Şeful PSD Timiş minte şi face sluj în faţa pedelistului Ostaficiuc în...

Şeful PSD Timiş minte şi face sluj în faţa pedelistului Ostaficiuc în scandalul Ornella Design

1
DISTRIBUIȚI

Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a minţit, astăzi, pentru a-l proteja pe şeful PD-L Timiş şi preşedintele CJ Timiş în scandalul conflictului titu bojin psd 1 pde interese stabilit de ANI în afacerea Ornella Design. „N-am detalii decât ceea ce am văzut în dimineaţa asta pe televizor. Sigur că în condiţiile în care ANI are un portofoliu de informaţii mai complete, această problemă poate fi discutată şi, dacă se confirmă, trebuie să se ia măsurile propuse de inspectorii de integritate.


(…) Cine are probleme răspunde pentru ce a făcut”, a declarat Bojin pentru tion.ro. Lipsa de detalii în cazul afacerii Ornella Design este o minciună sfruntată în condiţiile în care atunci când PSD a votat alături de PD-L pentru  a se acorda noi facilităţi firmei familiei Ostaficiuc în plenul Consiliului Judeţean Timiş s-au pus întrebări pe această temă. În plus, unul dintre motivele pentru care Bojin a decis să interzică PRESSALERT.ro la PSD Timiş a fost faptul că aici s-a scris despre tăcerea sa în scandalul Ornella Design  şi implicarea lui Ostaficiuc, cel care l-a susţinut pentru a rămâne în fruntea Direcţiei Apelor Române „Banat”, care derulează proiecte de zeci de milioane de euro.

1 COMENTARIU

  1. Ca „homo politicus” adeca in traducere poporala animalu’ politic este acelasi endeferent de coloarea politica, este un adevar ineluctabil si irefutabil al vietii politice romanesti cotidiene.
    In scandalul (P) Ornella Design, corifeii politichiei locale, fie Lae Robu, fie Titus Andronicus Aquaticus au adoptat tactica strutului, omitand sa se gandeasca ca poponetzu’ le ramane afara, semn ca este liber penrtru orice pedeminusl’ist sa le’o traga. Ca doar d’aia sunt ei „homo politicus”. Ca in sedinta de cejete, un singur „homo politicus” si anume Viorel Sasca a ridicat problema incompatibilitatii dar Titus Andronicus Aquaticus si Borha, mana stanga a lu’ Lae Robu, au votat pentru acordarea facilitatilor. De asemenea, Brendu’ a mintit prin omisiune, spunand ca firma este a ginerelui sau, omitand sa spuna ca in firma mai este si o „parte neglijabila de 75%” reprezentand nevasta si fica. Avand in vedere ca Brendu’ se afla prins inca in dolcele farniente, postludiu si postconcediu, fiind cu gandu’ la Chera Duduca, e de inteles omisiunea. Si pe mine ma enerveaza baba mea cateodat’ ca as vrea s’o scot din testament. Da’mi amintesc repede ca n’am ce sa’i las.
    Dar sa revenim la „homo politicus” si la cum a fost supus plenu’ cejete la perversiuni sexuale de catre Brendu’ si mana lui dreapta, Petrisor Nadastean.
    Drept dovada sta stenograma sedintei cejete din 20 septembrie 2010, publicata la adresa http://www.cjtimis.ro/uploads/files/09_PV_plen_sepembrie%20_modificat_2010.pdf:

    Punctul nr. 21 – Proiect de hotărâre privind modificarea prevederilor
    contractului de concesiune încheiat cu SC Ornella Design” SRL Timişoara.

    Domnul preşedinte Constantin Ostaficiuc
    Proiectul a fost avizat favorabil de Comisia economică şi Comisia de urbanism.
    Dacă sunt discuţii?

    Domnul consilier judeţean Viorel Sasca
    În Comisia economică acest proiect a fost avizat favorabil în conformitate cu
    strategia pe care o avem, şi anume aceea de a menţine firmele în PITT şi de a acorda facilităţi care se pot da conform contractului. Din păcate, la momentul respectiv nu am avut informaţia, întrucât am aflat din presă şi de aceea trebuie să pun o întrebare domnului Petrişor Nădăştean – secretar al judeţului Timiş. Având în vedere că în firma respectivă sunt persoane care au o legătură directă cu domnul preşedinte al consiliului judeţean aş vrea să vă întreb dacă prin semnarea acestui proiect de hotărâre şi a contractului între firma respectivă şi consiliul judeţean există în grad de incompatibilitate?
    Am pus această întrebare pentru că în presă aşa s-a sugerat şi de vreme ce
    situaţia este publică suntem datori să o lămurim, astfel încât să nu fim în ilegalitate.
    Încă o dată vă repet că decizia Comisiei economice a fost luată fără să ştie aceste informaţii dacă ştiam adresam în cadrul comisiei această întrebare domnului secretar.

    Domnul Petrişor Nădăştean – secretar al judeţului Timiş
    Nu pot da un răspuns pentru că nu cunosc problema. Am nevoie de timp să
    studiez problema să ştiu cine este domnul Andreescu şi am să vă comunic dacă este sau nu în incompatibilitate.

    Domnul preşedinte Constantin Ostaficiuc
    Este ginerele meu.

    Domnul Petrişor Nădăştean – secretar al judeţului Timiş
    La prima vedere nu există stare de incompatibilitate dar am să studiez problema şi am să vă comunic dacă este sau nu în incompatibilitate.

    Domnul preşedinte Constantin Ostaficiuc
    Mai sunt şi alte discuţii?

    Domnul consilier judeţean Viorel Sasca
    Tot eu aş vrea să vă întreb domnule secretar dacă putem aproba acum proiectul
    de hotărâre sau îl aprobăm după ce primim răspunsul dumneavoastră.
    Domnul Petrişor Nădăştean – secretar al judeţului Timiş
    Deci, în acest moment aprobăm un contract între consiliul judeţean şi firma
    respectivă. Dacă ar exista o asemenea stare de incompatibilitate înseamnă că, noi, consiliul judeţean, nu mai putem să încheiem un asemenea contract. Se poate încheia contractul cu altă persoană din consiliul judeţean, de exemplu, un vicepreşedinte. Nu este vorba despre persoana preşedintelui ca atare. Aici, deşi nu vreau să lărgesc discuţiile, totuşi vă spun că nu există o incompatibilitate legală ci una indirectă. Nu ştiu dacă puteţi să înţelegeţi semnificaţia celor ce am spus. Totuşi, nu trebuie să uităm că preşedintele reprezintă şi nu este domnia sa consiliul judeţean. Dacă nu poate semna
    domnia sa atunci poate desemna altă persoană. Prin urmare, dacă dumneavoastră aţi certificat faptul că într-un asemenea contract totul este corect, legal, atunci contractul îl poate semna o altă persoană desemnată chiar de preşedinte.

    Domnul consilier judeţean Traian Stancu
    Profit de această situaţie şi vă reamintesc că, noi, consilierii judeţeni am propus o comisie prin care am cerut modificarea prevederilor contractelor de concesiune prin aceste acte adiţionale., crezând noi că vor fi, la acea dată, una , două societăţi care nu îşi pot realiza programul lor. În actuala situaţie aş dori să rog conducerea PITT să ne prezinte o situaţie a acestora. Eu ştiu că am votat vreo 10 până acum. Se pare că avem o problemă şi trebuie să ne gândim serios la modificarea contractului de concesiune.
    Dacă făceam acest lucru atunci, dar nu am ştiut că se va întinde pe o perioadă aşa de lungă, pentru că, de fapt aşa apărut nevoia acestui act adiţional.
    Aş dori ca la următoarea şedinţă, cel puţin a Comisiei de urbanism, PITT-ul să
    vină cu o propunere în acest sens pentru că altfel vom discuta acum despre cazul acesta, iar mâine, poimâine te pomeneşti cu alte cazuri, care de fapt au o singură chestie, şi anume aproape toate societăţile cer modificarea actului adiţional. Haideţi să vedem dacă îi putem sprijini pe toţi modificând contractul.

    Domnul preşedinte Constantin Ostficiuc
    Se supune la vot proiectul de hotărâre.

    Consiliul judeţean Timiş, cu 31 voturi „pentru” din partea Crăciunescu Adam,
    Borha Liviu, Bitea Nicolae Florin, Bojin Mihăiţă, Bojin Titu, Bologa Gheorghe, Cândea Iosif – Dorin, Cârceie Marius Radu, Coifan Viorel – Gheorhe, Cojocaru Silvia, Costa Cosmin Lăscuţ, Crişan Lelica, Cutu Dorin Pompiliu, Eftimie Mariana, Gaita Oana – Dana, Hehn Dorin – Olimpiu, Matei Viorel, Mihoc Marcel, Moza Ovidiu Samuil, Munteanu Sorin, Nodiţi Gheorghe, Preunca Daniel Gheorghe, Răvăşilă Emilian – Florin, Rotărescu Vasile, Sarmeş Dan Ion, Sasca Viorel – Zoltan, Spătaru Elisabeta, Stancu Traian, Suciu Matei, Szatmari Ioan – Ştefan, Tiuch Cătălin şi 5 abţineri din partea domnilor Constantin Ostaficiuc, Supuran Sorin, Leontin De Maio, Băcanu Horea şi Adrian Negoiţă a aprobat proiectul de hotărâre.

    Perversiune Brendu’lui a fost fantastica, dupa ce ca le’a tras’o consilierilor din toate pozitiile, pentru a nu avea eventuale probleme de incompatibilitate el s’a abtinut de la vot.
    Oricum ciorcovatzu’ si sluga lui pitica, nu se’mpiedica de astfel de floricele juridice. Coane Brendu’le ai cacarisit’o. Vine maistoru’ Stift’becks, ala cu cheia arestului la bracinar, in maxim doua saptamani sa te intrebe de sanatate, ca daca nu esti sanatos nu se risca nemeni sa’ti dea arest, sa nu pateasca o comedie ca aia de la Arges. Dupa ce deneau’ o sa’ti faca analizele medicale, in cazu’ in care ies bune, la tzuhaus cu matalutza ca asta este pedeapsa tradatorilor.
    Acu si Titus Andronicus Aquaticus si Lae Robu sunt de apreciat, in privinta asta. Prima data e mai greu cu perversiunile, dup’aia incep sa’ti placa. E un fel de „sindrom stockholm” in care se stabileste o atractie intre pervers si pervertit.
    Inchei cu vorba ciorcovatzului: Sa pervertiti bineeeeee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.