Sindicalistul şef Malcoci a schimbat regulile în Poliţia Timiş pentru eliberaţii din...

Sindicalistul şef Malcoci a schimbat regulile în Poliţia Timiş pentru eliberaţii din „lotul 140 şpagă”

9
DISTRIBUIȚI

Agitaţie, azi dimineaţă, în jurul orei 5, la sediul Poliţiei Timiş, de parcă era miezul zilei. Familiile ultimilor 38 de arestaţi din „lotul 140 şpagă” eliberare lot 38 moravita 1 peliberare lot 38 moravita 2 peliberare lot 38 moravita 3 pau înconjurat, practic, clădirea în aşteptarea eliberării poliţiştilor de frontieră şi vameşilor, care au călătorit toată noaptea de la Bucureşti la Timişoara după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.


Deşi toată lumea se aştepta ca inculpaţii să iasă pe uşa din faţă a inspectoratului, comisarul şef  Doinel Malcoci, şeful sindicatului din Poliţie, care era ofiţer de serviciu, a schimbat brusc regulile interne. Primii eliberaţi au ieşit pe la poarta auto sub directa supraveghere a sindicalistului şef, încercându-se evitarea jurnaliştilor. Printre cei scoşi pe la poarta auto a fost şi fostul consilier local de la Moraviţa, Lucian Cotora, celebru în lumea contrabandiştilor de ţigări. Asta în condiţiile în care inclusiv poliţiştilor le este interzis accesul sau ieşirea pe poarta auto dacă nu sunt cu maşina de serviciu.

„S-a făcut dreptate. Judecătorul de la Timişoara a fost curajos”, au comentat pe fugă unii dintre cei care ieşeau din arest cu bagajele. „Linişte”, i-au sfătuit rudele care i-au urcat rapid în limuzinele parcate în apropiere. Printre Audi A6, Toyota sau Mercedes, s-au strecurat şi câteva maşini mai „obosite”. Întrebarea care i-a lăsat pe toţi fără replică a fost dacă au luat mită, doar unul dintre cei trimişi în judecată de DNA anunţând sec „o să decidă instanţa”. Ulterior, o mare parte dintre cei puşi în libertate au ieşit pe poarta principală a inspectoratului, cu la fel de multe bagaje. Deşi mai erau rude care aşteptau şi în spatele uşilor se vedeau siluetele celor eliberaţi, sindicalistul şef Malcoci  a încercat să-i îndepărteze pe jurnalişti din faţa Poliţiei Timiş pe motiv că „au plecat toţi. I-am lăsat pe la poarta auto că aveau bagaje mari. Permite regulamentul”. Primul termen de judecată al lotului Moraviţa este 20 iunie la Curtea de Apel Timişoara.

9 COMENTARII

  1. Normal ca am mers dupa ei!! Doar sunt ai nostri.. Sa ii dea Dumnezeu sanatate judecatorului Cretu,si sa ii ajute Dumnezeu sa treaca peste !! Va pup pe toti:)

  2. probabil a vrut sa fie si el cu ei. merita. are neamuri printre ei. aia care au iesit pe acolo, tot pe acolo vor intra dar cu duba. intreaba si tu conducerea daca avea voie.

  3. fai ALINA
    normal ca ai mers dupa iel. cred co fost nebunie la voi acasa …in pat…dupa atata …post. se treiasca dom giudecatoriu care o avut grija de viata voasta sexuala.ca acolo inluntru poate isi schimba orentarea sexuala al tau. ce zici ?
    si de fapt ceor facut betyzii oameni pe langa ce si cum talharesc astia de la PDL.
    doamne agiuta , sa sa intoarca baetzii la treaba ca daca nu curge pica si iaca’sha sa-n toarce roata. cand la stanga cand la direapta.

  4. Uite’te la flamanzii astia cum se oftica ma..vaisamar. Stati linistiti ca baietii se descurca ei cum pot dar voi tot muritori de foame si uitati de lume ramaneti,noroc cu internetu asta ca va mai descarcati si voi

  5. D-le Bota,asta a fost ultima ta stire de senzatie,de acum nu voi mai citi nimic scris de tine si nu voi mai comenta,iar ce ai scris despre d-ul Malcoci a fost urat din partea ta.Dar tu nu ai lncalcat regulile atunci cand ai stat cocotat ca o cioara si ai pozat curtea inspectoratului….D-le Malcoci,esti super tare,ai demonstrat asta prin gestul facut.Pentru toti cei care au comentat ln aceste 3 luni le doresc sanatate si numai bine,chiar si celor foarte rautaciosi.PA

  6. Domnule Bota ! Vă respect din mai multe motive,printre care și pentru faptul că ați scris ceea ce este real. Ceea ce nu înțelegeți dvs.este faptul că eu sunt obligat ( MORAL ! )să-mi apăr oamenii din sistem (că sunt sau nu vinovați,vor stabili cei care au dreptul,inclusiv D-zeu!),fapt pentru care i-am întrebat dacă vor sau nu să întâlnească presa.Asa am ajuns sa „incalc”regulamentul,dar PROMIT ca nu voi incalca pe cat posibil regulile elementare de bun simt. Sa mai stiti un lucru : eu nu mint ! Eventual evit sa spun anumite lucruri !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.