinţe din Lugoj şi comuna Bethausen unde existau arme fabricant 1 pinformaţii că proprietarii deţin sau confecţionează arme artizanale. S-a intrat simultan la 15 adrese dupa ce poliţiştii de la Serviciul arme şi Crimă Organizată au monitorizat, sub coordonarea procurorilor DIICOT,  activitatea grupului, beneficiind de suportul SRI şi DGIPI. Din primele informaţii reiese că existau doiarme fabricant 2 parme fabricant 3 pproducători de puşti artizanale care erau vândute apoi braconierilor din zona Lugoj.


În satul Cliciova mascaţii au descins în forţă la două case şi după numai câteva minute au fost descoperite mai multe arme şi carne de vânat. Una dintre armele artizanale a fost descoperită ascunsă sub pat. Până în acest moment poliţiştii au descoperit 9 arme, muniţie şi carne de vânat. arme fabricant 4 pVom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 : Membri reţelei nu ezitau să faca adevărate demonstraţii de fortă prin Cliciova, mergând cu armele la vedere. Nu au lipsit situaţiile in care s-au dus la birt şi şi-au pus armele lângă masă.În alte situaţii au tras după berze pe străzile localitătii. S-a stabilit că reteaua era coordonată iniţial de un bărbat care acum este în închisoare, locul său fiind luat de un alt membru al reţelei care a fost ridicat acum pentru audieri. Preţul unei arme artizanale era de 150 euro.

UPDATE 2 În urma descinderilor au fost ridicate pentru a fi audiate zece persoane. Din locuinţele suspecţilor au fost ridicate 12 arme, 11 artizanale şi o carabină, 6 ţevi de armă, trei mecanisme de percutare, muniţie, trofee de vânătoare şi carne de vânat. Ancheta continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.