Şef de la Poliţia de Frontieră, „cumpărat” cu două kilograme de brânză

Şef de la Poliţia de Frontieră, „cumpărat” cu două kilograme de brânză

6
DISTRIBUIȚI

Poveşti incredibile se regăsesc în dosarul şpăgilor de la vama Moraviţa, multe dintre ele fiind înregistrate de investigatorul sub stamora 10 pacoperire. Ajuns în graniţă ca boboc, care a avut parte de un adevarat curs de specializare de la poliţiştii de frontieră veterani. De exemplu, unul dintre agenţi i-a povestit ce s-a întâmplat când a dat în trafic peste o Dacia break despre care avea informaţia că are autorizaţia provizorie expirată.


Când a vrut să-l verifice, şoferul i-a spus poliţistului de frontieră să nu se mai chinuie „pentru că se bucură de protecţia şefului sectorului Poliţiei de Frontieră Deta, comisarul şef Pălimariu Gheorghe”. După numai câteva secunde, agentul a avut un şoc atunci când i-a solicitat dispecerului să verifice maşina oprită pentru control. Dispeceratul i-a comunicat că „Palimariu a dat dispoziţie să nu îi transmită acele date şi să nu fie luate măsuri”, se arată în unul dintre documentele aflate la dosar. Conform aceleiaşi surse, agentul s-a declarat nemulţumit de faptul că şeful său „l-a vândut pe două kilograme de caş”, şoferul oprit pentru verificări având o stână de oi. În această situaţie, poliţistul de frontieră a fost nevoit să-i dea drumul „pilei”.

Comisarul şef Palimariu s-a pensionat după operaţiunea DNA, în care printre cei puşi sub acuzare s-a aflat şi soţia sa, agent la Stamora Moraviţa.

6 COMENTARII

  1. Eu nu am vazut de unde pana unde 2 kg de cas? de unde rezulta asta? De ce nu 1,5 kg, de ce nu 200 de grame, de ce nu pastrama, de ce nu miei, de ce nu lana, de ce nu spaga, etc.
    Gosule nu stiu ce sa inteleg din acest articol. Ca este rusions sa iei spaga mica?! Ca un tanar spagar era revoltat de nivelul insignifiant al spagii practicate de seful sau?
    Oricum felicitari ca l-ai scos la lumina pe capo di tuti capo al spagilor din moravita. Cu asa gainari gen palimariu este evident ca nu avem ce cauta in europa civilizata mon cher. In Inima europei avem nevoie de gulere albe, imaculate, emanand mirosuri fine de black deal.

  2. Ba Botza explica-ne si noua din ce traiesti tu… din spaga cumva ? Esti chiar asa de corect ca jurnalist ca sa vorbesti tu de altii, cand toata viata ta ai scris articole la comanda si ai mancat cacat?!!!Eu i-as pune pe astia din politie sa te cerceteze pe tine pentru cine scrii tu ,ca ma gandesc ca nu faci chestia asta moka si din spirit civic.Ai fost dat afara de la ziarul „Gandul” .Oare de ce ai fost dat tu afara ???Scrie si tu un articol despre tine si cum ai fost dat afara tu de acolo.Poate o sa te ajunga pe tine blestemele altora intr-o zi…da nu pe tine sa te afecteze,ci pe urmasii tai.AMIN!!Asa sa-ti ajute Dumnezeu!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Acum sper ca o sa ai tot atata coloana vertebrala si tot atatea kg de „cohones” si sa moderezi dragutzule si acest comment…ca tu esti corect! SAU? :)))

  4. LA DETA NU SE PRODUCE CA LA MORAVITA DAR SE PRODUCE. IN LUMEA GABORILOR SI A INTERLOPILOR DETA ESTE CUNOSCUTA CA MICA MORAVITA ADICA ULTIMA VAMUIALA A TIGARILOR INAINTE DE A AJUNGE PE PIATA NEAGRA. IN ACELASI TIMP DETA ESTE UN LOC DE UNDE SE PORODUC TAITEI SI DIN CONTRABANDA LA GRANITA FASIEI VERZI DESPERE CARE NU AM VAZUT NICI O ANCHETA SERIOASA SA SE FI DESFASURAT. MULTI GABORI DIN DETA SINT PE LABA CU INTERLOPII LA CONTRABANDA. ASA CA HAI SA NU FACEM PE IMACULATII CA IESE JEGUL DIN NOI. CRED CA SOLUTIA CEA MAI BUNA AR FI DESFINTAREA IMEDIATA A POLITIEI DE GRANITA DE LA DETA SI DE LA MORAVITA DISPOZNIBILIZAREA INTERLOPILOR IMBRACATI IN HAINE DE POLITISTI SI INLOCUIREA LOR CU FIRME DE PAZA PRIVATE CARE POT FACE TREABA SI CU 1000 DE LEI PE LUNA IN LOC DE 2000 A CARE SE ADAUGA SPAGILE

  5. Nu cred ca specimenle astea trebuiesc inlocuite cu alte specimene. Desfintarea este suficienta. In cel mai rau caz primariile pot achizitiona cate un manechin in forma de paznic/militian pe care sa il planteze noaptea sau ziua in anumite zone ca sa mai sperie lumea. Pe bune un manechin din ala face cat 1000 de miltieni. Treceam odata pe langa cazamata din Deta si am vazut un adevarat showroom la poarta. Masini de milioane de euro stateau aliniate la soare probabil pentru vreo poza ce trebuie aruncata in vreun ziar occidental legat de cat de frumos este la noi in tara. Nici una din acele masini nu am vazut-o prin oras, militienii mercand de cele mai multe ori cu masinile lor,bicicleta,si nu de putine ori chiar pe jos. Asa ca singura solutie pentru a nu ii mai chinui pe acesti oameni este sa fie lasati sa isi gaseasca o slujba utila comunitatii. vremea asistentei sociale a trecut.

  6. Acum la Deta este sef un fost spagar (hot neprins) care a lucrat si prin moravita despre care se spune ca si-a cumparat terenuri la aeroport de aproape un milion de euro. Baietasul si-a tras si un x5 cu care din pacate nu se poate afisa zilnic din motive de iamgine. In rest, sa speram ca in felul asta vom scapa de spagarii in branza de genul palimariu. Cu noul val speram ca cel ce trage in cur cu arcu sa ne invete cum se tranzactioneaza spaga online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.